- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Evet canım bugün yarın hallolur insallahGece öksürmedi çok şükür. Hala uyuyor uyandığında bakmam lazım halsiz mi değil mi nasıl diye
Üzülme wc problemin var. Spor da yok sanırsam birde ödeme olmuştur. Cuma ya verirsin üzülme
Benimde tekrar spora baslamam lazim ama hic spor yapasim yokKarpuz diyeti, kabak diyeti,patates diyeti ben bu hafta kabak yapacağım
Ama canım senin kilon çok iyi 36 bedenden dahami az olacaksın. Yani iktikrarina hayranimCanım senin az sıksan çok güzel kilolar verirsin. Eylül'de düğün var bende düğüne kadar tekrar sıkılaşayim 54 olmam lazım 36 beden aldığım abiye elbisemi bir beden daha küçülmüş tüm onun içine sığmam lazim
Şimdiden kolay gelsin canım ve iyi tatiller ne kadar artidasin acaba ??Merhaba arkadaşlar
Kusura bakmayın çok giremiyorum özellikle bu hafta çok yoğun olucam haftaya salı oğlumu matematik kampına götürüyorum sonrada bi tatil yapmak istiyoruz kısmetse
Eksikleri tamamlıycam, bu hafta güzellik bakım işleri var, çok işim var çok
Bu arada bugün artıdayım
Bu kilolalarda maalesef oturana kadar bi ileri bi geri olacakbugün detox yapmaya çalışıcam
Dün alışveriş yaptım denemeden hep 36 beden aldım oda bol geldi ama güzel olduAma canım senin kilon çok iyi 36 bedenden dahami az olacaksın. Yani iktikrarina hayranim
Halledersin senHaftasonu biraz dengesiz oluyo, dışarda oluyoruz çoğunlukta
+ 400 gr ama hallederim cumaya
Kolay gelsin abla cumaya kadar cozersin tarti isinideMerhaba arkadaşlar
Kusura bakmayın çok giremiyorum özellikle bu hafta çok yoğun olucam haftaya salı oğlumu matematik kampına götürüyorum sonrada bi tatil yapmak istiyoruz kısmetse
Bu arada bugün artıdayım
Bu kilolalarda maalesef oturana kadar bi ileri bi geri olacakbugün detox yapmaya çalışıcam
Büyük gelen 36 beden ne şaane bişeyDün alışveriş yaptım denemeden hep 36 beden aldım oda bol geldi ama güzel olduyok canım spor yapsam sıkı olunca daha zayıf duruyorum spor yaptığım dönemde elbisem büyük gelmişti sadece ona girmek için aynı şekilde çalışmam lazım
Yani ben 40 bedene bile razıyım şuanda gerçi kendimede çok haksızlık yapmiyim 38 beden gomlek oluyo 42 beden elbise kalıba göre degisiyo ama işte ben yürüyüşten Baska spor yapamıyorum sevemedim bı turluDün alışveriş yaptım denemeden hep 36 beden aldım oda bol geldi ama güzel olduyok canım spor yapsam sıkı olunca daha zayıf duruyorum spor yaptığım dönemde elbisem büyük gelmişti sadece ona girmek için aynı şekilde çalışmam lazım
Bir ara sormuştum seniMerhaba arkadaşlar
Bu arada bugün artıdayım
Dukan birasi yapabikirsin canim 1lt suya yesil cay demleyip uzerine bir sise soda ve limonCanım süt içemiyorum ben başka tavsiyen varmı?
Evet okudum benimde planım ekmeği azaltmak sabah bir dilim yedim zaten elimde sardunyanin listesi var onu takip edicem
Tamam canım teşekkür ederim şu iki hafta çok önemli benim içinde ekstra dikkat etmeliyimDukan birasi yapabikirsin canim 1lt suya yesil cay demleyip uzerine bir sise soda ve limon
Sodali ayran ben once cok icerdim
iki kasik az yagli yogurt bir sise soda yarim limon
Yogurdu buyuk bir bardaga koy uzerine yavas yavas sodayi ekle yarim limon sıkıp icebilirsin aksam yatmadan yapiyordum ben simdi yapmiyorum ama iyi geliyor
1 tb az yagli yogurda puk biber yarim limon yatmadan once yapabilirsin
İyiyim canım sen nasılsın wc problemin var biliyorum menulerinde bisey yoktu bizim gördügumuz wcden kaynakli olabilir cumaya eksiyle gelirsinE Elif_Eylul kaptanım napiyosunsessizce takip ediyosun biseyde demedin artıma deve kuşu gibi kafamı gömmek istiyorum toprağa
Evet canım hatırlıyorum hamileliğiniBir ara sormuştum senisportie abla nerelerde diye güzel kilo vermiştin o dönem ve güzel spor yapiyordun o zamanlar hamileydim takımı takip ediyordum artılar cumaya kadar gider eksiye dönersin.
Rica ederim canimTamam canım teşekkür ederim şu iki hafta çok önemli benim içinde ekstra dikkat etmeliyim
Bende iyiyimİyiyim canım sen nasılsın wc problemin var biliyorum menulerinde bisey yoktu bizim gördügumuz wcden kaynakli olabilir cumaya eksiyle gelirsin