- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Çok sıcaktı kaptanım ya ama tabi ko bahaneler kalori yakmazBunu sen istedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sıcaktı kaptanım ya ama tabi ko bahaneler kalori yakmazBunu sen istedin
7500 verince birde kasko yaptir vs oldu tel sana 8000kusur ruhum fakir benim ben kiyipta veremem tele o kadar :)Kiz aldi iste gecen 7.500 iphone
Bende hayatta vermem iste gencler istiyo çalisiyo ödesin7500 verince birde kasko yaptir vs oldu tel sana 8000kusur ruhum fakir benim ben kiyipta veremem tele o kadar :)
Bana neee ya siz denize gidin biz kurak , esintisiz pisss Ankara'da dondurma yedik diye dayak yiyelimDenizw geldik.
Hee eşimde evlenmeden önce telefonlara servet oderdi evlenince gördü anyayi konyayiBende hayatta vermem iste gencler istiyo çalisiyo ödesin
Çok sıcaktı kaptanım ya ama tabi ko bahaneler kalori yakmaz
Can yakar.Çok sıcaktı kaptanım ya ama tabi ko bahaneler kalori yakmaz
Tartıdan sonra dövcem ama eksi gelir gibimi geliyoE Elif_Eylul tartidan sonra mi dovcen önlerden yer ayırtayim.
Gidip kabağı sotelemeye baslayim , çivili fıçıya girmedenE Elif_Eylul tartidan sonra mi dovcen önlerden yer ayırtayim.
Gireceğik...Tartıdan sonra dövcem ama eksi gelir gibimi geliyo
El mahkum napsam ki bu sabah artiydim yağ mi aldirsam saunaya mı gitsem bu sıcaktaTartıdan sonra dövcem ama eksi gelir gibimi geliyo
2kese at,az saçını kestir,azda at fırçasıyla kirleri kabart al sana 200gramEl mahkum napsam ki bu sabah artiydim yağ mi aldirsam saunaya mı gitsem bu sıcakta
Saçlar 1kg garanti :)2kese at,az saçını kestir,azda at fırçasıyla kirleri kabart al sana 200gram
Oh sefan olsun canımDenizw geldik.
O kadar olmuyor saçlarSaçlar 1kg garanti :)
Etiketim çıkmamış kankam şimdi gördüm.Rakiplerin okuması yasaktır.
@s i d e l y a hiç renk vermeyelim. Kötü gidiyormuş gibi konuşalım.
Sorma benim de öyleEtiketim çıkmamış kankam şimdi gördüm.
Zaten öyle hiç iyi gitmiyor bu hafta. Tartıda güzel şeyler söylemiyor zaten