Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
Zopa nirdeBen biraz önce dondurma yedim 2top
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zopa nirdeBen biraz önce dondurma yedim 2top
Akşam kabak yiyeceğim (kabaklar bozulacak yoksa) hemen niye mazlumuuuu cagiyorsun
Şimdi bu ne olaki ?Eki Görüntüle 2898430 hep yoğurtla yiyecek değiliz :)
O zopa bir bize çıkıyor canım , yeni gelenlere de daha çıkarmadı. Bizim ne günahımız vardı da bize gösterdi o zopayıZopa nirde
Kabak sote üstüne uzun peynirler varya ondan koymusŞimdi bu ne olaki ?
Yeni gelenler ortada yokkiO zopa bir bize çıkıyor canım , yeni gelenlere de daha çıkarmadı. Bizim ne günahımız vardı da bize gösterdi o zopayı
Öyle peynir yiyebiliyor muyuz? Peynirler fazla olmadı mı?Kabak sote üstüne uzun peynirler varya ondan koymus
Zopanı da göstermedin neredeler ki ? Senden korkup kaçtılar diyecwm de oda yokYeni gelenler ortada yokki
Kiloyu sacami aliyorsun kizSaçlar 1kg garanti :)
Tikenli zopaylami tikensiz miTartıdan sonra dövcem ama eksi gelir gibimi geliyo
Yenir canim onlar suzme peynir gibiÖyle peynir yiyebiliyor muyuz? Peynirler fazla olmadı mı?
Ozelde yazmistim ya urkutmeyin simdidenO zopa bir bize çıkıyor canım , yeni gelenlere de daha çıkarmadı. Bizim ne günahımız vardı da bize gösterdi o zopayı
İveeeeet , herkes takımını kurdu mu ponibon ile bana kim rakip çıkıyor. Hey dostlar gösterin kendinizi bakim . Elh. Yağmur başlamak üzere, şimdide kalan evalarımı yapayım ? 17 18 günün evalarını atabilir misin bana rica etsem
Yoğurttan daha iyi oldu sankiAfiyet olsun canım tadı nasil olaki
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Aaa sana limit mi koymuş 15binAdimsayar gene kafayı yedi 15binde bye bye dedi
cuma %1goremeyince benn
%1veremeyince cuma görüşürüzZopa nirde
Kabak sote üstü tuzsuz çubuk peynir :)Şimdi bu ne olaki ?
Biz zopamizi zamanında yedik comezsiniz sizO zopa bir bize çıkıyor canım , yeni gelenlere de daha çıkarmadı. Bizim ne günahımız vardı da bize gösterdi o zopayı
Yenir canım niye yenmesin suzmeden daha tuzsuz ve yağsiz 45g kadar peynirdeÖyle peynir yiyebiliyor muyuz? Peynirler fazla olmadı mı?
Kesin 1kg gelir o kadar çok bide uzadı biraz daha havalar böyle giderse gideceğim kestirmeyeKiloyu sacami aliyorsun kiz
Tikenli zopaylami tikensiz mi
Sonradan gördüm canım.Sen nasil gecmis yaptin nehir kankisini secti zaten poni ile
Bem xiaomi note 8 kullanıyorum memnunum ama benimkinin hafızası 32 keşke aldığımda daha büyük alaydım. ah akılsız kafam. Onun dışında bir problemim yok. Memnunum ben. 1 yıldan fazladır kullanıyorum.Mirada Samsung demiş kimileride Xiaomi note 8ve 10u çok övdü kullanan var mı
Kardeşimde de note8 pro var 128aldi çok memnun oda büyük al diyorBem xiaomi note 8 kullanıyorum memnunum ama benimkinin hafızası 32 keşke aldığımda daha büyük alaydım. ah akılsız kafam. Onun dışında bir problemim yok. Memnunum ben. 1 yıldan fazladır kullanıyorum.