- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Ohh baya iş yapmışsın eline sağlıkkızlar iki odanin camlarini temizligini yaptiktan sonra diger tarafa gecmistim orayida yaotim mutfagin cami teras banyo derken cok yoruldum hemen hazirlanip saat 15.30 da kizimin yaz okulu gosterisi vardi oraya gittik eve geldik yemek yedik simdi dolap duzenleme yapıyorum .. baya toplarlandi sukur
Yalnışlıklamı koymuş
Takımda değilim ama diyetisyene gittiğim için takımın ruhu benimlerica ederim ne demek arkadasimneler yapiyorsun buradamisin artik
Ben de yumurtasız kahvaltı da doymuyor ekmekte olmayıncaBütüün dostları tebrik ederim baya eksili bir gün gördüğüm kadarıyla MaşşallahBende iki miniği hallaettim birini uyuttum birinide kursuna bıraktım geldim sabah uyandığımdada tarçınlı kahvemi içtim.Şimdi ne yesem diye düşünüyorum sıcaktada yumurta hiç gitmiyor ya
Bugunku koşturma sonucu yarın kesin eksisinkızlar iki odanin camlarini temizligini yaptiktan sonra diger tarafa gecmistim orayida yaotim mutfagin cami teras banyo derken cok yoruldum hemen hazirlanip saat 15.30 da kizimin yaz okulu gosterisi vardi oraya gittik eve geldik yemek yedik simdi dolap duzenleme yapıyorum .. baya toplarlandi sukur
Amaann iş herzaman yapılır bidaha nerde bulucaksin hamağı sallan gitsinSelam şişmandaşlarım
Ev berbat ben hamak sallamadayım kaldığımız yerden devamkehe mutfak da leş tam istediğim
Hosgeldin canım ilk sayfada form var doldurursan seni taniyalimArkadaşlar ben yeniyim sayfada işleyiş nasıl bilmiyorum ama beni de ekler misiniz rica etsem
Yas değil boy kriterin olsun bence .kendi adıma ben 1.68 boydayim 65 kiloda göbek oluyordu zayıf sayilmazdim .Benim idealim 52 aslında ama yaşım 38 artık yaşıma göre 65 idealim o tarafa kadar gelirsem insaallah
Hoşbulduk canımHosgeldin canım ilk sayfada form var doldurursan seni taniyalim
Ya canım ben formu bulamadım sayfayı tam çözemedim zaten nasıl bulucam bana yardımcı olabilir misinHosgeldin canım ilk sayfada form var doldurursan seni taniyalim
ADINIZ: ( isteğe bağlı )Ya canım ben formu bulamadım sayfayı tam çözemedim zaten nasıl bulucam bana yardımcı olabilir misin
ADINIZ:
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:162 cm
KİLONUZ:60
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:Bekar
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI:yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?lmadım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yemeyi sevmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Eski kiloma dönmek
Canım doldurdum çok teşekkürlerADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Hoşgeldiniz . Zaten listeye girene kadar hedef kilonuza ulaşırsınız zannımca . Hayırlı olsunCanım doldurdum çok teşekkürler
Hosgeldin canim aramizaCanım doldurdum çok teşekkürler
Hoşbulduk canım benimHosgeldin canim aramiza
Insallah hedefledigin kilona birlikte ulaşiriz,
Takımda değilim ama diyetisyene gittiğim için takımın ruhu benimleZipzip- naif kaptanim özleyip biraz muhabbetine geliyorum arada Gelince seni de takip ederim artık