Sen 1. Sırada idin yürüyüşlerin dehşet azalt dedim sana dr tavsiyesi de aldın şimdi hiç durmazsınBeni geçmissindir canim ben buhafta yapmadim spor
Kiz ben spor yapmıyorum yapsam 1.ci siradayimSen 1. Sırada idin yürüyüşlerin dehşet azalt dedim sana dr tavsiyesi de aldın şimdi hiç durmazsın
Tebrikler
Canım sağolVayy masallah
Tebrik ederimPztsi başlangıç kilom 65.6
Bu cuma 65.3
Fark 300gr
Zipzip- E Elif_Eylul
(Tartı resmiyle birlikte bismillah deyip sıkı bir diyete başlıyorum
Kaptanım hedefim 60 5kilo vermek istiyorum)
Helal olsun bu kilolarda takılmadan verebilmekGeçen cuma 61,85 kg.
Bu cuma 60,85 kg.
Fark 1 kg. Eksi
Oran 1 617
Eksi eksidir tebriklerBugun 68.5
-300
Bu hafta istedigim gibi fazla kilo veremedim
Degisrirdim canimZipzip-
Eki Görüntüle 2897394
Bravo güzel eksiGeçen cuma 76
bugün 75.3
Fark -700
yüzde 0,921
Bu kadar oldu olmadı fazla
Çok teşekkür ederimmasallah coook guzel eksi tebrik ederimmm
Sen her zaman 1. Sıradasın. Kilo veremiyorum dedin ya , aklıma şey geldi. Bir arkadaşım vardı oda diyet yapıyordu veremiyordu. Sonra dr a değil özel bir yere gitti 200 €verdi 3 saat boyunca tahlilleri baktırdı. Belirli şeyler yiyince o onun kilo vermesini engelliyormus . Mesela pırasa diyelim onu yiyince kilo veremiyor. Türkiye de de vardır böyle yerler . Tahlilin de çıkıyor. Alerji vs. Benimde kilo durumum durduğu zaman bende gidip baktırmak istiyorum. Çok faydasını görmüş o yiyecekleri yemiyor ve kilo vermeye devam ediyor.Kiz ben spor yapmıyorum yapsam 1.ci siradayim
Canım benim aslindaSen her zaman 1. Sıradasın. Kilo veremiyorum dedin ya , aklıma şey geldi. Bir arkadaşım vardı oda diyet yapıyordu veremiyordu. Sonra dr a değil özel bir yere gitti 200 €verdi 3 saat boyunca tahlilleri baktırdı. Belirli şeyler yiyince o onun kilo vermesini engelliyormus . Mesela pırasa diyelim onu yiyince kilo veremiyor. Türkiye de de vardır böyle yerler . Tahlilin de çıkıyor. Alerji vs. Benimde kilo durumum durduğu zaman bende gidip baktırmak istiyorum. Çok faydasını görmüş o yiyecekleri yemiyor ve kilo vermeye devam ediyor.
inşallah canim
Sağol canimTebrikler
Canım sağol
Tebrik ederim
Helal olsun bu kilolarda takılmadan verebilmektebrik ederim bravo
Öyleyse haftaya seni 50 lerde bekliyorum
Eksi eksidir tebrikler
Bravo güzel eksi
Çok teşekkür ederim
İştah aciciyla yemediklerinin ne baglantsi var diyorum benimkinin iştahı yerinde saydıklarım dışında bişey yemezAnlamadım?
Ne güzel, inanmak çok önemli. Bu kararlılıkla yaparsinizEvet gerçekten öyle
82 kilo benim başımın belası 80 e düşene kadar inanılmaz sıkmam lazım çünkü bu kilo benim hamile kaldığım kilom
Tüp bebekte ustume yapışan son kilo
Tam kilo vereyim oyle tedaviye başlayacağım derken hamile kaldığım kilo
2018 den bu yana zor kırdığım dirençli kilom
Ama yapacağım insaallah
Yazdıklarını okuyunca mantıklı geldiSen her zaman 1. Sıradasın. Kilo veremiyorum dedin ya , aklıma şey geldi. Bir arkadaşım vardı oda diyet yapıyordu veremiyordu. Sonra dr a değil özel bir yere gitti 200 €verdi 3 saat boyunca tahlilleri baktırdı. Belirli şeyler yiyince o onun kilo vermesini engelliyormus . Mesela pırasa diyelim onu yiyince kilo veremiyor. Türkiye de de vardır böyle yerler . Tahlilin de çıkıyor. Alerji vs. Benimde kilo durumum durduğu zaman bende gidip baktırmak istiyorum. Çok faydasını görmüş o yiyecekleri yemiyor ve kilo vermeye devam ediyor.
O kadar diyetisyene gittim.tahliller oldum sen şunu yeme bunu yeme demedilerCanım benim aslinda
Peynir,süt,yogurt,yememem lazim ama cok severim bende,yasak normalde ozaman kilo veriyorum nedense bu aralar hic veremiyorum anlamiyorumda demekki yemesem iyi olucak
Takımda değilim şu anda, çok özür dileyerek yazıyorum. Ben takimdayken de böyle durumlar yaşanıyordu ama sagolsun kaptan hep destek olup yükselmiştir. Hiç üzülmeyin, isteyerek yaptığınız bir durum değil sonuçta. Menulerde rahat davranıp, keyfi olursa, üzücü olurdu takım için. Eminim arkadaşlarınız sizi çok iyi biliyorlardir. İnşallah haftaya kirarsiniz direnciniziguzel bakısın icin cok tesekkur ederim kaptanimm kuru kalabalik yapiyorum takımi inanin vermeyince utaniyorum
Mide uzmanları var benim bildigim, gastroentoloji gibi ismi var, yanlış yazmış olabilirim. Onlar yapıyorlar gereken testleri.O kadar diyetisyene gittim.tahliller oldum sen şunu yeme bunu yeme demediler
Nereden buluyorsunuz böyle doktorları elime bir liste verip yolluyolar özele de gittim.ayni
kuzummmm haftayaaaa 5 ler miiiii amaaann aalllahimmmm cok heyecanlıiiiiGeçen cuma 61,85 kg.
Bu cuma 60,85 kg.
Fark 1 kg. Eksi
Oran 1 617
ah mavi tosbik ben biliyorum seni ama cok konusamadik beraber ayni anda bulundigumuz zaman .. cok ama cok tesekkur ederim guzel yorumun ve destegin icinTakımda değilim şu anda, çok özür dileyerek yazıyorum. Ben takimdayken de böyle durumlar yaşanıyordu ama sagolsun kaptan hep destek olup yükselmiştir. Hiç üzülmeyin, isteyerek yaptığınız bir durum değil sonuçta. Menulerde rahat davranıp, keyfi olursa, üzücü olurdu takım için. Eminim arkadaşlarınız sizi çok iyi biliyorlardir. İnşallah haftaya kirarsiniz direncinizi
tebrik ederimm canimmmGeçen cuma 76
bugün 75.3
Fark -700
yüzde 0,921
Bu kadar oldu olmadı fazla
tebrik ederim canimm eksidesin ne guzelGecen cuma 68.8
Bugun 68.5
-300
Bu hafta istedigim gibi fazla kilo veremedim
Degisrirdim canimZipzip-
Eki Görüntüle 2897394
Aaa, son zamanlarda biraz uzak tutmuştum kendimi, çok özür diliyorum. Gerçekten kalbim seninleah mavi tosbik ben biliyorum seni ama cok konusamadik beraber ayni anda bulundigumuz zaman .. cok ama cok tesekkur ederim guzel yorumun ve destegin icin
3-5 kiloda vereyim durucamSüpersin
6 li rakamlara hosgeldin canim
Cok guzel daha vericekmisn
Cok guzel vermissn canim
5li rakamlara hosgeldin