Tebrikler canım
Yok kiz beklermiyimAy tatliş , sende aynısın . Maşaallah sende güzel ilerliyorsun. Harikasın ❤
Üzülme canım , çok yoğundun ve hastaydın. Kendine fazla zaman ayıramadın. Olur arada böyle sıkma canını. Haftaya da var ona konsantre ol . Sen yaparsın başarırsın benim sana sonsuz güvenim var . ❤başaracaksın ❤
Yine harika , köyde olupta yine eksidesin. Harikasın ❤
Muhteşem
Ayrılma zaten, 55 i görmeden seni göndermeyelim . Sen başarabilirsin. Sadece bu hafta senin için iyi hafta olmadı. Haftaya halledersin. Üzülme
Bekleme sen devam et.
Bu kadar derken gayet güzel bence verememiş halin buysaGeçen cuma 76
bugün 75.3
Fark -700
yüzde 0,921
Bu kadar oldu olmadı fazla
allah razi olsun canim insa cok tesekkur ederimmmmAy tatliş , sende aynısın . Maşaallah sende güzel ilerliyorsun. Harikasın ❤
Üzülme canım , çok yoğundun ve hastaydın. Kendine fazla zaman ayıramadın. Olur arada böyle sıkma canını. Haftaya da var ona konsantre ol . Sen yaparsın başarırsın benim sana sonsuz güvenim var . ❤başaracaksın ❤
Yine harika , köyde olupta yine eksidesin. Harikasın ❤
Muhteşem
Ayrılma zaten, 55 i görmeden seni göndermeyelim . Sen başarabilirsin. Sadece bu hafta senin için iyi hafta olmadı. Haftaya halledersin. Üzülme
Bekleme sen devam et.
Çok teşekkür ederim tatlım
herkesi hapur hupur yiyecen sen heeNeden 3 totem mi yaptınbu hafta ptesiden cumaya kadar benimsin :)
Sonuncu oldun söylemedilermi sanaEvet bu hafta ne yapıyoruz benim acilen moda girmem lazım. Bu haftadaki yarış ne olacak kaptanlarım.
sporu da merak ediyorum kaçıncı olurum acep
Çok utandim, çok üzüldüm ugrayamadim diye. Takima girince biraZ daha farklı oluyor sorumluluk olmasi lazim. Hic boyle olacagini dusunmemistim maalesef
Şakacı en az 3. Lüğü bekliyorum benSonuncu oldun söylemedilermi sana
soyunmus hazır bekliyorrr ne spor yapilcak diyeeeEvet bu hafta ne yapıyoruz benim acilen moda girmem lazım. Bu haftadaki yarış ne olacak kaptanlarım.
sporu da merak ediyorum kaçıncı olurum acep
Beni geçmissindir canim ben buhafta yapmadim sporE Elif_Eylul seni geçemem de o kesin bu saatten sonra miranın da bugğn işleri var. Belkş 2. sıraya transfer olurum belki
İşte beklenen atak geldi muhteşemsoyunmus hazır bekliyorrr ne spor yapilcak diyeee
bende varimm