Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet listede degilim ama burda herbirinizin emegi yorumu ayirdigi vakit var .. onlari napicaz .. cordelya da liste hazirliyor carsaf carsaf .. sen zaten menulerin hepsini okuyup didikliyon .. kaptanimi hic dmeeyeyim zaten .. herkesin herseyini biliyor arastiriyor ilgileniyor ..Sen şaşırmıssın kendini neler görduk burda neler listede degilsin canim listede olsan çok lafimi yerdinde
Kalk toparla kendini kahvaltını yap,kitap oku,ders çalıs,neyapmak istiyosan yap kendi adına,sonra sporunu yap suyunu iç
Bwkliyorum canim gelÇok guz eksi hadi böyle devam et :)
Oo 69 ungormussun benden önce bekle orda geliyorum :)
Kız çikolata hala mi zayıflıyorsun
Çok güzel eksi tebrikler canom
Tatlım kafandan regl gecikmesi ve pcoyu at , kişisel sorunlarda yemek seni daha da zorlar yediğin içinde kendine kızmaya baslar iyice çıkmaza girersin listeye girince hepimizin sorumluluğu birbirimizde oluyor . Bende ödem sorunu var 2-2.5 ayda ancak regl oluyorum ama çok şükür liste sorumluluğu sayesinde hiç sabit bile gelmeden kurtuldum 14kgdan beynine olumsuzluğu kodlama
Tebrikler canım
Tebrikler
Hadi bismillah 5kg dediğin nedir :)
Oo supersin kız ne kalmış 5lere
Haftaya daha iyisi olur inşallah canım
Olsun canım güzel eksi
Duş peşime saçını başını yolacagim bu hafta 1.5kg gidecek ikimizden de
Tebrikler canim
Sağolun kaptanlarim sabah 8de hemen tartilip çıktım bekleyemedimGüzel eksi tebrik ederim canim
Yuzde 2 yapamadik yine
deli yaaa dur sac kalmadi başimdaDuş peşime saçını başını yolacagim bu hafta 1.5kg gidecek ikimizden de
Sağolun kaptanlarim sabah 8de hemen tartilip çıktım bekleyemedim
Bunları bilmende bizim icin çok önemli biliyosun,evet listede degilim ama burda herbirinizin emegi yorumu ayirdigi vakit var .. onlari napicaz .. cordelya da liste hazirliyor carsaf carsaf .. sen zaten menulerin hepsini okuyup didikliyon .. kaptanimi hic dmeeyeyim zaten .. herkesin herseyini biliyor arastiriyor ilgileniyor ..
ayirdiginiz zamanin hakkindan utaniyorum
tam olarak bundan utaniyorum
umarim burda sizinle 55 i gorurum .. hicbir sekilde burdan ayrilmak istemiyorum .... samimi duygularim bunlar..
Yapicm canmPoni Bon bildirim yapıcakmisin
sagol canim benim .. gercekler bunlar ve herkes bunlari biliyor emin ol ..Bunları bilmende bizim icin çok önemli biliyosun,
Bunlari bilmeyipte gidenleri yada laf çarpanlari napalim oyuzden sen zaten azimlisin biliyoruz bunuda üzülme lütfen artik bu hafta olmadi haftaya daha guzel olucak
Yalan yok pek adapte olamadım bu hafta pikniklerde eti çok yedim demek ki bu hafta tam gaz :)Yuzde 2 yapamadik yine
Direniş bizim ruhumuzda var hadi takipteyim bu hafta :)deli yaaa dur sac kalmadi başimda
insa be kuzum direnicem ..
Bekle dedim diye bekleyecekmisinBwkliyorum canim gel
hadi insa kuzum benimYalan yok pek adapte olamadım bu hafta pikniklerde eti çok yedim demek ki bu hafta tam gaz :)
Direniş bizim ruhumuzda var hadi takipteyim bu hafta :)
Bildirimim
Eki Görüntüle 2897571
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
İzniniz olursa istikrarli kilo verirsem 3 hafta sonra listeye girmek istiyorum
Neden 3 totem mi yaptın bu hafta ptesiden cumaya kadar benimsin :)Bildirimim
Eki Görüntüle 2897571
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
İzniniz olursa istikrarli kilo verirsem 3 hafta sonra listeye girmek istiyorum
Imkansız mı dedin
Ay tatliş , sende aynısın . Maşaallah sende güzel ilerliyorsun. Harikasın ❤Çok çok iyisin her hafta eksiliyosun maşallah sana cnm
Üzülme canım , çok yoğundun ve hastaydın. Kendine fazla zaman ayıramadın. Olur arada böyle sıkma canını. Haftaya da var ona konsantre ol . Sen yaparsın başarırsın benim sana sonsuz güvenim var . ❤başaracaksın ❤
Yine harika , köyde olupta yine eksidesin. Harikasın ❤Gecen hafta 75
Bu hafta 74.8
Maalesef köyde istedigim gibi olamiyor. İzinden dönüş guzel olur inşallah
Muhteşem
Ayrılma zaten, 55 i görmeden seni göndermeyelim . Sen başarabilirsin. Sadece bu hafta senin için iyi hafta olmadı. Haftaya halledersin. Üzülmeevet listede degilim ama burda herbirinizin emegi yorumu ayirdigi vakit var .. onlari napicaz .. cordelya da liste hazirliyor carsaf carsaf .. sen zaten menulerin hepsini okuyup didikliyon .. kaptanimi hic dmeeyeyim zaten .. herkesin herseyini biliyor arastiriyor ilgileniyor ..
ayirdiginiz zamanin hakkindan utaniyorum
tam olarak bundan utaniyorum
umarim burda sizinle 55 i gorurum .. hicbir sekilde burdan ayrilmak istemiyorum .... samimi duygularim bunlar..
Bekleme sen devam et.Bwkliyorum canim gel
Sen yaparsin dedimImkansız mı dedin
HaklısınÇok guz eksi hadi böyle devam et :)
Oo 69 ungormussun benden önce bekle orda geliyorum :)
Kız çikolata hala mi zayıflıyorsun
Çok güzel eksi tebrikler canom
Tatlım kafandan regl gecikmesi ve pcoyu at , kişisel sorunlarda yemek seni daha da zorlar yediğin içinde kendine kızmaya baslar iyice çıkmaza girersin listeye girince hepimizin sorumluluğu birbirimizde oluyor . Bende ödem sorunu var 2-2.5 ayda ancak regl oluyorum ama çok şükür liste sorumluluğu sayesinde hiç sabit bile gelmeden kurtuldum 14kgdan beynine olumsuzluğu kodlama
Tebrikler canım
Tebrikler
Hadi bismillah 5kg dediğin nedir :)
Oo supersin kız ne kalmış 5lere
Haftaya daha iyisi olur inşallah canım
Olsun canım güzel eksi
Insaallah canim vok tesekkur ederimŞimdiden hayırlı olsun listeye girişin eminim herhafts güzel eksilerle geliceksin cnm