- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Eksin çok guzel canim tebriklerPazartesi bildirimim
Cuma 75.2 idi
Bugün 74.5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eksin çok guzel canim tebriklerPazartesi bildirimim
Cuma 75.2 idi
Bugün 74.5
Gel gel beklemeHala resim bekliyorum.
Geçmiş olsun canım.Nasilsiniz kizlar
Zipzip-
Kaptanim haber veremeden ayrıldım
Telim çalındı
Hesab sifremi bir müddet hatırlayamadım üzerinden de zaman geçince daha gelemedim
Sıkıntı olmazsa tekrar diyete başlamak istiyorum
Kendi başıma yapamıyorum yerimde sayıp duruyorum
Hosgeldin canimNasilsiniz kizlar
Zipzip-
Telim çalındı
Hesab sifremi bir müddet hatırlayamadım üzerinden de zaman geçince daha gelemedim
Cumaya kadar toparlanamicak gibimiSelam kizlar
66.7 kahvaltidan sonra aklima geldi tartilmak. Yarin sabah bi daha tartilacagim. Simdilik durum vahim gozukuyor
Toparlarim toparlamasina daCumaya kadar toparlanamicak gibimi
Çok teşekkür ederim aslında daha iyi olabilirdim ama eksi görmek iyi geldi.Eksin çok guzel canim tebrikler
Misafir varsa kış kışla kimseyi kabul etme hafif ve güzel dengeli beslen bence vericeksin cumaya kadar gorbakÇok teşekkür ederim aslında daha iyi olabilirdim ama eksi görmek iyi geldi.
Bugün çok daha güzel geçicek inanıyorum kendime şu an
Geçmiş olsun canım.
Sagolun kizlarHosgeldin canim
Gecmis olsun
Hoşgeldin geçmiş olsun canım.Nasilsiniz kizlar
Zipzip-
Telim çalındı
Eksi gelince bana da bı gaz geliyooo. Tebrikler.Çok teşekkür ederim aslında daha iyi olabilirdim ama eksi görmek iyi geldi.
Bugün çok daha güzel geçicek inanıyorum kendime şu an
Evet çok şükürPazartesi eksiyle baslamak
Gecmıs olsun canım hosgeldınNasilsiniz kizlar
Zipzip-
Telim çalındı
Kesinlikle en az ekşi 1 hedefim balımMaşaallah , sarışın fıstık gibisin sanırım baklava göbek istiyorsun?
Az verdim de ondan.
Sen cuma günü yine-1kilo verirsin merak etme
Miğren gerçekten tuhaf bir hastalık . Kalksan kalkamıyorsun, yatsan yatamıyorsun çocuklar olunca da olmuyor. Sessiz karanlık bir odada atlatman gerekiyor oda sende imkansız. Ben miğren çaremi hacemat yaptırmakta buldum canım. Benim 2 3 güne bir migrenim çok olurdu. Afedersin biraz çıkarınca rahatlardım yoksa imkanı yok yataktan kalkamazdım. Ama kışın yaptırdım şuan o kadar rahatım ki , hafiften baş ağrım geliyor ama çok hafif. Tavsiye ederim iyi bir yer bulup yaptırmanı. Ben sülük takan yer de arıyorum bulabilirsem başıma sülükte taktıracağım. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım
Gene devirdin gözü Cumaya hallederim ben kaptancigim sen hiç sinirlenme
Adım yarışması olmadığı için kabul ediyorum. Resim şart değil. Burada herkes spor bildiriyor. Benim için beyan esastır. Adım yarışması olunca herkesin gönlü rahat olsun diye resim istiyoruz. Fitt_anne başka resim atmayan da oluyor. Sorun değil tatlım.