Bitter yesin acı acıZavallimin canı istemis
Cikolata cikolatayi nasil yesinBitter yesin acı acı
Cikolatasizliktan kendini yesinCikolata cikolatayi nasil yesin
Yanginlardan olabilirElektrikler gitti turkiye gelenindeymis hemde
Ne işin var senin buradaBende bi motivasyon fotosu gönderiyim spor öncesi
Ağlayan ağlamayan fark etmez pasta olsunAglayan pasta isten mi
Bilmem. Kaça kadar giderseKiz sen 40larami düşcen listeye girdin
Zaten 55 kilosun ye gitsin diyecemde listedeymişsinAğlayan ağlamayan fark etmez pasta olsun
Cuma kaçtı tatlım?Pazartesi kontrol tartım maalesef baya yüksek çıktı 10 gün gecikti adetim etkisi çoktur umarımZipzip-
Bravo cumadan pazartesiye ne güzel eksiGünaydın
Cuma 84.20
Bugun❤
Bu kiloda haftasonu eksisiCuma 55.8
Bugün 55.6
Bana diyen de sanırsın obez, sende bi lokmacıksınNe işin var senin burada
Vay queen eva61,4 kg
-450 gram
94 dk Eva yaptım geldim.
Cuma tartilamadim 2 haftadır haftasonu eve döndüm canım ama 2 kilo fazla gidişime göreCuma kaçtı tatlım?
Tamam o zaman halledersin sen.Cuma tartilamadim 2 haftadır haftasonu eve döndüm canım ama 2 kilo fazla gidişime göre
Çok guzel eksin canim tebrikler61,4 kg
-450 gram
94 dk Eva yaptım geldim.
Maşaallah , sarışın fıstık gibisin sanırım baklava göbek istiyorsun?Bende bi motivasyon fotosu gönderiyim spor öncesi
Az verdim de ondan.Pazartesi günü eksiye üzülmek sende var
Sen cuma günü yine-1kilo verirsin merak etmeGünaydın kizlar
Cuma 75
Bogun 75.5
Regl geliyor ondan yüzde bı milyon bu artı
İstiyorum ama bende sıkıldım
2 gündür kafamı kaldıramıyorum su son olaylara çok üzüldüm migrenim de geçmiyor dun aksam dışarı çıkardık kizi pizza yediler bende sadece 1 ince dilim yedim migrenim arttı
Benim son 2 ayım berbat geçti ama halen böyle benim açığımi arıyor gibi bisey olsa da kavga çıkarsam diye düşünüyor herhalde
Miğren gerçekten tuhaf bir hastalık . Kalksan kalkamıyorsun, yatsan yatamıyorsun çocuklar olunca da olmuyor. Sessiz karanlık bir odada atlatman gerekiyor oda sende imkansız. Ben miğren çaremi hacemat yaptırmakta buldum canım. Benim 2 3 güne bir migrenim çok olurdu. Afedersin biraz çıkarınca rahatlardım yoksa imkanı yok yataktan kalkamazdım. Ama kışın yaptırdım şuan o kadar rahatım ki , hafiften baş ağrım geliyor ama çok hafif. Tavsiye ederim iyi bir yer bulup yaptırmanı. Ben sülük takan yer de arıyorum bulabilirsem başıma sülükte taktıracağım. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canımBeni bitiren migren ve stres ciddiyim
Cuma öğlenden bu yana migrenim tutuk
Bittim tükendim midem bulanıyor yiyemiyorum başımın ağrısı hafifliyor o öğün kaçıyor sanki
Harikasın bebyÇok guzel eksin canim tebrikler