- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Günaydın canımGünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydın
İyi durumdayız.Pazartesi bildirimlerini unutmayin kızlar bakalim ne durumdayiz
GünaydinGünaydın
Yağmurlu bir gün ancak beni kendime getirebilir bu güneşli günlerle zor kuzum .Sıcaktan olabilir tatlım zorla kendini. Ben bugün ütü yaptım 75 dk. Eva yaptım. İnan zorla çok isteksiz.
Keşke yağsa yağmur sabahtan beri dua ediyorum.Yağmurlu bir gün ancak beni kendime getirebilir bu güneşli günlerle zor kuzum .
Bundan daha kötü ne olabilir demeyi bıraktım salgın, yangın, deprem dualarımız kabul olsun inşallah.Keşke yağsa yağmur sabahtan beri dua ediyorum.
Günaydin canimGünaydın arkadaşlar
Güzel bir hafta olsun
Yangınlarımız sönsün
Dün çat kapı misafirlerim geldi, hem regliyim hem bu yangınlar beni çok etkiledi hiç keyfim yok
Dün ne yediğimi ne içtiğimi bilmiyorum
Daha tartılmadım ama regliden dolayı artıyımdır
Yagmur duasina çıktı turkiye ama işimiz zorKeşke yağsa yağmur sabahtan beri dua ediyorum.
Sagol canımAfiyet olsun kizlar
Ay kuzum Allah yardımcınız olsun. Sıcakta bebişle zor ya.Günaydın kızlar bende kucul oglumla yuruyuse cıktım geldım bu sıcakta arabasını surmek cok zor ya adım sayarımıda unutmuusm evde kapıya geldım sımdı dınlenıyorum cokkk sıcakk mayıstım ıyıce
Ay kuzum Allah yardımcınız olsun. Sıcakta bebişle zor ya.Günaydın kızlar bende kucul oglumla yuruyuse cıktım geldım bu sıcakta arabasını surmek cok zor ya adım sayarımıda unutmuusm evde kapıya geldım sımdı dınlenıyorum cokkk sıcakk mayıstım ıyıce