- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Teşekkür ederim canımBeleşçi birinciliğin hayırlı olsun canım
Diyetdeki herkesi ağlatdın sonunda birinci oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımBeleşçi birinciliğin hayırlı olsun canım
Diyetdeki herkesi ağlatdın sonunda birinci oldun
Dumlu pinar mihtari
Geldin mi benim dediğümeBen de 1 numarayı begendim. O ayakkabıda hiç yorum yok.bu gidişle 1numara olacak. Kızına çok selam.
İvitDumlu pinar mihtari
Sen oy virdinmi de bakem
Beni sizler varettiniz
Oy virdinmi sen de bakem
Tebrik ederim canım birinciliğiniÇok teşekkür ederim canim ekşınli bir oylama oldu
Kız niye 2 defa yazıp duruyon verdim verdim oyum FilizeeOy virdinmi sen de bakem
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım birinciliğini
Tmm virmissen eferimOy virdinmi sen de bakem
iki kere gitmis oylar baskana gitsin diye galibaKız niye 2 defa yazıp duruyon verdim verdim oyum Filizee
Vallah güzel tatlıya benziyordu. Hoşuma gitmeseydi vermezdim kusura bakmaBeni sizler varettiniz
37 si yok.Geldin mi benim dediğüme
AaaaaVallah güzel tatlıya benziyordu. Hoşuma gitmeseydi vermezdim kusura bakma
iki kere gitmis oylar baskana gitsin diye galiba
Ben gozu kapali verdim oyum baskanaVallah güzel tatlıya benziyordu. Hoşuma gitmeseydi vermezdim kusura bakma
38 büyük mü olur ki37 si yok.
Takım arkadaşlarım ne yaparlarsa yapsınlar oy veriyorum.hoşuma gitdi gitmedi fark etmez. Ama sonra oyum kalınca gözüme hoş gelene veriyorum. Ama şu beni ağlatan güzel duruyordu
Böyle ayakkabıları açıkya 36 da gidebilir. Yani bana gidiyor.37 si yok.
Kiyamam ağlama senTakım arkadaşlarım ne yaparlarsa yapsınlar oy veriyorum.hoşuma gitdi gitmedi fark etmez. Ama sonra oyum kalınca gözüme hoş gelene veriyorum. Ama şu beni ağlatan güzel duruyordu