Tartıldınmi balimBenim midemin bulandigi noktada onlar üstüne yemeye devam ediyordu
1.olalim niyekiŞimdi bu hafta birinci olsak bı dert olmasak bı dertheyecanla beklerken 1kg veririm
Birincilikten ziyade ortalama 0.300 u gecsin yeterŞimdi bu hafta birinci olsak bı dert olmasak bı dertheyecanla beklerken 1kg veririm
Hoşgeldin arkadaşımTeşekkür ederim canım
Günaydın canimHerkese hayırlı nurlu güzel cumalar ve gününüz iyi geçsin . Bol eksili günleriniz olsun.
Ah tartıldım ama biraz daha mı beklesem ne etsem wc ye çıkamadım. midem kötü hala
Hala anlamadımBirincilikten ziyade ortalama 0.300 u gecsin yeter
Dedikodu da yapamiyoruz ozeli kapattirdiniz
Her ortalama 0.3 yetiyorsa okBirincilikten ziyade ortalama 0.300 u gecsin yeter
Dedikodu da yapamiyoruz ozeli kapattirdiniz
Bebeğim akşam ictigin sutmu etkiledi acabaHerkese hayırlı nurlu güzel cumalar ve gününüz iyi geçsin . Bol eksili günleriniz olsun.
Ah tartıldım ama biraz daha mı beklesem ne etsem wc ye çıkamadım. midem kötü hala
Kumsal 62 kilo dün aksam geldi
Kız bizim haftaya bölünecek ortalamayı etkileyecegiz birincilik varsa almazlar biziHala anlamadım
Neyse bi ara ozel acarizHer ortalama 0.3 yetiyorsa okkaptanım özele yan takımlarıda cagiracaktin neredeyse o kadar kalabalık özel olur mu ha burası ha orası
İyi yine herkes benden zayıfKumsal 62 kilo dün aksam geldi
Sardunya 66.7 ydi yeniden listeye girecek
Brzhuzur da kilo almis bayramda 70 kiloya çıkmış
Big boss u filanda çağır çekinme sakınNeyse bi ara ozel acariz
Bayram haftasi sonrasi bildirimler olduğu icin ortalamaya göre hareket edelim dedim canimHala anlamadım
Kocam yemeyince sürat yapıyor mecbur yedim olur mu kanka.Filizin eleştirisine açıklık getiriyim baştan kafalar karışmasın , komşum getirmiş, annem yapmış, kiramadım yedim aman canım çok istedi gibi bahaneler kabul görmez diyor
Nota mıdır nedir yemeyeceksek alalım kaptanım bütün gün aç kaldı.Bayram haftasi sonrasi bildirimler olduğu icin ortalamaya göre hareket edelim dedim canim
Simdi senide listeye alacagim ortalama dusuyor izin dönüşlerinde
Çocuğum kalanı ağzıma tepti bile kabul görmezKocam yemeyince sürat yapıyor mecbur yedim olur mu kanka.
Aynen canim duruma gore alacağım bakalimNota mıdır nedir yemeyeceksek alalım kaptanım bütün gün aç kaldı.
Beni dimi beni kesin alalım bence de dilek beklesinNota mıdır nedir yemeyeceksek alalım kaptanım bütün gün aç kaldı.