- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 30
günaydın canıımGünaydın
belki şişlikte vardır canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canıımGünaydın
Bugun ortalama durumuna göre listeye senide ekleyebilirim canim
Filizin eleştirisine açıklık getiriyim baştan kafalar karışmasın , komşum getirmiş, annem yapmış, kiramadım yedim aman canım çok istedi gibi bahaneler kabul görmez diyorEleştiriye açığız ama dozu kararında olursa sıkıntı yaşamayız
Şimdi nasıl dua etsem kiBugun ortalama durumuna göre listeye senide ekleyebilirim canim
Bitti çok şükür buradayım geldimBaslangicin hayirli olsun canim
Gunaydin nerelerdesin kacak tatil bittimi
günaydın canıım
Canım eve geldigimin sabahı yolculuğa rağmen 70.7 geldim düşün ama 3gundur çok abartılı yedik ablamlar anneme gelmiş piknikler vs midem bulandı yemektengünaydın canıım
Az daha bekle istersen canim hareket yapHerkese hayırlı nurlu güzel cumalar ve gününüz iyi geçsin . Bol eksili günleriniz olsun.
Ah tartıldım ama biraz daha mı beklesem ne etsem wc ye çıkamadım. midem kötü hala
Yemekten miden bulanmis daha neyedin ozamanCanım eve geldigimin sabahı yolculuğa rağmen 70.7 geldim düşün ama 3gundur çok abartılı yedik ablamlar anneme gelmiş piknikler vs midem bulandı yemekten
Teşekkür ederim canım arkadaşımTakıma hoşgeldin canım hayırlı olsun başlangıcın, kısa zamanda kurtulursun inşallah.
Günaydın kaptanıımm
günaydın canım bi güzel uyumuşsun işte ne güzel
günaydın canımm
günaydın canımm
günaydın tebrik ederim canım
günaydın bebişim ne güzell bi çiçek
günaydın canım hayırlı cumalar
günaydın canım tekrar girişin hayırlı olsun
günaydın canım tebrik ederimm
Helal.olsun beni taniyan birkisi çıktıFilizin eleştirisine açıklık getiriyim baştan kafalar karışmasın , komşum getirmiş, annem yapmış, kiramadım yedim aman canım çok istedi gibi bahaneler kabul görmez diyor
Neyse o zaman bu yeme işini burada noktalayıp diyete devam diyoruz değil miCanım eve geldigimin sabahı yolculuğa rağmen 70.7 geldim düşün ama 3gundur çok abartılı yedik ablamlar anneme gelmiş piknikler vs midem bulandı yemekten
Heee hepsi verdi ve gitti takimdanBizim karpuzcular vardı ben tatildeyken onların sonuç ne oldu nasıl verdiler mi 3-5 karpuza mi başlasam
Benim midemin bulandigi noktada onlar üstüne yemeye devam ediyorduYemekten miden bulanmis daha neyedin ozaman
Kesinlikle canım sen nasılsın ne yaptın koruma nasıl gidiyorNeyse o zaman bu yeme işini burada noktalayıp diyete devam diyoruz değil mi
Teşekkür ederim canım sonbahahara mezun bu olup köşeme çekilirim artıkBaslangicin ve listeye girişin hayirli olsun canim