Meyve canavariyim kalori sayma usulu beslenince meyveler ayyuka cikti diyetimdeAfiyet olsuntam benim için ideal bir menü olmuş, yanında spor da olursa eksileri görmemen için hiçbir sebep yok
Afiyet olsun, biraz meyve yemiş ağırlıklı geldi aslında çok az beslenmişsin , şarküteriler azda olsa ödem yapma ihtimali var
Pırasalı gününü daha çol sevdim
Kolaylıklar dilerim
Ben senin kadar yesem midem isyan diye bağırır, doyurmaz beniMeyve canavariyim kalori sayma usulu beslenince meyveler ayyuka cikti diyetimde
Vaavv gizliden tehtid mi rusvet mi soyle bakalimBen gizliden anlaştım bana 1000 puan verecekmiş gelişime istinaden
Bende anlamadım 1000 yazcakmış bana bonus olarakVaavv gizliden tehtid mi rusvet mi soyle bakalim
Bende sana 250 puanimi veriyim 1250 olsun zaten puanim azBende anlamadım 1000 yazcakmış bana bonus olarak
Yedigine de bagli ya. Yumurta tam bugday vs tok tutan seyler. Benim diyette sorunum acikmak degil atistirma problemi zaten surekli biseyler yemek istiyorum.Ben senin kadar yesem midem isyan diye bağırır, doyurmaz beni
Gerçekten ciddi az geldi bana
HoşbuldumBende sana 250 puanimi veriyim 1250 olsun zaten puanim azbir ise yarasin
Bu arada hoşgeldin canim
Afiyet olsun kaçamaksız güzel menü olmuşMenum
Sabah
1h yumurta peynir zeytin salatalik domates 1bkahve
Oglen
4 catal tavuk doner 4d patates
Aksam
2 tavuk baget 1tb salata
3lt su
Aaa olur mu öyle şey.Bana 250 puan size 500 verdigi icin mi harika
Çok geçmiş olsun.İyi geceler bugün eşim yolda rahatsizlandi. Sarimsaklidan dönüş yolundaydik. Ayvacik ta ki akrabasina zor vardikyolda hastaneye uğrayıp ilac yazdirdi ama ayvaciga vardığımizda 39 derece ates vardı gözünü açamıyodu. Ordan birisi belli bir yere kadar getirdi bizi sonra da kp geldi. Tekrar hastaneye götürdük korona testi yaptirdi. Cok kötüyüm ya berbat bir gün geçirdik. İnşallah korona degilizdir. Kendi köyüme gidemedim bu sebepten. Eger pozitif cikarsak napicaz eve gidebilir miyiz hiç bilmiyorum
Harika olduğu için harikadır belkim.Bana 250 puan size 500 verdigi icin mi harika
Niye söyledin ki takımın ortasındaBen gizliden anlaştım bana 1000 puan verecekmiş gelişime istinaden
Sanada 500 vermis iste bonkor spor kaptanimizAaa olur mu öyle şey.
Sana 250 verecek kadar bonkör olduğu için
Çok geçmiş olsun canım, tez zamanda sağlığına kavuşsun eşin . İnşaallan korona değilsinizdir aminİyi geceler bugün eşim yolda rahatsizlandi. Sarimsaklidan dönüş yolundaydik. Ayvacik ta ki akrabasina zor vardikyolda hastaneye uğrayıp ilac yazdirdi ama ayvaciga vardığımizda 39 derece ates vardı gözünü açamıyodu. Ordan birisi belli bir yere kadar getirdi bizi sonra da kp geldi. Tekrar hastaneye götürdük korona testi yaptirdi. Cok kötüyüm ya berbat bir gün geçirdik. İnşallah korona degilizdir. Kendi köyüme gidemedim bu sebepten. Eger pozitif cikarsak napicaz eve gidebilir miyiz hiç bilmiyorum
Sagol canimiyi geceler kizlar
Afiyet olsun kaçamaksız güzel menü olmuş
Bol protein