Hosgeldin canim
Mutlaka Diyette veriyordur. Nasıl oluyormuş işlem canım?15 seans ta 8 ile 20 cm arası incelme oluyormuş
O kadar mucize olsa çok pahalı bisey de değil yani herkes gitmez mi
Canımcım bıraktığın gibi bi değişiklik yok pandemiden dolayı evdeydik,günler geliyo geçiyorHosgeldin abla iyiyim sen nasilsin
Uzun zamandir görünmüyordun neler yapıyorsun
İyi yaptın , kimler gelmiş kimler geçmiştir , kimleri kimleri mezun etmişindir
Kim geldi la
ElhanımAnam kankeytam gelmiş
Valla çok sevindim kilo alışına
Yoksa seni göreceğimiz yoktu
Hoş geldin canımdoya doya bir öpem seni ohhhh
Hoşgeldin canim. Kilon 62 bence.Canımcım bıraktığın gibi bi değişiklik yok pandemiden dolayı evdeydik,günler geliyo geçiyor
ElhanımKaynatırız yine . Osmanlıcadan geçtim kankim
Parti yapcak nerdeyse kilo aldı diye...Anam kankeytam gelmiş
Valla çok sevindim kilo alışına
Yoksa seni göreceğimiz yoktu
Hoş geldin canımdoya doya bir öpem seni ohhhh
Canim afiyet olsun,50 dk pilates yaptım 50*8 + 310 = 710 puan
62 yi ben demistim amaHoşgeldin canim. Kilon 62 bence.
Tamam canim olur bence cok guzel kilo verdin artik koruma zamanıKaptanım 13 Ağustos'ta mezun olayım ben. Ne dersin?Zipzip-
Afiyet olsun canim bana da menun fazla geldi diyetisyenede gidiyorsun içeriğini beraber mi ayarliyorsunuz50 dk pilates yaptım 50*8 + 310 = 710 puan
Banada çok geliyo menusu 1500 geciyo sanirimMy-little-bird canım fatsecrer kardeşim senin kaloriler çok değil mi? Haftada kaç kilo hedefin? Sen kas yapmaya mi çalışıyorsun protein?
Afiyet olsun canımiyi akşamlar kizlar
Menum
Sabah
1 yumurta 1kk peynir zeytin salatalık 1dilim ekmek 1bkahve
Oglen
2 lokma ekmek yarim kozde patlican
Ara 1 elme 2 kare bitter
Akşam
3k Ton balik salata 2k pilav
3lt su
Birazdan tarcinli sutumu icecem cok guzel tok tutuyor
Afiyet olsun canımiyi akşamlar kizlar
Menum
Sabah
1 yumurta 1kk peynir zeytin salatalık 1dilim ekmek 1bkahve
Oglen
2 lokma ekmek yarim kozde patlican
Ara 1 elme 2 kare bitter
Akşam
3k Ton balik salata 2k pilav
3lt su
Birazdan tarcinli sutumu icecem cok guzel tok tutuyor
Canim afiyet olsun,
Haftada 1 gun ödül hakkimiz var oda cuma gunu tatliyi ozaman yersen daha guzel olur
Patates kizartmasi olmamis
1500 şu an kalori hedefim , haftada yarım kilo vermem lazım buna göre bakalım verecek miyimMy-little-bird canım fatsecrer kardeşim senin kaloriler çok değil mi? Haftada kaç kilo hedefin? Sen kas yapmaya mi çalışıyorsun protein?
İçerik olarak ne yediğime karışmıyor total kaloriyi geçmeden yağ karbonhidrat protein miktarını aşmamaya çalışıyorum o kötü bu kötü olarak bakmadanAfiyet olsun canim bana da menun fazla geldi diyetisyenede gidiyorsun içeriğini beraber mi ayarliyorsunuz
Gitse ne olacak ki diyetle sporla desteklenmediği sürece geri alınacak15 seans ta 8 ile 20 cm arası incelme oluyormuş
O kadar mucize olsa çok pahalı bisey de değil yani herkes gitmez mi
Ay Nası tutcam ben bu boğazımı yaa üç beş bişi yesen hemen bin kalori oluyoBanada çok geliyo menusu 1500 geciyo sanirim
İçerik olarak ne yediğime karışmıyor total kaloriyi geçmeden yağ karbonhidrat protein miktarını aşmamaya çalışıyorum o kötü bu kötü olarak bakmadanzaten öğlen alelacele hazırla ye çık bişi anlamıyorum yediğimden
Bence kaloriyi ayarlayamiyosunAy Nası tutcam ben bu boğazımı yaa üç beş bişi yesen hemen bin kalori oluyo