Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin abla iyiyim sen nasilsin
Uzun zamandir görünmüyordun neler yapıyorsun
Canımcım bıraktığın gibi bi değişiklik yok pandemiden dolayı evdeydik,günler geliyo geçiyor
İyi yaptın , kimler gelmiş kimler geçmiştir , kimleri kimleri mezun etmişindir

Anam kankeytam gelmiş
Valla çok sevindim kilo alışına
Yoksa seni göreceğimiz yoktu
Hoş geldin canım doya doya bir öpem seni ohhhh
Elhanım Kaynatırız yine . Osmanlıcadan geçtim kankim

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım

My-little-bird canım fatsecrer kardeşim senin kaloriler çok değil mi? Haftada kaç kilo hedefin? Sen kas yapmaya mi çalışıyorsun protein?
1500 şu an kalori hedefim , haftada yarım kilo vermem lazım buna göre bakalım verecek miyim ben şu an yağ yakma beslenmesindeyim sporla kas erimemesi için protein kilomun 2 katı gr kadar almaya çalışıyorum

Afiyet olsun canim bana da menun fazla geldi diyetisyenede gidiyorsun içeriğini beraber mi ayarliyorsunuz
İçerik olarak ne yediğime karışmıyor total kaloriyi geçmeden yağ karbonhidrat protein miktarını aşmamaya çalışıyorum o kötü bu kötü olarak bakmadanzaten öğlen alelacele hazırla ye çık bişi anlamıyorum yediğimden

Ay Nası tutcam ben bu boğazımı yaa üç beş bişi yesen hemen bin kalori oluyo
Bence kaloriyi ayarlayamiyosun
Misal zuber gibi barlar yicegin kadar seni tok tutacak tonbalikli,peynirli,yada tavuklu salata gibi seyler ye hem tok tutacak hemde kaloriyi gecmeyeceksin,mısır yada sütlü tatli yicegine onun yerine seni doyuracak 1koca bardak ayran yada yulafli yogurt icine 1meyve gibi seylerle gecistirebilirsin,aksamdan mercimek salatasi yap misal hem protein hemde tok tutacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…