Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin abla iyiyim sen nasilsin 🤩🤩🤩
Uzun zamandir görünmüyordun neler yapıyorsun
Canımcım bıraktığın gibi bi değişiklik yok pandemiden dolayı evdeydik,günler geliyo geçiyor
İyi yaptın , kimler gelmiş kimler geçmiştir , kimleri kimleri mezun etmişindir 😍

Anam kankeytam gelmiş :halay::halay::halay::halay:
Valla çok sevindim kilo alışına :KK48:
Yoksa seni göreceğimiz yoktu :21::21:
Hoş geldin canım:KK60: doya doya bir öpem seni ohhhh:KK74:
Elhanım ❤️❤️❤️❤️Kaynatırız yine . Osmanlıcadan geçtim kankim 😍😍😍

Son düzenleme:
iyi akşamlar kizlar
Menum
Sabah
1 yumurta 1kk peynir zeytin salatalık 1dilim ekmek 1bkahve

Oglen
2 lokma ekmek yarim kozde patlican

Ara 1 elme 2 kare bitter

Akşam
3k Ton balik salata 2k pilav
3lt su
Birazdan tarcinli sutumu icecem cok guzel tok tutuyor
Afiyet olsun canım 💕

My-little-bird My-little-bird canım fatsecrer kardeşim senin kaloriler çok değil mi? Haftada kaç kilo hedefin? Sen kas yapmaya mi çalışıyorsun protein?
1500 şu an kalori hedefim , haftada yarım kilo vermem lazım buna göre bakalım verecek miyim🤷🏼‍♀️ ben şu an yağ yakma beslenmesindeyim sporla kas erimemesi için protein kilomun 2 katı gr kadar almaya çalışıyorum

Afiyet olsun canim bana da menun fazla geldi diyetisyenede gidiyorsun içeriğini beraber mi ayarliyorsunuz
İçerik olarak ne yediğime karışmıyor total kaloriyi geçmeden yağ karbonhidrat protein miktarını aşmamaya çalışıyorum o kötü bu kötü olarak bakmadan🤷zaten öğlen alelacele hazırla ye çık bişi anlamıyorum yediğimden:KK43:

İçerik olarak ne yediğime karışmıyor total kaloriyi geçmeden yağ karbonhidrat protein miktarını aşmamaya çalışıyorum o kötü bu kötü olarak bakmadan🤷zaten öğlen alelacele hazırla ye çık bişi anlamıyorum yediğimden:KK43:

Ay Nası tutcam ben bu boğazımı yaa üç beş bişi yesen hemen bin kalori oluyo😭😭😭😭😭
Bence kaloriyi ayarlayamiyosun
Misal zuber gibi barlar yicegin kadar seni tok tutacak tonbalikli,peynirli,yada tavuklu salata gibi seyler ye hem tok tutacak hemde kaloriyi gecmeyeceksin,mısır yada sütlü tatli yicegine onun yerine seni doyuracak 1koca bardak ayran yada yulafli yogurt icine 1meyve gibi seylerle gecistirebilirsin,aksamdan mercimek salatasi yap misal hem protein hemde tok tutacaktir

X