Kolay gelsin canim valla yine iyi yapmissin ben yatıyorum firsat buldukca:))KAlktigimdan beri oturmadim dun bide bugunki evayi yaptim oldum su gibi,simdi yemekleri yapayım yiyip aksama cardio yapayim
Ayy ne kadar daha böyle surecek ki insallah etkilemez kimseye zarar vermez yagmurArabaylla giderken çoğu yerler göl olmuş evleri su basmış . Millet sokaklarda itfaiyeciler uğraşıyor . Allahım arabalar çabur bahçelerde ot kalmamış hep çamur olmuş. Bizim eve vurmadı şükür 2 akarımız var evin önünde arkada yolladı 1 tane ordan gitti taşlamadı şükür . Akşama yine bekleniyor bakalım ne olacak . Allah ım sonumuzu hayr etsin amin
Ne olacak bu halimiz
Oooo Allahim yardim etsinArabaylla giderken çoğu yerler göl olmuş evleri su basmış . Millet sokaklarda itfaiyeciler uğraşıyor . Allahım arabalar çabur bahçelerde ot kalmamış hep çamur olmuş. Bizim eve vurmadı şükür 2 akarımız var evin önünde arkada yolladı 1 tane ordan gitti taşlamadı şükür . Akşama yine bekleniyor bakalım ne olacak . Allah ım sonumuzu hayr etsin amin
Ne olacak bu halimiz
Bu ne sevgi ahBen seni çok seviyorum. Kederimden eridim hiç gelmiyorsun.
Çok geçmiş olsun canım. İyi mi durumu nasıl oldu?Günaydın kıslar 2 saat uykuyla duruyorum eşim tavuk döner yemiş o da zehirledi eşimi 2 defa acile gittik geldik serum iğne daha yeni uyudu sayılır eşim Allah beterinden korusun bu çok berbat birşeymiş gıda zehirlenmesinin ne kadar kötü olduğunu anladım gecem gündüzüm karıştı resmen
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun. Allah'a emanet olsun.
Geçmiş olsun canım öksürük şurubu bitkisel olan prospan kullanıyorum sanada öeneririm çok çok iyi öksürüğü anında kesiyor kaç yaşında bebeğin ben zencefil bal limon veriyorum 1 çay kaşığı oda kesiyor veya evinizde buhar makinanız varsa oda çok iyi geliyor öksürüğe çabucacık iyileşir inşallah
Gecmis olsun canim
Bizim zeynepte gecen boğaz da enfeksiyon oldu 1 aynı anda agzinda da aft çıkmıştı hemen hemen 1 ay oldu
Doktoru umca verdi antibiyotik yerine 2 günde iyilesti ama herkeste işe yarar mı bilemiyorum doktor ya da eczacınıza sorun isterseniz bitkisel olduğu için kesin alın diye tavsiye edemem
Allah sifa versin
Geçmiş olsun canim
Memlekete gidecekti en son canim sanirim daha gelmedi
Hersey ust uste geldi Allah yardimcin olsun canim
O zaman diyetisyen ile birlikte bizimle de guzel bir baslangic yap
Degisiklik olmustur insallah kilo almadan gelirsin alsanda gelince verirsin canim iyi tatiller
Geçmiş olsun canim
Gecmis olsun canim sana da rutin kontroller mi
Günaydın canim
Gunaydin ablacim
Günaydın canim
Sıcakta tavuk yenilmez canım zehirler.Günaydın kıslar 2 saat uykuyla duruyorum eşim tavuk döner yemiş o da zehirledi eşimi 2 defa acile gittik geldik serum iğne daha yeni uyudu sayılır eşim Allah beterinden korusun bu çok berbat birşeymiş gıda zehirlenmesinin ne kadar kötü olduğunu anladım gecem gündüzüm karıştı resmen
Sağolun kızlarGeçmiş olsun Ayşem. Çabucak toparlanmasını dilerim.
Amin Allah razı olsunOooo Allahim yardim etsin
Çok geçmiş olsun . Bugün nasıl?İnşallah bugün öksürük şurubu aldım ona da başladım bakalım inşallah çabuk geçer tüm huyu değişti
Bilmiyorum ki canım , bu sene böyle devam edecek sanırsam hava durumuna bakıyorum yağmurlu güneşli fırtınalı falan gösteriyor. Kurban olduğum rabbim hepsini veriyor hiç mahrum da bırakmıyor .Kolay gelsin canim valla yine iyi yapmissin ben yatıyorum firsat buldukca:))
Ayy ne kadar daha böyle surecek ki insallah etkilemez kimseye zarar vermez yagmur
çok geçmiş olsun canım ya..Günaydın kıslar 2 saat uykuyla duruyorum eşim tavuk döner yemiş o da zehirledi eşimi 2 defa acile gittik geldik serum iğne daha yeni uyudu sayılır eşim Allah beterinden korusun bu çok berbat birşeymiş gıda zehirlenmesinin ne kadar kötü olduğunu anladım gecem gündüzüm karıştı resmen
uno denge ekmeği de tavsiye ederim canım. kalorisini bilmiyorumUno ciya tohumlu ekmek aldim daha önce almamistim 1dilim 61 kaloriymis rahatlikla tuketebilirsiniz kizlar
ya izlerken bile kötü oldum Allah oradaki herkese yardım etsin..Arabaylla giderken çoğu yerler göl olmuş evleri su basmış . Millet sokaklarda itfaiyeciler uğraşıyor . Allahım arabalar çabur bahçelerde ot kalmamış hep çamur olmuş. Bizim eve vurmadı şükür 2 akarımız var evin önünde arkada yolladı 1 tane ordan gitti taşlamadı şükür . Akşama yine bekleniyor bakalım ne olacak . Allah ım sonumuzu hayr etsin amin
Bundada denge yaziyoçok geçmiş olsun canım ya..
uno denge ekmeği de tavsiye ederim canım. kalorisini bilmiyorum
ya izlerken bile kötü oldum Allah oradaki herkese yardım etsin..
Ben yapıyorum. Çok da kötüyüm ama eva serisini elimden geldiğince bırakmayacağım. Bu son kilolarda sıkılaşmaya ihtiyacım var. İyi ki başlattın bu seriye bizi. Ayrıca çok da seviyorumKimse spor yapmıyor. Çok üzgünüm.
Bacaklarım ağrıyor fena nedense sanki hiç spor yapmamışım bugüne kadarBenim kıçım başım ağrıdi
Çok şükür. Bende iyiyim canım . Teşekkür ederim .Çok sağol kuzum amin
Hoşbuldum canım iyi diyelim iyi olayım bugün tekrar başladım diyete biraz karnım gurulduyorsen nasılsın canım
Çok sağol kuzum
Ee demekki işe yarıyorGunaydin canim izinden eksilerle geldin tebrik ederim
Her yerim agriyor aslinda hic halim yok
Ne güzel haber bu böyle6. Gün 23 dakikacik.
Benimde ağrıdı ara verdigimiz icin benceBacaklarım ağrıyor fena nedense sanki hiç spor yapmamışım bugüne kadar
Bugun 5.gün olmasi lazimNe güzel haber bu böyle
Bugüm kaçıncı gündesiniz.Kısmetse 4,5 yapıcam bugün.
Ben arada yapıyordum amaBenimde ağrıdı ara verdigimiz icin bence