Yengem bogazlari acıma öksürmeye başlamıştıTest yapmaya gerek yok demis degilsiniz demis
Ayy delircem
Tovbe yaaaYengem bogazlari acıma öksürmeye başlamıştı
Ertesi gün karnı çok kotu agriyinca doktora gitti tahliller yapıldı idrar yolu enfeksiyonu dedi doktor korona testine gerek yok korona değilsin demis . Bizimkiler başka hastaneye gidip yaptırdılar sonuç pozitifBenim oğlumada aynısını demişti doktor gözünden belli olur korona değilsin sen diye sonuç ailecek korona olmuştuk
Çift doz cnm sinovacHangi asiyi olmuslardi ve cift doz muydu
Test yapıp verilerimi yükseltmek istemiyorlsr anlamış değilimTovbe yaaa
Olabilir canim ama zaten yuksek almis basini gitmis vakalar heryerde kırmızi alarm veriyolar eeee salarken düsuncektin ne olcak evde kalan gene evdeTest yapıp verilerimi yükseltmek istemiyorlsr anlamış değilim
Hoşgeldin canım.
Geçmiş olsun canımGünaydın kıslar 2 saat uykuyla duruyorum eşim tavuk döner yemiş o da zehirledi eşimi 2 defa acile gittik geldik serum iğne daha yeni uyudu sayılır eşim Allah beterinden korusun bu çok berbat birşeymiş gıda zehirlenmesinin ne kadar kötü olduğunu anladım gecem gündüzüm karıştı resmen
Eva yapıyorum 4 gundur ama sanki hic degisiklik yok bende dogru yapmiyor muyum acabaBugun iyiyim baslicam birazdan evalarimi yapmaya
Gunaydin canimGünaydın kızlar.
Sabah +500 gramla uyandım. Sanırım ödemdir. Gece çok acıktım evdekiler tatlı falan yedi ben yemedim ama yine de artılarla kalktım. Cumaya kadar eksi olur inş
4günde degisim olurmukiEva yapıyorum 4 gundur ama sanki hic degisiklik yok bende dogru yapmiyor muyum acaba
Mucizeler mucizelerOlmaz da olsaydi guzel olurdu
Geldim kaptanım bu nasıl sıcak yaaaBasiniz sagolsun tekrardan canim
Bugun tartil ve yeniden basla insallah hedefine ulaşacaksın
Sanirim evine gelmissindir canim hosgeldin
Tamam olur sali bildirim yaparsin
Bi tarafların ağrımıyormuEva yapıyorum 4 gundur ama sanki hic degisiklik yok bende dogru yapmiyor muyum acaba
Ben 1 aydan sonra 47 olucam. Öyle diyo miraMucizeler mucizeler
Gunaydin canim
Vallahami banda 55dese yetcekBen 1 aydan sonra 47 olucam. Öyle diyo mira