- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Bugun baslar belki ya da yapar listeyi:))Anaaaaa ben neden atiyomki
Aslinda yarismadan dolayı degilde cok musait olamadim aklima bile gelmedi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun baslar belki ya da yapar listeyi:))Anaaaaa ben neden atiyomki
Aferim kız sana bende arada göbek atiyorumEvanin 2.günüde yaptim
Yaa cok aliskin olmadigim icin belim ile göbeğimin orta yerine agri giriyor cok hizli yapamıyorum bazen dinlenerek yapiyorum :)
Yapa yapa alisacagizAferim kız sana bende arada göbek atiyorum
10:30
2 dilim tb ekmek üzerine krem peynir
Salatalık 2 haşlanmış yumurta
Küçük parça börek sonradan yiyebilirsin dediğin için Filiz kaptanım sonra yedim .
1 kahve
12 :00 gibi yine kahve
17 30
2 tane incik
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 tabak salata
3 lt su
Sporlar
Adım 28124= 2812
Bölgesel hareket 10 dk. = 100p.
Eva 35 dk 500 p.
Toplam = 3412
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
iyi geceler kizlar
Menum
Sabah
1yumurta peynir zeytin 1d ekmek 1bkahve
Ara
1 elma
Aksam
4 izgara kanat 1tb salata 1d ekmek
2lt su
[IMG alt="nehir6161"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/204/204193.jpg?1626101682[/IMG] nehir6161
Bugünün menüsü
10.00(ekmeğim bitmiş bakkalda bayramdan sonraya gelir dedi eşimde alamadı marketten) 1 dilim beyaz ekmek az lor peyniri 2 siyah zeytin 1 çatal bal
15.30 1 tane halley
19.00 2 minik patlıcan dolması 4 sarma 1 tane kuru biber dolması 1 kase yoğurt
21.30 1 avuçiçi çerez
Spor yok Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Merhabaaa menü ve spor
Spor 8308 adım 830 puan +500 puan toplam 1330 puan
(35 dk. Eva +27 dk Eva yaptim. )
Menüm
Sabah
2 kuru kayısı
2 hurma
1 sade kahve
Öğlen
Foto
Ara
2 kayısı
1 sade kahve
Akşam
6 kaşık patlıcan salatası
2 kaşık bulgur pilavı
1 soda
Afiyet olsun kizlarGece uyuyup kalmisim.adimlar.da sifirlandi tabi
Sabah
2 dlm tb ekmegine tost 4 dlm sucuk.ve 1 kk kasar ile
Sutlu kahve
Ara
1 armut
Ogle
1 kucuk dilim pizza (cok kucuk normal dilim degil)
1 bardak kakaolu sut
Ara
1 kucuk muz
Aksam
Ispanakli yumurta
1 armut
Su 1.5 lt
Yaris dun mu basladi bugun mu canimAdım sayarin yok mu hadım fazla fazla puan kazandırır
Bugün canım.Yaris dun mu basladi bugun mu canim
Bugun akşam adimlari bildiririm
Tamam canim aksam atayim bugunun adimlarini toplam sporu tekrar yazarimBugün canım.
Listeyi yapacağım hemen zaten fazla birşey yoktu maalesef.Bugun baslar belki ya da yapar listeyi:))
Aslinda yarismadan dolayı degilde cok musait olamadim aklima bile gelmedi :)
Tamamdır o zaman bugün unutmayım puanı:))
Tamam canim ugrasma olmazsa bugunden tutmaya baslarsinListeyi yapacağım hemen zaten fazla birşey yoktu maalesef.
Eva da kardiyo neden kazanamıyorsunuz ki yarım saat yapsanız süperEva yaparken adim kazanamiyorum telefonu koyup yapiyorum
Gidip az adim atayim
Telefon sabit kaliyor adim saymiyor canimEva da kardiyo neden kazanamıyorsunuz ki yarım saat yapsanız süper
Kuzum çıktığım kiloya inmedim oyuzden giremiyorumGirmek istersen kaptanimizda yazmis zaten gir canim
Listede daha azimli olursun
Yo yo yediğimden pişman değilim hala aklım yemediklerimdedermişimSuçluluk hissedince geri tepebilir yediniz tadını çıkardınız şimdi daha dikkatli olup verebilirsiniz kilo
Suan kac kilosun canim sabah tartil istersenKuzum çıktığım kiloya inmedim oyuzden giremiyorum
5 günde 5 kilo aldıysam şaşırmam vücudum sağolsun hiç nankör değil yediğiminde diyetimin de hakkını verirSuan kac kilosun canim sabah tartil istersen
Diyeti biraktimi alıyorsun ya
Bende oyleyim bur gun ekmegi fazla yesem hemen ertesi gun arti cikiyom
14 agustosda kilo almis olarak girebiliryorsun ama insallah izin kilona dönmüş olarak aliriz listeye5 günde 5 kilo aldıysam şaşırmam vücudum sağolsun hiç nankör değil yediğiminde diyetimin de hakkını verir
14 ağustostan once girerim kaptancigim bu haftaya olmasa haftaya yüzde bimilyon14 agustosda kilo almis olarak girebiliryorsun ama insallah izin kilona dönmüş olarak aliriz listeye