- 9 Ocak 2012
- 14.819
- 28.372
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amannnn ben zor getirdim bu yaşa kalsin6 aylık bebek isteyen var mı
Şöyle 3 yaşına kadar yollayabilirim
Sen daha sendromlardasındır kaldıramazsın ikinci bir cadıAmannnn ben zor getirdim bu yaşa kalsin
Daha 3 yasina giremedik
Evet farmasi ben de kardeşimden görmüştümFarmasinin galiba o kullanmıştım
Aman aman amanSen daha sendromlardasındır kaldıramazsın ikinci bir cadı
Evadan sonra başka spor yapabiliyor musunuzben bi seans yaptıysam daha yapamıyorumEva bitti benim ter akiyo heryerimden cardioya baslayim
Başlamisken cardio yaptim canım iyi oluyo imkanim olsa kiz uyanmasaydi devam etcektimEvadan sonra başka spor yapabiliyor musunuzben bi seans yaptıysam daha yapamıyorum
Ayy kızınız mı varmaşallahBaşlamisken cardio yaptim canım iyi oluyo imkanim olsa kiz uyanmasaydi devam etcektim
Ilk sayfada puanlar yaziyo canim her sporun puani varKızlar bi de sporda puan hesabı var unutmuşum dün puan yazmayı onun işlevi var mı
20yasinda kızimAyy kızınız mı varmaşallah
Harika valla bayıldım ben de başlasam şimdi doğurmaya on yıla üçlerim diye Ümit ediyorum inşallah20yasinda kızim
15yasinda oglum
2bucuk yasinda kizim var
38 yasindayim
Ne işe yarıyor yAni puanlaryarış mı yapıyoruz kaçırdım orayı galibaIlk sayfada puanlar yaziyo canim her sporun puani var
Baslarsin anca denk gelirHarika valla bayıldım ben de başlasam şimdi doğurmaya on yıla üçlerim diye Ümit ediyorum inşallah
Menuyle paylaşıyorsunNe işe yarıyor yAni puanlaryarış mı yapıyoruz kaçırdım orayı galiba
Öyle birşey vardı yapayım ben.
Sanki vardi ama neyseÖyle birşey vardı yapayım ben.
Gecen hafta adimlarimi atmadım yaris olmaz diyeÖyle birşey vardı yapayım ben.
Anaaaaa ben neden atiyomkiGecen hafta adimlarimi atmadım yaris olmaz diye