- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Iyi geceler canimBende cikayim o zaman iyi geceler kizlar yarin bildirimlerinzii unutmayin
Kürkçü dükkanı burasi sanki dimeKapatip gidelim takimi o zaman
Afiyet olsun canımSabah
1 dlm tb ekmegi 1 dlm kasar 3 dlm sucuk
Sutlu kahve
Ogle
Kiymali yumurta
1 dlm tb ekmegi
Sutlu kahve
Aksam
4 kusbasi et
1 wasa
Cay
Su 2 lt
Spor yok adim desen yazmaya degmez. Evden calismak iyice himbillastirdi beni. Sporu gunluk rutinime sokmam sart oldu.
Yarini dusununce ruyalarin tadi kaciyorTatlı rüyalar herkese yarın büyük gün.
Sen listedeydin dimiYarini dusununce ruyalarin tadi kaciyor
iyi geceler canimBende cikayim o zaman iyi geceler kizlar yarin bildirimlerinzii unutmayin
iyi geceler canimTatlı rüyalar herkese yarın büyük gün.
Kavurma yada kebap ekmek arasi bol salata iyi gidiyorAyy acaba ben kaç artiyimtatlı yemedim ama bir tane dahi sadece kavurma ve kırmızı et kavurma beyaz ekmek
Kışın da buralar dolar taşar bayram yeri olurKürkçü dükkanı burasi sanki dime
Ama baklavalarida koyde goturdun kilo almamissinYaa aslinda cok hizlida kilo aliyorum metabolizmam nasil bende cozemedim acikcasi
2 gun abarti yemek yiyeyim hemen kilo olarak dönüyor hatta bu yil koye ilk geldigimde aksam 9 da yemek yedigim icin 2 kilo almistim sonra 9 da yemek yemeyi biraktim
Gun içinde sürekli hareket halindeyim sabah 8 de uyaniyorum ,sonra ev isi bahce isi derken aksam oluyor
Bu hafta bisey beklemiyorum zaten canim1 hafta önce bıraksaydın ya beni de dertten kurtarırdın şimdi olacak iş mi bu . Neyse yarın belli olacak galip sensin galiba bu hafta nasıl geçti birşey anlamadım ya
En boyuk gaptan bizim gabtanwaooaaaw adaletliyim sevgim başka diyosun
5 yasinda canimSenin kızin kaç yaşındaydıki canım
Ekmekmi yedin birde sen
Ahahaha şimdi anladım . Kaptan büyük ceza verecek sana5 yasinda canim
Radara yakalanmisim mesaji yeni gordum
Bayramin ilk gunu biraz fazla kaçırdıydım
Bayramda ekmek yiyen bir ben miyimAhahaha şimdi anladım . Kaptan büyük ceza verecek sana
Günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydın