Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen canım sen neler yapiyosun
Ben bi korona geçirdim martta mahvetti beni. Ondan önce çok güzel veriyordum düzenimi oturtmuştum. 10 gün yurda karantinaya aldılar
Bir ara chloe ting denedim hiit kardiyolarını. Mahvetti beni o da. Şimdilik boks ve reformer başladım bakalım devamı gelirse

Geçmiş olsun canım atlatmissin cok şükür

Gecmis olsun canim olsun simdide yaparsin burda spor yarismasi yapiyoruz mesela aktif olduğun zaman hem kilo verirsin hemde muhabbet eder spor yaparsin ben 1bucuk seneyi gecti hâlaaa burdayim✌

Gecmis olsun canim olsun simdide yaparsin burda spor yarismasi yapiyoruz mesela aktif olduğun zaman hem kilo verirsin hemde muhabbet eder spor yaparsin ben 1bucuk seneyi gecti hâlaaa burdayim✌
Çok hoşuma gitti benim de diyeti nasıl yapıyorsunuz kalori mi sayıyorsunuz yoksa sabit menüleriniz mi var

Çok hoşuma gitti benim de diyeti nasıl yapıyorsunuz kalori mi sayıyorsunuz yoksa sabit menüleriniz mi var
Diyet herkes kendi kafasina göre yada kalori hesabi yada diyetisyen destegiyle yapiyolar hergun menü ve spor sayfasinda paylasiyoruz neler yiyip içtigimizi yaptigimiz sporlari

Canım ben almanca biliyorum . Senin dili bilmem ki

Çok geçmiş olsun. Benimde boğazım ağrıyor havalardan herhalde. Bir sıcak bir soğuk .
anladimmcanim benim .. tesekkur ederim simdi uyandik kızimla .. ikimizde yemek yedik biraz uyuduk simdi sicak bir cay yapayim seslerimiz gitmis

Herkes kendine gore diyet yapiyor ,yediklerimizi,ictiklerimiz ve sporumuzu menu sayfamizda gunluk olarak paylasiyoruz

Menu sayfasinin linkine ilk sayfadan ya da en ustteki etiketlerden ulasabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…