- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 31
Bakınca öyle gözüküyor ama nasıl anlatsam geçen seneden beri diyetteyim 67 leri görmüştüm bi yarım kilo versem yeme atağı yaşayıp hemen geri alıyorum. Burda motivasyon olur diye bir katılayım dedim. Hoşbuldum kızlar hepinize teşekkürlerHosgeldin canim aramiza ben elif 31 yasindayim
Boyun uzunmuş cok fazla kilon birlikte hedefine ulasiriz inşallah
Sen evet 32 sin ³² ³²Mesaji yazdiktan sonra fark ettim de silmeyim dedim 32 oldum yaa ben alisamamisim daha
Kimse gelmemis demek ki takima kac gundur ondan hepsiSen evet 32 sin ³² ³²
Yaşlandıģını kabul etmiyorsun benceKimse gelmemis demek ki takima kac gundur ondan hepsi
Bence guzel adim atiyorsun canim ben daha 6750 adimdayim :)Bu ara 20bini tamamlayamiyorum ahaa gene 17500 yatana 18bin
Ayy valla kabullenemiyorum ki kimse inanmayinca bende kendimi küçük saniyorumYaşlandıģını kabul etmiyorsun bence
Atiyorum atmasina bide kalkip spor yapsamBence guzel adim atiyorsun canim ben daha 6750 adimdayim :)
Herkeste kücuk saniyoAyy valla kabullenemiyorum ki kimse inanmayinca bende kendimi küçük saniyorum
Benim annem 35 te takılı kaldı şu an 53 yaşında hala soranlara 35 diyorMesaji yazdiktan sonra fark ettim de silmeyim dedim 32 oldum yaa ben alisamamisim daha
Ya ben adım işinde çok kötüyüm nasıl o kadar atabiliyorsunuz adımBu ara 20bini tamamlayamiyorum ahaa gene 17500 yatana 18bin
Yaa ben 32 derim hatta 40 olsa zevkle derim de ama kimseyi yasima inandiramiyorumBenim annem 35 te takılı kaldı şu an 53 yaşında hala soranlara 35 diyorbelli bi yerden sonra saymaya gerek yok
Boksmu yapiyosun amanınYa ben adım işinde çok kötüyüm nasıl o kadar atabiliyorsunuz adım6 bini görsem ayaklarım zonkluyor uyuyamıyorum. O yüzden boks falan yapıyorum kısa sürede fazla kalori. Siz spor olarak ne yapıyorsunuz
HoşbuldumHoşgeldiniz kilonuz yok ki sizin.
10 bin adim atinca benimde agriyordu eskiden ama simdi 20 bin attigimda sorun olmuyor önemli olan düzenli spor yapabilmekYa ben adım işinde çok kötüyüm nasıl o kadar atabiliyorsunuz adım6 bini görsem ayaklarım zonkluyor uyuyamıyorum. O yüzden boks falan yapıyorum kısa sürede fazla kalori. Siz spor olarak ne yapıyorsunuz
Gene girdik boy konusunaYaa ben 32 derim hatta 40 olsa zevkle derim de ama kimseyi yasima inandiramiyorum
Gören 18-20 diyor minyon tipliyim boyumda kisa 1.58 im :)
Süpermiş ip atlama da çok iyi yağ yaktırıyorBoksmu yapiyosun amanın
Simdilik yüruyorum ben spora baslayinca
Leslie
Mekik
Squat
Cardio
Plank
Ip atlama gibi
Zaten takıntılısın boyunaOrdan hic cikamiyorum ki
Aynen canım sen neler yapiyosunSüpermiş ip atlama da çok iyi yağ yaktırıyor