Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende hep merak ederim zıkkımı🤣
Screenshot_2021-07-17-15-42-37-127_com.android.chrome.jpg

:KK70:kızzzz filizzz varmisssss:KK70:

zipzip kaptanda yüzde dedi canim nasil yapalim simdi o 5li rakamlarda ya kilo vermesi daha zor ama yuzdeye vurunca daha adaletli olur gibi

hic deme beni benden aldi kız :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

çikolata benim ben yiyecegimmm onuu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK11:

bak bak yakin takip 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐

oyledir allah var 😑 amaa bak ortada yok o gelince simdi tek tek okuyacaak 🙃🙃🙃🙃

🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️💚🤸🏻‍♀️💚💚🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 oleeeyyyyyy harikaaa
allahim yarabbim bu haftadaaa aminnnn aminn aminnn 🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

tesekkur ederimmm canimmm 🎁 bu kutuyu unutma cuma sana daha buyuygunu vericem 🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️

ayneeenn yaa inan bende ayni seyi dusunuyordum 😑

kız yazik ayaklarina dur azcik iyilessin .. bilgesel sporllar yap yatarak :lülülü:
Yavrum kilo derken kilo yüzdesi..
spor değil demek istedim. 👍

zipzip kaptanda yüzde dedi canim nasil yapalim simdi o 5li rakamlarda ya kilo vermesi daha zor ama yuzdeye vurunca daha adaletli olur gibi

hic deme beni benden aldi kız :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

çikolata benim ben yiyecegimmm onuu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK11:

bak bak yakin takip 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐

oyledir allah var 😑 amaa bak ortada yok o gelince simdi tek tek okuyacaak 🙃🙃🙃🙃

🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️💚🤸🏻‍♀️💚💚🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 oleeeyyyyyy harikaaa
allahim yarabbim bu haftadaaa aminnnn aminn aminnn 🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

tesekkur ederimmm canimmm 🎁 bu kutuyu unutma cuma sana daha buyuygunu vericem 🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️

ayneeenn yaa inan bende ayni seyi dusunuyordum 😑

kız yazik ayaklarina dur azcik iyilessin .. bilgesel sporllar yap yatarak :lülülü:
Evet canım haklısın, şimdi dinleneyim kendimi sana saklıyorum . :KK70: :lülülü::lülülü::lülülü:
ne yemek yapttiniz gencler diyin bakim
Dünden kalan yemekler duruyor bende tonbalıklı salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum .
anneminde tansiyonu var dayanamaz sicagi kiziyorum telefonda aman dikkat et diyorum kendine😘😘 cook ozledim
Allah ım başımızdan eksik etmesin. Bende çok özledim annemi 😘

Evet canım haklısın, şimdi dinleneyim kendimi sana saklıyorum . :KK70: :lülülü::lülülü::lülülü:

Dünden kalan yemekler duruyor bende tonbalıklı salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum .

Allah ım başımızdan eksik etmesin. Bende çok özledim annemi 😘
bak bak dilleride cikardi dedektifimiz :KK53: :KK60:
afiyet olsun simdidennnn
aminnn insaaallah 🤗🤗🤗🤗

X