- 13 Ekim 2016
- 6.195
- 26.707
Ton balık aldım geçen, bir de konserve hindi eti çıkarmışlar aynı ton balığı gibi. Yeni denicez biz deOne kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ton balık aldım geçen, bir de konserve hindi eti çıkarmışlar aynı ton balığı gibi. Yeni denicez biz deOne kız
Allah kavuştursun hayırlısıyla Simayım.8 ay oldu daha geleli bu yaz gitmiyorum cocuk dile yeni alisti yaz okulu falan var seneye 1.sinifa gidecek o yuzden gitmedik bu yaz
amin kuzummAllah kavuştursun hayırlısıyla Simayım.
Yarın sabah hepimiz zıkkım yiyelim o zaman
amin kuzummAllah kavuştursun hayırlısıyla Simayım.
walla bizimdeBurada mis gibi 23 derece kemiklerim isindi gunesleniyorum
E Elif_Eylul ikram edecek sevdiklerine filizim burdada eminim yedirmek istediklerin vardir sabah elinde sopa geziyodun kogus kogusYarın sabah hepimiz zıkkım yiyelim o zaman
Yavrum kilo derken kilo yüzdesi..zipzip kaptanda yüzde dedi canim nasil yapalim simdi o 5li rakamlarda ya kilo vermesi daha zor ama yuzdeye vurunca daha adaletli olur gibi
hic deme beni benden aldi kız
çikolata benim ben yiyecegimmm onuu
bak bak yakin takip
oyledir allah var amaa bak ortada yok o gelince simdi tek tek okuyacaak
oleeeyyyyyy harikaaa
allahim yarabbim bu haftadaaa aminnnn aminn aminnn
tesekkur ederimmm canimmm bu kutuyu unutma cuma sana daha buyuygunu vericem
ayneeenn yaa inan bende ayni seyi dusunuyordum
kız yazik ayaklarina dur azcik iyilessin .. bilgesel sporllar yap yatarak
Yok kiz otobusten indim eve geldimE Elif_Eylul tarife bakmaya mi gittin kizzzzz
Kiz heryerimden ter akıyoHava cok ısınmış gercekten bahceye ciktik yaniyorum sicaktan
Valla bende ayni durumdayim normalde kolay terlememKiz heryerimden ter akıyo
okeeyyyYavrum kilo derken kilo yüzdesi..
spor değil demek istedim.
Kıçıma kadar ter oldum ayy bide aşıdan duşta alamicammiValla bende ayni durumdayim normalde kolay terlemem
Dus almayın diyorlar canimKıçıma kadar ter oldum ayy bide aşıdan duşta alamicammi
Evet canım haklısın, şimdi dinleneyim kendimi sana saklıyorum .zipzip kaptanda yüzde dedi canim nasil yapalim simdi o 5li rakamlarda ya kilo vermesi daha zor ama yuzdeye vurunca daha adaletli olur gibi
hic deme beni benden aldi kız
çikolata benim ben yiyecegimmm onuu
bak bak yakin takip
oyledir allah var amaa bak ortada yok o gelince simdi tek tek okuyacaak
oleeeyyyyyy harikaaa
allahim yarabbim bu haftadaaa aminnnn aminn aminnn
tesekkur ederimmm canimmm bu kutuyu unutma cuma sana daha buyuygunu vericem
ayneeenn yaa inan bende ayni seyi dusunuyordum
kız yazik ayaklarina dur azcik iyilessin .. bilgesel sporllar yap yatarak
Dünden kalan yemekler duruyor bende tonbalıklı salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum .ne yemek yapttiniz gencler diyin bakim
Allah ım başımızdan eksik etmesin. Bende çok özledim annemianneminde tansiyonu var dayanamaz sicagi kiziyorum telefonda aman dikkat et diyorum kendine cook ozledim
Eeee kokuşcaz yaDus almayın diyorlar canim
Spor yapmadan kilolara elveda , iyi taraftan düşünün.Kiz heryerimden ter akıyo
bak bak dilleride cikardi dedektifimizEvet canım haklısın, şimdi dinleneyim kendimi sana saklıyorum .
Dünden kalan yemekler duruyor bende tonbalıklı salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum .
Allah ım başımızdan eksik etmesin. Bende çok özledim annemi