Geçemez seni . Bugün zorlama kendiniHeeee yani beni bugün gecmeye calisicaksin öylemi anladim
77 leri gördüm canım tam söylemeyeyim yarına süpriz olsun.Bayram bitene kadar bitmez benim telasim cnm
Tarti ne durumda en sevdiğim rakibim
Ben regl oldm dunbugun sut yesil cay yapicam insaallah
Sen saldırgan beni gömsünler o zaman. Bu salmış halin mi ?Gec kız geç herkes sağlığına dikkat ederek sporunu yapsin bende saldımda yeni basladim
MaşaAllah çılgın seni bende kalkayım bari azmini getirdinvideo bitti su gibi oldumsogumadan bir kac bolgesel yapayim
Gördüm canım gördüm , mesajıma cvp verdiğin için teşekkür ederim arkadaşımbir video yaptim cok eglendimonu attim gördün mü nehir
bide dun bana birseyler sormustun onların cevabini yazdim ama gormedim sanirim nerede yasiyon diplomamla alakali falan
Süpersin canım, tebriklerİkinci kez günaydın :)
Kaptanim kilom burda
Gecen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
Fark 900 gr
Baya bişeyler yaptirdin ne güzel sen böyle yazdikça kendimi ivedik gibi hissediyorunGünaydın canım.Ben kalıcı dudak makyajı yaptırdım. Cumaya kadar spor yapma imkanım yok. Yürüyüş plank yaparım.
Gunaydin canimGünaydınlar
Kız ben gözümü daha tam açamıyorum ne bu enerji maşaallahtempooooo dewaaaaammmm
Fransızca sanırımNeyce konusuyo bu kadin
Cardio artı dans ediyo bence
6 dk yaptım. Çok yoruldum.hic beklemeden mi 3 dk
Valla anlamam ben türkceden baska dildenFransızca sanırım
oyle haklisin hepimiz hamur isi tatli istegimizi konyrol edemedigimiz icin buradayiz insa duzelecekEvet tarcinli cay tatli istegini biraz bastiriyor benimki sadece tatli degilki makarna hamur iside var isin icinde
Belcikanin yarisi flemenkce konusuyormus zaten canim
Sen kac kilosun canim ben yarin 6 lari gorecem galiba caktirma
videoyla basladim mi gunum iyi gcer bnim enerjim yerine gelirKız ben gözümü daha tam açamıyorum ne bu enerji maşaallahbu kore dizilerini kaldırsinlar gece gece abarttim
Benim yeğenim kas yapiyor. 4 oldu karın kasları. Erkek bu arada. O, 2 dk duruyor.
aferin kız kas olacak kas
inşallah gorursun canim sen kac kilosunoyle haklisin hepimiz hamur isi tatli istegimizi konyrol edemedigimiz icin buradayiz insa duzelecek
evet 3 bolge var flemenkce konusan fransizca konusan almanca konusan ama almanca konusulan bolge kucuk baya
ahhh allahimmm banada goster 6 laringormeyii harikaaa tam cuma gunuuu mukemmelll
videoyla basladim mi gunum iyi gcer bnim enerjim yerine gelir
kacta uydun canim
20 dknmi demek istedinBenim yeğenim kas yapiyor. 4 oldu karın kasları. Erkek bu arada. O, 2 dk duruyor.
77.9 pazartesi caniminşallah gorursun canim sen kac kilosun
Yoo 2 dk durabiliyor.
Mat üzerinde yapınca acımıyor canım. Bravo devammmm.kiz aklim cikti 20 dk ya
ama sabah sabah rekor falan dedin bak iki kez plank yaptim sayende ..
ama dirseklerim aciyo biraz senin aci miyo mu hali acıtiyo birsey seriyo musun