- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Eva ya da leslie yapabilirsinSaatimi kizi okula biraktiktan sonra taktim. 400 adim atmisim ondan sonra simdiye kadar
5 bin adimlik cezami cekmem lazim simdi
Dans mans bisiler buluyum bari
E Elif_Eylul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eva ya da leslie yapabilirsinSaatimi kizi okula biraktiktan sonra taktim. 400 adim atmisim ondan sonra simdiye kadar
E Elif_Eylul
tamamdir kaptanimTabi ki canim paylasabilirsin artik menu sayfasinda paylasiyoruz
Linkine ilk sayfadan ya da en ustte etiketlerdenden ulasabilirsin
ah yavrum yaKötü canim heryere kustu gene şuruplarinida icmiyo
Kaldir totonu ozaman 5bin bitsin bu aksamSaatimi kizi okula biraktiktan sonra taktim. 400 adim atmisim ondan sonra simdiye kadar
E Elif_Eylul
Uykuyu hatirlatmayaydin iyiydiKaldir totonu ozaman 5bin bitsin bu aksam
Valla benimde kaldi spor geceden beri uykusuzum
Icmiyo canim delircem icincede çıkartiyo napcam bilmemYaa ilaclarini icse keske cabuk toparlardi
Bayrama kadar etiket yapin dediydin ama yorgunsun diye etiket yapmadim dinlen bugün canim sporun acelesi yokKaldir totonu ozaman 5bin bitsin bu aksam
Valla benimde kaldi spor geceden beri uykusuzum
Midesi almiyor demek ki yaaIcmiyo canim delircem icincede çıkartiyo napcam bilmem
Bugünü atlatayimda canim yarina kismetse yapicam detoks yapiyorum zaten 2gundur corba iciyorumBayrama kadar etiket yapin dediydin ama yorgunsun diye etiket yapmadim dinlen bugün canim sporun acelesi yok
Geçmiş olsun. Ne oldikiKötü canim heryere kustu gene şuruplarinida icmiyo
Sagol canimya kusuyo dünden beri igne vurdular ama halaa ayni ilaclarinida içmiyorGeçmiş olsun. Ne oldiki
kalk kalk ben geldim bak miracımTebrikler tatlım. Biriniz gaz verin. Öyle sıcak ki. Baslasam bile bırakıyorum hemen.
Dogru bence canim
Üsengec deyince aklima geldinDogru bence canim
Ben de böyleyim. Herkes yengeç mi acaba?
Sendemi yengeç eyvahBen de böyleyim. Herkes yengeç mi acaba?
Tatlım valla spor sorun değil. Sıcak bayıyor beni. Yine de yapacağım söz.kalk kalk ben geldim bak miracım
soguk sular dök bacaklarina oyle basla sporaTatlım valla spor sorun değil. Sıcak bayıyor beni. Yine de yapacağım söz.
bende yengecimBen de böyleyim. Herkes yengeç mi acaba?
Aslan burcuyum ben.Sendemi yengeç eyvah
Ben balik burcuyum misal hic üsenmem ama istemesemde yapmam