Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün başım suratım her yerim ağrıyor. Kahvaltımı yapayım da gidip biraz daha uzanayım. Anam belim kopuyor resmen . Herhalde bende hasta olacam . Eşim de kalkamadı sabahtan beri yatıyor iyi değilim dedi .
İnşaAllah kötü birşey olmaz . 🤕🤧
Gecmis olsun canim dikkat edin kendinize 😔

Biz diyet demeyelim sağlıklı beslenme diyelim bizde yiyoruz çok şükür ama sınırlı 😆
Hedefe ulastiktan sonra dengeli beslensek kilomuzuda koruruz aslinda ama dengeli yemeyide beceremiyozki 🤭
Bugün başım suratım her yerim ağrıyor. Kahvaltımı yapayım da gidip biraz daha uzanayım. Anam belim kopuyor resmen . Herhalde bende hasta olacam . Eşim de kalkamadı sabahtan beri yatıyor iyi değilim dedi .
İnşaAllah kötü birşey olmaz . 🤕🤧
Gecmis olsun canim bol c vitamini al zenfilli cay yap yarim limon sık iyi gelir 😕

Son düzenleme:
Sağol canım havalardan galiba bir sıcak bir yağmur buralar hep böyle malesef
Burdada oyle bugun yagmurlu sonbahar havasi var sanki bir yaz goremedik ya haftaya iyi bakalim tam okullar kapaniyor havalar isiniyor cocuklara okulda bir tsort yada şort ta giydiremedim hep kazak pantolla okula gonderdim aldigim yazliklar dolapta bekliyor.
Ama hafta sonundan itibaren 24 ile 25 gorunuyor cok sukur

Son düzenleme:
Burdada oyle bugun yagmurlu son bahar havasi var sanki haftaya cok sicak olacak bir yaz goremedik ya haftaya iyi bakalim tam okullar kapaniyor havalar isiniyor cocuklara okulda bir tsort yada şort ta giydiremedim hep kazak pantolla okula gonderdim aldigim yazliklar dolapta bekliyor.
Ama hafta sonundan itibaren 24 ile 25 gorunuyor cok sukur
Bu sene her yerde aynıymış havalar . Eskiden sıcak oluyordu bu sene sıcak beklemeyin havalar çoğu yağışlı geçecek diye okumuştum haberlerde. 40 yılda bir mi 25 yılda bir mi ne böyle sırf yağmur yağıyormuş oda bu sene ye denk geldi. Sen nerde ikametgah ediyorsun. Okullar kapanacak dediğine göre. Bizimde bu haftadan sonra 2 haftamız kalıyor inşaallah tatili bekliyorum. Çocuklarla havalardan dolayı aktivite yapamıyoruz çocuklar okuldayken hava güzel okuldan geliyor yağmur döktürüyor maşaallah. Yine şükürler olsun bu halimize asla isyan etmiyorum .

En son cuma gordum bende bildiri yapti bide nehire biz rakipmiyiz hic haberim yok dedi ondan sonra gorunmedi 🤷‍♀️
Aynen canım ya . Maşaallah ne kadar dikkatlisin . O kadar dolu ki hiç birşeyden haberi yok
sleepy angel sleepy angel in. Neyse 2 hafta sonra rayıj artırır herhalde bayramı da atlatsın

Sagol canim simdi oynuyo ama ates basladi biraz
Ateşli olup oynuyorsa o çocuktan korkmayın demişti dr. biz burda hastaneye götürmüştük kızım 2 yaşlarında falandı ateşi 40 tı ama oynuyordu. Dr da eğer halsiz değilse oynuyorsa korkmayın. Ateşini sürekli kontrol edin hemen çıkıyor diye indirmeyin bakın ki ateş kendi kendine iniyor mu yükseklere doğru inince müdahale edin. Yani 40 çıkınca da oynuyor diye müdahale etmemizi yapmayın ama 40 ile oynuyorsa iyi demektir anlamında. Allahım şifasını versin. Zor ya çocuğun hastaysa sende hastasın. Anne olmak çok zor .

Ateşli olup oynuyorsa o çocuktan korkmayın demişti dr. biz burda hastaneye götürmüştük kızım 2 yaşlarında falandı ateşi 40 tı ama oynuyordu. Dr da eğer halsiz değilse oynuyorsa korkmayın. Ateşini sürekli kontrol edin hemen çıkıyor diye indirmeyin bakın ki ateş kendi kendine iniyor mu yükseklere doğru inince müdahale edin. Yani 40 çıkınca da oynuyor diye müdahale etmemizi yapmayın ama 40 ile oynuyorsa iyi demektir anlamında. Allahım şifasını versin. Zor ya çocuğun hastaysa sende hastasın. Anne olmak çok zor .
Birseyler yediginde toparlar insallah

X