Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben evlenmeden önce burayı bulmadigima çok üzülüyorum. Ben 2016da bebek için üye olmuştum. Sonra kisa bir diyetten sonra 6 kg verip kizima hamile kaldim. Asil diyet olayi 2019da ancak olmuştu. Ah giden gencligim...

Sende ayrısın zaten. Valla nerden nereye geldin iyiki de pes etmedin ve de etme . Burası hep burda , hedefine ulaştıktan sonra da biz yine birbirimizi gazlarız laf sokarız o zaman da sinirden dikkat edersin. kaptanlarımız sağolsun hep burdalar bizler için .

Sıcağa hiç gelemiyorum. Spor bile yapamıyorum. Offf yaa. Kış gelsin.
Kız sen istanbulda değilmisin biz orda gram terlemedik pencere dahi açmadım ben

Dün adanaya varmam la ter atmaya başladık eve girdiğim gibi klimayı açtım daha da kapatmam

Iyi ki gelmissin canim

Çocuklarla bir yere gitmek gercekten cok yorucu. Ama gitmeden de olmuyor. Dün parkta anlamadan cok yorulmusum bugun her yanim agridi. Ama bebek uyurken kuzenimle 1 saat konusma firsatim oldu cok iyi geldi mesela
Gitmeyincede vicdan yapıyor insan bebemle kaliteli zaman gecirmiyorum diye

Sadece koruma dönemini düşünüyorum. Bazen de geçmişe üzülüyorum işte

Ben evlenmeden önce burayı bulmadigima çok üzülüyorum. Ben 2016da bebek için üye olmuştum. Sonra kisa bir diyetten sonra 6 kg verip kizima hamile kaldim. Asil diyet olayi 2019da ancak olmuştu. Ah giden gencligim...
Geçmişe üzülme geçmiş gitmiş . Geleceğe odaklan , gelecek daha güzel daha aydınlık olacak. Hep ileri ye bak dönüp geriye bakarsan hep üzülürsün. Ama biz üzülen değil sevinen taraf olmalıyız. ve buradasın şimdi işte daha ne olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…