Ben evlenmeden önce burayı bulmadigima çok üzülüyorum. Ben 2016da bebek için üye olmuştum. Sonra kisa bir diyetten sonra 6 kg verip kizima hamile kaldim. Asil diyet olayi 2019da ancak olmuştu. Ah giden gencligim...İlk defa evet. Yıllar önce 13 sene önce falan belki 14 sene önce buraya üye oldum . O ara adım yarışları vardı oraya girmiştim ama sürdürmesi girmedim de sonra. Aklıma geçenlerde geldi girdim bakarken bu zayıflama grupları diye önüme çıkınca bende yazayım dedim.yazmamla sağolsunZipzip- kaptanım bizim gruba gel dedi . İyiki dedi ve sizlerle buluştum çokta memnunum . Bana çok iyi geliyorsunuz rahatlıyorum burda. Allah razı olsun.
Çok kopma burdan beybi.Merhaba kızlar
Yoğun bi hafta sonuydu
Ve uzun süre de yoğun olacak gibi bayram düğün sünnet mevlüt organizasyonları o kadar çok ki yetişemiyorum
Ortalığın böyle açılacağını bilseydim istemesdim
Yaaaa bak kıskandım şimdiAdana gibi olmaz zaten burasi canim ben köydeyim evin ici serin
Hatta gece yorganla uyuyorum
Sende ayrısın zaten. Valla nerden nereye geldin iyiki de pes etmedin ve de etme . Burası hep burda , hedefine ulaştıktan sonra da biz yine birbirimizi gazlarız laf sokarızBende bir tanidikla konuştum. Sabah sadece kahve içmiş aksam sadece salata yemiş. Gunduz hic bir sey yememis. Senin dedigin gibi birden kg vermis. Eee sonra ne oldu diyorum. İşte cocugun online dersleri falan strese soktu yedim geri aldim diyo. Ve bunlar hep bu yil icinde. Halbuki kalici şekilde az az verseydi cogunu geri almazdi. Yeme ataklari olmazdi. Kontrolu saglayabilirdi. Benim birden verme niyetim yok. Ben aksine korkuyorum hedefime gelince ne yapcam diye düşünüyorum bazen. Bizim icin artik hep saglikli beslenme ön planda olmali
Sıcağa hiç gelemiyorum. Spor bile yapamıyorum. Offf yaa. Kış gelsin.Ben sıcağa sıcak demem adanada olmadıktan sonra
Efenim sizi adanaya alayım o zaman görürsünüz sıcağı
Sende kendinden utandıılsan bız balkonda n atlıyalımYakalayacağım seni.
Dün denizde kadınları görecektin. 2-3 yaşlarında çocukları var. Bir tanesinin ki daha 3-5 aylık nasıl fitler. Kendimden utandım.
Kız sen istanbulda değilmisin biz orda gram terlemedik pencere dahi açmadım benSıcağa hiç gelemiyorum. Spor bile yapamıyorum. Offf yaa. Kış gelsin.
Iyi ki gelmissin canimİlk defa evet. Yıllar önce 13 sene önce falan belki 14 sene önce buraya üye oldum . O ara adım yarışları vardı oraya girmiştim ama sürdürmesi girmedim de sonra. Aklıma geçenlerde geldi girdim bakarken bu zayıflama grupları diye önüme çıkınca bende yazayım dedim.yazmamla sağolsunZipzip- kaptanım bizim gruba gel dedi . İyiki dedi ve sizlerle buluştum çokta memnunum . Bana çok iyi geliyorsunuz rahatlıyorum burda. Allah razı olsun.
Kız bi resim atsana gözümüz gönlümüz açılsın.Ben sıcağa sıcak demem adanada olmadıktan sonra
Efenim sizi adanaya alayım o zaman görürsünüz sıcağı
Canım burda nem deli ediyor. Nefes alamıyorum hava pis.Kız sen istanbulda değilmisin biz orda gram terlemedik pencere dahi açmadım ben
Dün adanaya varmam la ter atmaya başladık eve girdiğim gibi klimayı açtım daha da kapatmam
Hahahha Hahahha aynı kilo dayız nerdeyse sabah 61.5 çıktımKız bi resim atsana gözümüz gönlümüz açılsın.
Sen hiç adanaya gelmedin sanırımCanım burda nem deli ediyor. Nefes alamıyorum hava pis.
Gitmeyincede vicdan yapıyor insan bebemle kaliteli zaman gecirmiyorum diyeÇocuklarla bir yere gitmek gercekten cok yorucu. Ama gitmeden de olmuyor. Dün parkta anlamadan cok yorulmusum bugun her yanim agridi. Ama bebek uyurken kuzenimle 1 saat konusma firsatim oldu cok iyi geldi mesela
Attım ben ama sana atmadım galiba. Senin boyun uzunbenden. Çok fark var aramizda.Hahahha Hahahha aynı kilo dayız nerdeyse sabah 61.5 çıktım
Atmam sen at azıcık göbeği açık
Antalya'ya geldim. Adana nasip olmadi. Gelsemde yazin gelmem.Sen hiç adanaya gelmedin sanırım
Sadece koruma dönemini düşünüyorum. Bazen de geçmişe üzülüyorum işteSende ayrısın zaten. Valla nerden nereye geldin iyiki de pes etmedin ve de etme . Burası hep burda , hedefine ulaştıktan sonra da biz yine birbirimizi gazlarız laf sokarızo zaman da sinirden dikkat edersin. kaptanlarımız sağolsun hep burdalar bizler için .
Geçmişe üzülme geçmiş gitmiş . Geleceğe odaklan , gelecek daha güzel daha aydınlık olacak. Hep ileri ye bak dönüp geriye bakarsan hep üzülürsün. Ama biz üzülen değil sevinen taraf olmalıyız.Ben evlenmeden önce burayı bulmadigima çok üzülüyorum. Ben 2016da bebek için üye olmuştum. Sonra kisa bir diyetten sonra 6 kg verip kizima hamile kaldim. Asil diyet olayi 2019da ancak olmuştu. Ah giden gencligim...
Yaaaa bana da at hemenAttım ben ama sana atmadım galiba. Senin boyun uzunbenden. Çok fark var aramizda.
Bence de yazın gelmeAntalya'ya geldim. Adana nasip olmadi. Gelsemde yazin gelmem.