Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bir daha asya ile AVM gitmek istersem durdurun beni😁 1 dk durmadı koşuyor yerlere yatıyor Daha neler neler 🤦🏻‍♀️ ortanca kızı bi iki bişey aldım geldim ne kendime ne cadıya alabildim Trendyol dan bakicam artık .
Çok güzel adım atarken kızı peşinde koşarken tel şarjı bitti onada sinir oldum 😩neyse artık bi çay içip kendime gelmem lazim

Bir daha asya ile AVM gitmek istersem durdurun beni😁 1 dk durmadı koşuyor yerlere yatıyor Daha neler neler 🤦🏻‍♀️ ortanca kızı bi iki bişey aldım geldim ne kendime ne cadıya alabildim Trendyol dan bakicam artık .
Çok güzel adım atarken kızı peşinde koşarken tel şarjı bitti onada sinir oldum 😩neyse artık bi çay içip kendime gelmem lazim
Amannn amannn gitme valla bende ayni durumdayim🤦‍♀️

🙋‍♀️

Eklentiler

• Screenshot_20210712-204102_Instagram.jpg
    Screenshot_20210712-204102_Instagram.jpg
    135,7 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20210712-204118_Instagram.jpg
    Screenshot_20210712-204118_Instagram.jpg
    148,1 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20210712-204131_Instagram.jpg
    Screenshot_20210712-204131_Instagram.jpg
    142,9 KB · Görüntüleme: 21
Çocuklarla bir yere gidilmiyor. Ben büyüğünü alıp gittim küçüğünü dedesine bıraktım . Küçük dediğime bakma 7 yaşına girecek ama oda yerinde durmuyor. Çok hareketli. Alış verişe çocuksuz gidilir. Burakacak yerin varsa bırak git hem rahat edersin hemde alış verişten birşey anlarsın. Allah kolaylık versin sizlere çok zor valla küçüklere uğraşmak.

Yani aslında zorlamamam gerek ama hırstan gözüm hiç birşey görmüyor malesef. Bu hırs beni yiyip bitirir. Budan 7 yıl öncesi ne kadar okey oynardık yenilince ağlardım sinirden ya bir oyun ama hırslanırdım . Ağlamayı 7 yıl önce kızımın sayesinde bıraktım. O zamanlar aşırıydım. Şimdi de bazı şeylerde hırslıyım olsun yapabilirim diye ama yaş ilerliyor ve beden alışık ta değil zorlanıyorum. Ama bu kilolardan hırslanmayınca gitmiyor be mübarek . 🤣🤣hırslanmazsam yerimden kalkamam . Normalde ben çocukları okula gönderip yatardım. 3.5 haftadır burdayım sanırım uyumuyorum. Kalkmalıyım bunu başarmalıyım diyorum öyle kendimi motive ediyorum. Birde uğraşım yok. Ev çocuklar o kadar arada kaynana kaynata oluyor. İnsanın işi gücü olmayınca çok zor ya . Hep aynı şeyler bıkkınlık geliyor ama burda olmak çok iyi geliyor bana heyecanlı oluyor ve bir aktivitem oluyor. Burda süper hissediyorum kendimi niyeyse😁
Bende eskiden daha hirsliydim müthiş gaza gelirdim her konuda hirsim sinirim doğrucu davutlugumu zaman içinde torpuledim daha iyi oldu bu yeni güncellemem😁
Sen ilk defami diyet gruplarinda yarisiyorsun 🤔bu azimle 30 kere zayıflardin cnm 😁çok çok iyisin nazarım değmesin😁

Aynen katılıyorum. Dün bir arkadaşı gördüm
ce eee yaptı bana . Ben gördüm şok 2 ay görmedim erimiş 21 kilo vermiş . Naptın kız sen dedim. Baya erimişsin. Evet dedi. Çorba ve salata yiyerek 2 ayda 21 kilo verdim dedi . Eeee spor yaptın mı ? arada bir yürüyüşe çıktım dedi. Şimdi ne yapıyorsun dedim aç aç geziyorum çorba salataya devam dedi. İçimden düşündüm hiç te sağlıklı değil. Benim gibi ye yemeğini adam gibi doy. Gece acık😅 aç aç yat . Sporunu yap daha iyi . Ama ben söylemedim diyet yaptığımı. Bende bir şok yaşatmak istiyorum ama sağlıklı inşaAllah. Tabiki desteklerinizle . Bu akşam bana kıracaksın herhalde yediğim yemekler için ama olsun göze aldım yedim 😬

ce eee yaptı bana . Ben gördüm şok 2 ay görmedim erimiş 21 kilo vermiş . Naptın kız sen dedim. Baya erimişsin. Evet dedi. Çorba ve salata yiyerek 2 ayda 21 kilo verdim dedi . Eeee spor yaptın mı ? arada bir yürüyüşe çıktım dedi. Şimdi ne yapıyorsun dedim aç aç geziyorum çorba salataya devam dedi. İçimden düşündüm hiç te sağlıklı değil. Benim gibi ye yemeğini adam gibi doy. Gece acık😅 aç aç yat . Sporunu yap daha iyi . Ama ben söylemedim diyet yaptığımı. Bende bir şok yaşatmak istiyorum ama sağlıklı inşaAllah. Tabiki desteklerinizle . Bu akşam bana kıracaksın herhalde yediğim yemekler için ama olsun göze aldım yedim 😬
Görücez ne yedin🙄

Tövbe bidaha zaten😁emzirme pandemi sebebleri ile hiç bırakmadım kimseye pek gerekte duymamıştım bebekken arabada giki çıkmazdı onlar aklımda kalmış demekki😁Yarın Bayram temizliğine girisicem yengeme birakicam osekilde oda alissin

Çocuklarla bir yere gidilmiyor. Ben büyüğünü alıp gittim küçüğünü dedesine bıraktım . Küçük dediğime bakma 7 yaşına girecek ama oda yerinde durmuyor. Çok hareketli. Alış verişe çocuksuz gidilir. Burakacak yerin varsa bırak git hem rahat edersin hemde alış verişten birşey anlarsın. Allah kolaylık versin sizlere çok zor valla küçüklere uğraşmak.
Tövbe bidaha zaten😁emzirme pandemi sebebleri ile hiç bırakmadım kimseye pek gerekte duymamıştım bebekken arabada giki çıkmazdı onlar aklımda kalmış demekki😁Yarın Bayram temizliğine girisicem yengeme birakicam osekilde oda alissin

Bende bir tanidikla konuştum. Sabah sadece kahve içmiş aksam sadece salata yemiş. Gunduz hic bir sey yememis. Senin dedigin gibi birden kg vermis. Eee sonra ne oldu diyorum. İşte cocugun online dersleri falan strese soktu yedim geri aldim diyo. Ve bunlar hep bu yil icinde. Halbuki kalici şekilde az az verseydi cogunu geri almazdi. Yeme ataklari olmazdi. Kontrolu saglayabilirdi. Benim birden verme niyetim yok. Ben aksine korkuyorum hedefime gelince ne yapcam diye düşünüyorum bazen. Bizim icin artik hep saglikli beslenme ön planda olmali

Bende eskiden daha hirsliydim müthiş gaza gelirdim her konuda hirsim sinirim doğrucu davutlugumu zaman içinde torpuledim daha iyi oldu bu yeni güncellemem😁
Sen ilk defami diyet gruplarinda yarisiyorsun 🤔bu azimle 30 kere zayıflardin cnm 😁çok çok iyisin nazarım değmesin😁
İlk defa evet. Yıllar önce 13 sene önce falan belki 14 sene önce buraya üye oldum . O ara adım yarışları vardı oraya girmiştim ama sürdürmesi girmedim de sonra. Aklıma geçenlerde geldi girdim bakarken bu zayıflama grupları diye önüme çıkınca bende yazayım dedim.yazmamla sağolsun Zipzip- Zipzip- kaptanım bizim gruba gel dedi . İyiki dedi ve sizlerle buluştum çokta memnunum . Bana çok iyi geliyorsunuz rahatlıyorum burda. Allah razı olsun.😍🥰😘

Herkese merhaba
Cuma 55.0 idim Bugün 55.4
Susuz kaldım ondan artı geldim
Karnım çok şişmesin diye gün de en az 3 litre su içen ben 1 litre ile kapattım 2 günü...
Neyse bugün devam ederim 🤩🤩🤩 içmeye
Düğünümüz de bitti bitmese iyiydi ama bitti işte çok güzel geçti eşim düğünde oynadı 🤣🤣
Oğluma da nöbetleşe herkes baktı Eki Görüntüle 2887113
Çok güzel inceciksin. Elbise büyük gelmiş.🙈
Çok yakışmış muhteşem olmuş. 🧿🧿🧿💋💋💋

Çocuklarla bir yere gitmek gercekten cok yorucu. Ama gitmeden de olmuyor. Dün parkta anlamadan cok yorulmusum bugun her yanim agridi. Ama bebek uyurken kuzenimle 1 saat konusma firsatim oldu cok iyi geldi mesela

İlk defa evet. Yıllar önce 13 sene önce falan belki 14 sene önce buraya üye oldum . O ara adım yarışları vardı oraya girmiştim ama sürdürmesi girmedim de sonra. Aklıma geçenlerde geldi girdim bakarken bu zayıflama grupları diye önüme çıkınca bende yazayım dedim.yazmamla sağolsun Zipzip- Zipzip- kaptanım bizim gruba gel dedi . İyiki dedi ve sizlerle buluştum çokta memnunum . Bana çok iyi geliyorsunuz rahatlıyorum burda. Allah razı olsun.😍🥰😘
Oooo kaptanim biliyor bu işi. 🥰

X