Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarar yarar . Çok sevdim ben seni , sende harikasın . Enerjin müthiş. Ne kadar kilo giderse bizim için o kadar iyi
Bende çok sevdim seniaman biz sakaciktan rakibiz diyet kardesiyiz bizasıl rakibimiz diğer takımlar bizim bu hafta listeye girmeyi çok istiyorum bu yarış sayesinde onu başaricam inşaallah

Yaaa çok tatlısın biliyordum doğru yolu secicegini tekrardan hirsim geri şimdi Nehir6161 düşünsün

Senin adına sevindim sadece diyete kilo vermeye konsantre olursun bu dönem Kendi adıma bilemedim bende gulsemmi aglasammi

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sabah 3dilim ekmek sanki fazla gibi geldi artı kaşar peyniri
3tane tost makinesinde yapilmis köftemi 3tane tost ekmeginin arasinda koftemi burayi anlamadim

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
3tane tost makinesinde yapilmis köftemi 3tane tost ekmeginin arasinda koftemi burayi anlamadim
Sagol kaptanım tesekkur ederım. Bence hafta başında ortalıgı ateslemenın zamanı gelmedımı sencede ?? Biraz gaz, bıraz korku salsan ortalığa hafta sonu yaptıgın 3 gun yettı yarına yenı enerjıler lazım

Korkarlarmi sence

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Yok ekmeğin arasında değil tost makinasında pişirdim köfteleri yağsız yani. Birde 1 dilim ekmek az mı yesem iyiydi yoksa kaşar peynirini mi kessem iyiydi. yarın 1 dilim daha az yerim inşaallah

Yok ekmeğin arasında değil tost makinasında pişirdim köfteleri yağsız yani. Birde 1 dilim ekmek az mı yesem iyiydi yoksa kaşar peynirini mi kessem iyiydi. yarın 1 dilim daha az yerim inşaallah
Dün spor hocasi oglana süzme peynir verdi egerki spor yapiyosaniz agir bayan 2yumurta,1dilim süzme peynir kesinlikle kaşar yok 1dilim ekmek domates salata herneyse,erkek 3yumurta,1dilim suzme peynir,eger spor yapmiyosaniz 1yumurta,1dilim peynir,1dilim ekmek bunu unutmayin dedi haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…