Evet rakip olma bence sen bir kaptansın ezme biziSen dua et sporlarimi yapmıyorum aslinda büyuk rakibim
Yok canim yürüyüş yapmicam simdi spor yapcam çünkü saatim bozulduEvet rakip olma bence sen bir kaptansın ezme bizi
Cumartesi spor yapmadın mı canım?Yok canim yürüyüş yapmicam simdi spor yapcam çünkü saatim bozuldu
Telefonda büyuk cebimde tasiyamam oyuzden az spor
canım eline yüreğine sağlık çok teşekkür ederim
adım yarışı yeniden mi başladı ooo süpersiniz
Eline emeğine sağlık canım
Hep var ki zaten hiç bitmiyor, ne zaman tatil yaparlar diye bekliyprumadım yarışı yeniden mi başladı ooo süpersiniz
tatil yapmasalar daha iyi bayram öncesi heleki, ipin ucu kaçacak diye korkudan hepsiHep var ki zaten hiç bitmiyor, ne zaman tatil yaparlar diye bekliyprumama çok beklerim sanırsam
Tabi orası öyle canım, ben espiri yapıyorumtatil yapmasalar daha iyi bayram öncesi heleki, ipin ucu kaçacak diye korkudan hepsi
Canim yuruyusleri hep attim ama cumartesi yaptimmi bilmiyorumCumartesi spor yapmadın mı canım?
ayaklarından bağlasakta durdursak mı bunlarıTabi orası öyle canım, ben espiri yapıyorum
Çok şükür sağol canımCanımsın Filiz kaptanim
Aminn teşekküt ederim kaptanim
Dilek filan kim ya ben seni tutuyorum
Teşekkür ederim canım benim
Teşekkürler canim
Aminn teşekkür ederim canim
Teşekkerler canım
Teşekkürler canımcım
Ne kadar zarif güzel bi bayansın
napiyonn canımmayaklarından bağlasakta durdursak mı bunları
bugunden miO zaman başla Toto sallamaya.
matrix mira
mSallah arkadasim harika gorunuyorsunÇok şükür sağol canım
Senin de doğum günün kutlu olsun canım bir dahaki doğum gününü istediğin kiloda kutlarsın inşallah
Aaaa çok mutlu oldum eline emeğine sağlık cnm
Eksin cok guzel canim
Cok guzel görünüyorsun canim
Sabit olmanda guzel canim
Ekside olman guzel canim
Sabit olman guzel canim
400 u cumaya kadar halledersin eksilerle bekliyoruz
Gozun aydin canim hafta sonu pek gorunmedin zaten toparlarsin cumaya kadar
Teşekkür ederim sizemSallah arkadasim harika gorunuyorsun
tam şuanbugunden mihemen şimdi mi sabah tartildim veririm insa dedim canimı skmak istemedim ama bugun baslasam iyi olur tabi
matrix mira