- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Şu üstünüzden negatifi atin lutfenBende hem ruhen hem bedenen bitik durumdayım
normalde öğünlerde ekmek hiç yemiorum diyet ekmek bile yemiorumda işte annem tazecik yapınca dayanamdımAfiyet olsun canım 1kocan mısır 2dilim ekmek
Neyseki ekmek yok yarim pogca var
Bugun ıyıyım cok sukur tesekkur ederım.Gecmis olsun. İnsallah sende en yakın zamanda toparlarsin. Kendine iyi gelecek seyler yapmaya calis
bu ara bana bişeyler oldu ya grip oldum ondan mı su içemiorum bu saat oldu anca 1 litre içmişimdir yatana kadar 2 yem tamamlamam lazım yaAfiyet olsun canım
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kür yaptığından sanırım hafif geçmiş
Baya hafif geçmiş afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım su miktarını arttır
Enerji alman lazım yakıt yok...vücut açım aç diyorKızlarr napıyosunuz .. ya kendımı cok yorgun hissediyorum sızdede oluyor mu halsızlıl var ustumde
Bende hem ruhen hem bedenen bitik durumdayım
benim kv zamanında hani bu eski bexler vardıya hatrlarsınız naylon içinede kumaş oluodu elinde yıkıomuş falan neyse artık onun etkisimi oldu yoksa bişeyler bildiğinden mi daha bebekken çocuklarının altına gzete açar ona yaptrrmış banada dedi dedi durdu ama ben kendimi biliorum birinde yapsam birinde yapamayacam ne gerek var düzensz bişeye başlamaya dedim başlamadım bebekken işte sürekli sürekli söyleynce en son başladım oda iyi olmadı demkkiBana da şuan kv küçük için başla başla deyip duruyor. Bu sebeple aslq düşünmüyorum. Büyük kizimda 25 aylikken öğrendi ama çabuk öğrendi
Geçmiş olsun. Sıkıntılar bitmiyor zaten . Yağmur yağınca da insanın morali bozuluyor yani benim öyle oluyor. Başım stresten ağrıyordur. Yok yürüyüşte maşaAllahın var iyi yürüyorsun. İnşaallah herşey daha iyi olacak. Bizim burda da yağmurlu . Ama sıcak soğuk yok şükürCanım gıremedım kı bu hafta hem telım servıste bu oglumun telı bunun klavyeye alıskın degılım zor yazıyorum. Bıde gecen hafta salı erkek kardesım geldı bana bıraz sorunlu bı tıp 28 yasında beni cok strese sokuyo onu dun postaladım. Son ıkı gundurde basım felaket agrıdı. Yanı bıtık durumdaydım moralman. Ama hergun yuruyusu yapmaya çalıştım bu haftada hep yagmurlu gectı masallah . Kucuk oglum hasta grıp oldu kac gundur hep ust uste geldı yanı. Sen nasılsın neler yapıyosun?
Ben kötüyüm bitiğim dedikce daha kötü oluyor insan. Ben iyiyim herşeyin üstesnden gelebilirim deBende hem ruhen hem bedenen bitik durumdayım
ben sabah 6dan beri ayaltayım biraz kestrdim gerçi 1 saat kadar çok yorucu oluyor ya kursa git gel hava sıcak minik kucakta hış oluorum eve gelene kadarBenımkı kıyak gectı 8d3n sonra uyandı brnde yuruyuş yaptım
Ben hıc tuketmıyorum Cnm yesem salata ile yerdım baska turlu Boğazdan gecmez ellam
Diğer yandan da fitim fit diyor amaaEnerji alman lazım yakıt yok...vücut açım aç diyor
eşimi nasıl ikna edebilirim bilemiorum suçlu brn olacağım sen bebekken başlamadın diecek kesinBence görüşmek gerek. Ben şuan baska sebeplerden goturuyorum kızımı
Napayım ablacım onerın varmı ?Enerji alman lazım yakıt yok...vücut açım aç diyor
Ya benı kardesım cokerttı. Kocaman adam ama gram akıl yok. Dengesizin tekı yanı. Gobegım dustu o yuzden basım ıkı gun cok ağrıdı normalde hic agrımaz ama ıste. Valla bugum yuruyus yaptım. Sımdı ufaklıkla parka cıktık tekrar turluyorum.Geçmiş olsun. Sıkıntılar bitmiyor zaten . Yağmur yağınca da insanın morali bozuluyor yani benim öyle oluyor. Başım stresten ağrıyordur. Yok yürüyüşte maşaAllahın var iyi yürüyorsun. İnşaallah herşey daha iyi olacak. Bizim burda da yağmurlu . Ama sıcak soğuk yok şükür
ekimde 5 yaşını dolduruyor beze dönemk şuan için baya sıkıntı olur ya bayramı bi geçirelimde İnşallah eve döndüğümde bi uzmana götüreyimGece bezı bıraktıgı ıcın oldugunu düşünmüyorum guduz ıslatmanın .Suan kac aylık yavru
.Brnım kızım 27 aylık cevremdekıler esım dahıl baslayın pek akıllı kesın soyler cısını dediler ne alakaysagecen hafta 2 gun denedım hazır degıldı olayı daha kavrayamamış bende ısrar etmedim 15 günde 1 ayda bir denemeyı duşunuyorum.
Bez kullanmaya tekrar baslayıp daha sonramı çıs egıtımı versenız ..Cevreyw külagınızı tıkayıp bir uzmandan fıkır alın derım
Geriye gidip konuna baktım canim. Toplumda çok sık görülen bi problm aslında öncelikle ürolojiye götür fiziksel bi problem yoksa tabi ki pedagog.eşimi nasıl ikna edebilirim bilemiorum suçlu brn olacağım sen bebekken başlamadın diecek kesin
Inankı oyle 42 beden elbıse bıle bol gelmeye basladı. 44 gıyıyordum.Diğer yandan da fitim fit diyor amaa
Beden küçülmesi çok güzel bişey. Bende 1 ay önce 46 bedendim şimdi 44Inankı oyle 42 beden elbıse bıle bol gelmeye basladı. 44 gıyıyordum.
Canım geçmiş olsun, bende gribim galiba tam bi teşhis koyamadım kendime.. Hemen toparlanalım inşallah
Yaa bu sene havalardan yana yüzümüz gülmediki. Hatta bilinçaltıma öyle işlemiş ki, gece rüyamda kar yağıyordu, gökyüzü bile donmuştu soğuktan..
Gecmis olsun canim
çok sağolun bukadar da sıralı hastalık olurmu bilemesim ya görümcede rahatsz 2 gündr 3 ay önce korona olduk aslında ama yeniden mi olduk acaba die düşünüyorumya ondada kızlarım hafif atlatmıştı bizim zor geçmiştiGeçmiş olsun canim
InsallahBeden küçülmesi çok güzel bişey. Bende 1 ay önce 46 bedendim şimdi 4438 beden olacagimz gunlerde gelecek insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?