Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu ara bana bişeyler oldu ya grip oldum ondan mı su içemiorum bu saat oldu anca 1 litre içmişimdir yatana kadar 2 yem tamamlamam lazım ya

Bana da şuan kv küçük için başla başla deyip duruyor. Bu sebeple aslq düşünmüyorum. Büyük kizimda 25 aylikken öğrendi ama çabuk öğrendi
benim kv zamanında hani bu eski bexler vardıya hatrlarsınız naylon içinede kumaş oluodu elinde yıkıomuş falan neyse artık onun etkisimi oldu yoksa bişeyler bildiğinden mi daha bebekken çocuklarının altına gzete açar ona yaptrrmış banada dedi dedi durdu ama ben kendimi biliorum birinde yapsam birinde yapamayacam ne gerek var düzensz bişeye başlamaya dedim başlamadım bebekken işte sürekli sürekli söyleynce en son başladım oda iyi olmadı demkki

Geçmiş olsun. Sıkıntılar bitmiyor zaten . Yağmur yağınca da insanın morali bozuluyor yani benim öyle oluyor. Başım stresten ağrıyordur. Yok yürüyüşte maşaAllahın var iyi yürüyorsun. İnşaallah herşey daha iyi olacak. Bizim burda da yağmurlu . Ama sıcak soğuk yok şükür

Benımkı kıyak gectı 8d3n sonra uyandı brnde yuruyuş yaptım
Ben hıc tuketmıyorum Cnm yesem salata ile yerdım baska turlu Boğazdan gecmez ellam
ben sabah 6dan beri ayaltayım biraz kestrdim gerçi 1 saat kadar çok yorucu oluyor ya kursa git gel hava sıcak minik kucakta hış oluorum eve gelene kadar

Ya benı kardesım cokerttı. Kocaman adam ama gram akıl yok. Dengesizin tekı yanı. Gobegım dustu o yuzden basım ıkı gun cok ağrıdı normalde hic agrımaz ama ıste. Valla bugum yuruyus yaptım. Sımdı ufaklıkla parka cıktık tekrar turluyorum.

ekimde 5 yaşını dolduruyor beze dönemk şuan için baya sıkıntı olur ya bayramı bi geçirelimde İnşallah eve döndüğümde bi uzmana götüreyim

Gecmis olsun canim

Geçmiş olsun canim
çok sağolun bukadar da sıralı hastalık olurmu bilemesim ya görümcede rahatsz 2 gündr 3 ay önce korona olduk aslında ama yeniden mi olduk acaba die düşünüyorumya ondada kızlarım hafif atlatmıştı bizim zor geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…