- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Nasıl oldu canım? Düzeldi mi?Parka geldim püfür püfür esiyo derken oğlan başını vurmuş kaydırağa şişmiş geldi offf Rahat yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oldu canım? Düzeldi mi?Parka geldim püfür püfür esiyo derken oğlan başını vurmuş kaydırağa şişmiş geldi offf Rahat yok
Teşekkürler
Teşekkür ederim, ama ben 2.yim, 1. Mavi bir limanHem takimin hemdeChedarice nin 1.ligini kutluyorum.muhtesemsiniz kızlar.
Cedarice 2. Oldu. Mavibirliman birinci canım.Hem takimin hemdeChedarice nin 1.ligini kutluyorum.muhtesemsiniz kızlar.
ben silmicem İstanbula yağmaz.Cam sileyimde azcik yagmur yağsın, sikintidan patlicaz yoksa![]()
Nasreddin hoca misali ya tutarsa. Bende istanbuldayimben silmicem İstanbula yağmaz.![]()
Tamam canım kolay gelsinBen bu hafta katilamam canim. Temizlige basladim, hafta arasi da kızımın doğumgününü kutlayacagiz, yoğun geçecek
Kız ben senin takimindayim yıldızlarda gece olmadan geldim işte nasıl kabul etmiyorsunGece Ekside olsa kabul etmiyoruz![]()
Ooo sebepten benim - yi beğenmedi filizYildiz mi o yarışi iptal ettik canim yıldızlarin yarisi ayrildi ya da tatile gitti)
Kız bu sıcakta Saliya kadar napcan saçında ilaçlaSaçımda ilaç var. Fönlu. Islanmamasi gerekiyor. Toplamak yasak. Ben salidan önce spor yapamam ki. Ne edem ben. 20.000 adım kuralıda var. Benim kazanma şansım yok.![]()
Kacla mezun oldun kız neyseTeşekkür ederim canım
Siz gene de gevşek bırakmayın mezunları ne olur ne olmaz![]()
65 ile mezun oldu canim hemen alalim.listeye izin kilonun altindasin zatenKacla mezun oldun kız neyseZipzip- bayramdan sonra al beni hemen listeye olur mu birincilik gitmezse tabi bunlar ben izindeyken hep eriyip gitmişler mezun olmuşlar
![]()
35bin olunca ben bitiyorumbu azNası yürüdün gı13 bin adım attım ben bittim ayaklarım yanıyor hala. Tebrik ederim
![]()
Afiyet olsun canımBugünün menüsünü yazacağım ama korkuyorum. Çok karışık oldu. Bebeğim gece boyu emiyor çok aç kalkıyorum annemlerde öğlen kahvaltı ediyor sonuç bu.
Sabah
1 muz
Ara
2 taze kayısı
1 kuru kayısı
Öğlen
1 dilim çörek sebzeli(ödül hakkımı bunla kullandım)
2 zeytin
Ara
1 filtre kahve
3 hurma
Akşam
1 kase semizotu yemeği
2 tane etsiz çiğköfte
Ara
1 filtre kahve
1 kaşık kuru dut
Tamam canim
Sorma canım çok yanlış bir tarihte yapmışım.Kız bu sıcakta Saliya kadar napcan saçında ilaçla![]()
Sağol cnm. Sanırım kilo problemin Yok kas olsun35bin olunca ben bitiyorumbu az
Afiyet olsun canım
O zaman endişelenme. Sil camlarını.Nasreddin hoca misali ya tutarsa. Bende istanbuldayim![]()