- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler canım hedefim 59-60 fazla değil yani aşağısı yüzümde çökme yapiyo hemenOllsun tekrar güzel kilo verip fit olursun sende çok azimlisin maşallah![]()
![]()
hedef kaç bu sefer
![]()
Teşekkür ederim canım
Gitmek isteyen gidip kilo alip geliyo ama kimisi halaa freede devam.etmek istiyoTeşekkür ederim canım
Siz gene de gevşek bırakmayın mezunları ne olur ne olmaz![]()
Afiyet olsun canımGünaydın canlarımbuyurun kahveye
Sağol canımAfiyet olsun canım![]()
Bende bir ay sonra devam ederimGitmek isteyen gidip kilo alip geliyo ama kimisi halaa freede devam.etmek istiyo![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Günaydın canımGünaydin kizlar![]()
Etiketlemedim ya kimseyi unuttum yogunluktanBen neleri kaçırmışım yavv insan iptal ederken beni de etiketler haberimiz olur hayin domdomlar
Burda 6 buçuktan beri kıyamet kopuyor yağmurdan evden çıkamıyorum şuan![]()
Gunaydin canımGünaydın canlarımbuyurun kahveye
Günaydın canımGunaydin kizlar![]()
Gunaydin canimGünaydın canım
Günaydın canım
Etiketlemedim ya kimseyi unuttum yogunluktan
Gunaydin canım
Günaydın canım![]()
Bizde piknik düşünüyoruz ama yagmurlu görünüyor bulutlu ve sicak bir gunBahceye gittik 1.5 saat sonra yagmur basladi eve geldik![]()
Burasi serindi acikcasi serinlikte gitmek cok iyi oldu bahceye gunesde calismak cok zor oluyor:)Gunaydin canim
Bizde piknik düşünüyoruz ama yagmurlu görünüyor bulutlu ve sicak bir gun![]()
Düşüneyimmmmm. Hımmm.... Yeterli olmaz.Hep kazanma gibi bir derdin olmasin motive et spor yapanlari yeterli olmazmi sence![]()
Filizim bugün nasılsınGunaydin![]()
![]()
![]()
Burdada cok guzel yagdi serinledi havaBahceye gittik 1.5 saat sonra yagmur basladi eve geldik![]()
Iyiyim ablacim sen nasilsinFilizim bugün nasılsın
Gemlik gök gürültülü simsekli yağmurlu.... şükür serinledik. Bugünleri çok arayacağım![]()
Canım sağlıkla mutlulukla büyüsün yavrun.Teşekkür ederiz teyzeleri![]()
Canım kapalı havalarda çok mutlu oluyorum.Iyiyim ablacim sen nasilsin
Çok güzel bir hava var