- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
- 798
Sorumluluğun çok ya ondan miNebilim ablayaaa hiç enerjim yok uzun zamandir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorumluluğun çok ya ondan miNebilim ablayaaa hiç enerjim yok uzun zamandir
Kolay gelsin. Benmde mutdak dolaplarinin dısi bitti iceri bekliyor zaten cocuklarla ayni gun çok iş yapılamıyor kiCamlar bittiküçük uyuyunca buzdolabini silcem. Hiç sevmiyorum ya. Kendimi yormadan günlere bölmeye caliscam. Birde yamulmayayim tekrar
![]()
Saçına ne yaptın cnm merak ettim. Keratin degil de miSorma canım çok yanlış bir tarihte yapmışım.
Ev serin. Evde takılacağim. Pazartesi akşam yıkarım diyorum. Bayrama hazirim tek tesellim bu.
Detoks mu yapiyorsun canim :)
Bu ararlar hic birsey istemiyorum yapmak canim anlamis degilimSorumluluğun çok ya ondan mi![]()
Selam canim kolay gelsinSelam.kizlar
Oglan oksurunce cocuklarin arapca kursu ve yuzme dersi iptal oldu, uzun zaman sonra kosusturmasiz cumartesi bulmusken yarim saat kadar aerobik dans yaptim.dusumu aldim birazdan da ev temizligi kosturmam baslar
![]()
Evet cnm bugun yarin detoks yqpiyormDetoks mu yapiyorsun canim :)
Oluyor öyle depresif ruh hali. Farklı şeyler yapmak lazımBu ararlar hic birsey istemiyorum yapmak canim anlamis degilim
Ben ev işi yapiyorum bugün 7000 adimdydim demin nasil 20000 yaparim kara kara düşünüyorumNe kadar sessiz yürüyor musunuz kizlar :))
Niye 20.000 yapiyorsun ki en fazla 20.000 kabul ederim dedimEvet cnm bugun yarin detoks yqpiyorm
Oluyor öyle depresif ruh hali. Farklı şeyler yapmak lazım
Ben ev işi yapiyorum bugün 7000 adimdydim demin nasil 20000 yaparim kara kara düşünüyorumHiç pazarlık yapanda mı olmadı
![]()
Kız yanlış okumuşum ben 20bin altını saymiyorum anladımNiye 20.000 yapiyorsun ki en fazla 20.000 kabul ederim dedim
50 bin adim atmasinlar diye![]()
20 bini kendim zor atiyorum yaa herkesden 20 bin istemem olmazdiKız yanlış okumuşum ben 20bin altını saymiyorum anladım![]()
Neden öyle dedin? keratin yaptırdım.Saçına ne yaptın cnm merak ettim. Keratin degil de mi![]()
Benimde misafirim var 11110Daha 2500 adımdayım![]()
Ah cocuklar olmasa da ben aynı günde cok is asla yapamiyorum. Bugun anca camlari sildim, buzdolabını sildim şimdi uzandim. Küçük uyaninca supurge yapicam, bulaşıkları toplicam. Cocuklari doyurcam.. oyle işteKolay gelsin. Benmde mutdak dolaplarinin dısi bitti iceri bekliyor zaten cocuklarla ayni gun çok iş yapılamıyor ki
Masallah iyi adim atmissin canim :)Benimde misafirim var 11110
Düzeldi canım paşa yerinde durmuyo ki hiçNasıl oldu canım? Düzeldi mi?