- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 39
İyi ki doğmuş.![]()
Teşekkür ederiz teyzeleriGözün aydin canım
Iyiyim bende canım kolay gelsin
Iyiki dogmus dogum günü kutlu olsun
Günaydın ablacım
Günaydın canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ki doğmuş.![]()
Teşekkür ederiz teyzeleriGözün aydin canım
Iyiyim bende canım kolay gelsin
Iyiki dogmus dogum günü kutlu olsun
Günaydın ablacım
Günaydın canım![]()
GunaydinGünaydın takım ehline selamsız dalmış olmim![]()
Günaydın canımGunaydin![]()
Yildiz mi o yarışi iptal ettik canim yıldızlarin yarisi ayrildi ya da tatile gittiGünaydın canım
Yıldızların kazanmasını ne zaman açıklayacaksın merakla bekliyorum![]()
Yıldızlar kaydı beybi yarışamadik. Keyifle yenecektik sizi olmadı.Günaydın canım
Yıldızlar hep kazanır merak etme sen canımGünaydın canım
Yildiz mi o yarışi iptal ettik canim yıldızlarin yarisi ayrildi ya da tatile gitti)
Yıldızlarda kayar durmaz yerindeYıldızlar kaydı beybi yarışamadik. Keyifle yenecektik sizi olmadı.![]()
Bugün spor listesi atarım. Hiçbir yıldız Mira hızında kaymadı.... Resmen ışık hızı ile kaymışim.Yıldızlarda kayar durmaz yerinde![]()
Bende spor yapmadim bu haftaBugün spor listesi atarım. Hiçbir yıldız Mira hızında kaymadı.... Resmen ışık hızı ile kaymışim.![]()
Doğru olmazki, çok yıldız eksik. Hiç bakma bence. Kazanan 6. Takım oldu.Bahceye gidiyoruz gelince hesap yapayim ya bakalim kim kazanacakmis![]()
Dogru spor bakimindan kaydın yuzdene bisey diyemicemBugün spor listesi atarım. Hiçbir yıldız Mira hızında kaymadı.... Resmen ışık hızı ile kaymışim.![]()
Saçımda ilaç var. Fönlu. Islanmamasi gerekiyor. Toplamak yasak. Ben salidan önce spor yapamam ki. Ne edem ben. 20.000 adım kuralıda var. Benim kazanma şansım yok.Dogru spor bakimindan kaydın yuzdene bisey diyemicem![]()
Hep kazanma gibi bir derdin olmasin motive et spor yapanlari yeterli olmazmi senceSaçımda ilaç var. Fönlu. Islanmamasi gerekiyor. Toplamak yasak. Ben salidan önce spor yapamam ki. Ne edem ben. 20.000 adım kuralıda var. Benim kazanma şansım yok.![]()
Günaydın cancağzımGünaydin kizlar![]()
Canim o dedi benim isim var öbürü dedi ben ayriliyorum takimdan biri dedi ben yokumBen neleri kaçırmışım yavv insan iptal ederken beni de etiketler haberimiz olur hayin domdomlar
Burda 6 buçuktan beri kıyamet kopuyor yağmurdan evden çıkamıyorum şuan![]()