- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Aynı zamanda da kısa süre bulunmuşuz. Cordeliaa ben. O zaman adım cordelia_1605Canim sende mi 14. Takimdaydin nick mi değişti yoksa ben mezun olduktan sonra mi geldin
Ama çok kısa süre. Ben hatırlamıyorum seni.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı zamanda da kısa süre bulunmuşuz. Cordeliaa ben. O zaman adım cordelia_1605Canim sende mi 14. Takimdaydin nick mi değişti yoksa ben mezun olduktan sonra mi geldin
Yüzük ve don farkıyla 1.liği kaçırmışım
Tebrik edenlere teşekkür eder. Ben de eski dostum @MaviBirLiman ı tebrik ederimbirinciliklerin daim olsun inşallah
Süper ya ben hamileyken 85 kiloydum şu an senin hamilelik kilona yakınımBu sefer hamile iken 65 kadar çıktım daha sonra indim ama tabi yiye yiye burada 65 ile başladım tekrar aynı kiloya düştüm![]()
Sus kız hatırlatma gitti canım saçlar,yüzük don farkı mı senin saçın bile 100gr oynatmadı
İyi verdin canım devamı gelir inşallah
Sanki hatırladım ben çok az karşılaştık benim mezun olmama az kalmıştı sen yeni gelmiştin o yüzden hatırlamazsınAynı zamanda da kısa süre bulunmuşuz. Cordeliaa ben. O zaman adım cordelia_1605
Ama çok kısa süre. Ben hatırlamıyorum seni.
Aman ben seni hep 60li rakamlar da gördüm sankiSüper ya ben hamileyken 85 kiloydum şu an senin hamilelik kilona yakınım![]()
Nasıl bir tatlı krizi geldi 5 baklava neyse de karpuzun şekeri çok gelmesin.Bismillahirrahmanirrahim, Allahim sen beni @Filizzz16 kaptanimin gazabindan koru
Sabah
2 milföy
2 soğuk baklava
Oglen
Kabak corbasi
Salata
3 soğuk baklava
Akşam
1 tavuk incik
Salata
2 yk ispanak yemeği
2 küçük dilim karpuz![]()
Evet doğru 80 li kiloları kendim diyetisyenle verdim sonra 69 kiloyla takıma girmiştimAman ben seni hep 60li rakamlar da gördüm sanki![]()
Ollsun tekrar güzel kilo verip fit olursun sende çok azimlisin maşallahEvet doğru 80 li kiloları kendim diyetisyenle verdim sonra 69 kiloyla takıma girmiştim
Az bi morardı ama beyefendi oyuna daldı şimdi geldik uyudu hemenCanım geçmiş olsun var mı bir sıkıntı![]()
Tatile çıktı ya canımKızlarmigi nerelerde hıc görmüyorum
Anladım canım bende çok korkarım kafa carpmalar da darbe deAz bi morardı ama beyefendi oyuna daldı şimdi geldik uyudu hemen
Geçmiş olsun kuzum.Az bi morardı ama beyefendi oyuna daldı şimdi geldik uyudu hemen
85 kilo gelecek.Tatile çıktı ya canım![]()
O da onun seçimi artık yapacak birşey yok ben tatil ayarlasam hedefi görmeden gitmem85 kilo gelecek.![]()
Patlıcan kebabına.yulaf mı serptin doğruyu söyle.Sabah salata domates 1 dilim omlet
2 küçük peynir avuç içi kadar beyaz ekmek
Ara bir bardak zencefil limon lu kefir
4 ceviz
Ögle yulaf lapali yoğur t 1 kase
Akşam 1 küçük kase sebzeli tavuk lu bulgur pilav
1 TB ekmek
Çok az değil mi? Afiyet olsun.Menüm
Sabah
Resme ek 2 tb ekmek
Eki Görüntüle 2881607
Ara 16.00
2 yk kuymak 5 kiraz 20 fındık
Akşam 20.30
Kabak çorbası
Su 1.5 lt , evde su yoktu öğleden sonra geldi.
Afiyet olsun canım.Bende yazayıö menuyu
Kahvaltı 09.00
5 adet patates kızartması
2 dılım tahıllı ekmek
Domates, salata, peynır 1 dilim
4 zeytın
Ara 11.
Turk kahvesi
Öglen karpuz salata taze fasulye yemegı aksamda aynısı
@zipzip @Filizzz16Cordelia
2.5 litre su
Kahve ıcıcem yıne
O da onun seçimi artık yapacak birşey yok ben tatil ayarlasam hedefi görmeden gitmeminsana bir kere 80 kilo iken bile mayo yakismaz
ama senin tatil zamanın gelmis
![]()
Nasıl olmadı
Bikini lazım. Dün denedim yakıştı valla ama üst olmadı.![]()
Hayır zaten Kendi ligin den limon ve zencefili kaf kefir ben 20 gündür içiyorum kefir çok iyi bişey yeşil çayı bıraktım onu içiyorum5 baklava ödülü aşan bir miktar olmuş bence, ama o meret de yedikçe yedirdiyor, yine de dikkatli olalım.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım, kefirin içine mi limon sıkıyorsun, kesilmiyor mu? Kefiri hiç sevmem bilemedim yoğurt gibi kesilir mi