Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet güzeldi ama kimseyi görmedim birde takımda kapanmıştı doğum sonrası bende Zipzip- in yanında aldım soluğu
Seni gördüğüme çok sevindim burda olduğunu bilseydim önceden buraya gelirdim eski takım arkadaşları iyi oluyor sen bu arada gayet iyiydi kilon su an ne durumdasın

Eline emeğine saglik canim
Kaptanın hası
Ödülsüz kutlamami olur
Yancilar da ödül yapıyor mu
Yapabilirsin tabi ki ablacim

Seni gördüğüme çok sevindim burda olduğunu bilseydim önceden buraya gelirdim eski takım arkadaşları iyi oluyor sen bu arada gayet iyiydi kilon su an ne durumdasın
Canım ben takımları da gezdim baktım eskilerden kimseyi görmedim yoksa buraya çağırirdım seni şu an 57/56 gidip geliyorum korumadayim

Canım ben takımları da gezdim baktım eskilerden kimseyi görmedim yoksa buraya çağırirdım seni şu an 57/56 gidip geliyorum korumadayim
Zaten sen hamileyken bile bizim en zayıf halimizdin çok güzel kilon yine az ve biz yine şişko

5 baklava ödülü aşan bir miktar olmuş bence, ama o meret de yedikçe yedirdiyor, yine de dikkatli olalım.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım, kefirin içine mi limon sıkıyorsun, kesilmiyor mu? Kefiri hiç sevmem bilemedim yoğurt gibi kesilir mi

Canım elıne saglıl ama ben dört gunun sporunu resımlerı ıle attım dıger tarafa ve senıde etıket yapmıstım .Ama sorun degıl.

Zaten sen hamileyken bile bizim en zayıf halimizdin çok güzel kilon yine az ve biz yine şişko
Bu sefer hamile iken 65 kadar çıktım daha sonra indim ama tabi yiye yiye burada 65 ile başladım tekrar aynı kiloya düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…