- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Donunu cikaraydin keskeYüzük ve don farkıyla 1.liği kaçırmışım
Tebrik edenlere teşekkür eder. Ben de eski dostumAmine Busra ı tebrik ederim birinciliklerin daim olsun inşallah
Soyle evde 2 dolanıp tartilsan 50 gram yetiyormus neyse ki birinci bizim.takimdanYüzük ve don farkıyla 1.liği kaçırmışım
Tebrik edenlere teşekkür eder. Ben de eski dostumAmine Busra ı tebrik ederim birinciliklerin daim olsun inşallah
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı 11:30
1,5 dilim tb ekmeği
2 dilim peynir
6 zeytin
1 yk patates kavurma
Domates, salatalık
Ara 15:00
3 erik
Akşam 17:30
6 yk yumurtalı mantar
4 yk yoğurt
Ara 20:00
2si bir arada
Bir avuç dut kurusu
2,5 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı 11:30
1,5 dilim tb ekmeği
2 dilim peynir
6 zeytin
1 yk patates kavurma
Domates, salatalık
Ara 15:00
3 erik
Akşam 17:30
6 yk yumurtalı mantar
4 yk yoğurt
Ara 20:00
2si bir arada
Bir avuç dut kurusu
2,5 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Ya ben aslında sabah öyleaine çıktım tartıya 72 yi görünce göxüm yerinden fırlatı hemen kagıdı yazdımSoyle evde 2 dolanıp tartilsan 50 gram yetiyormus neyse ki birinci bizim.takimdan
kizz öylesine geçerken de çıksam tartıya hemen çıkarırım herşeyiYa ben aslında sabah öyleaine çıktım tartıya 72 yi görünce göxüm yerinden fırlatı hemen kagıdı yazdımk
Tamam canimZipzip- kaptanım beni free listeye almaniza gerek kalabalık etmeyeyim 2 kilo için dışardan devam ederim böyle
Ben ilk gün kap kalın elbiselerle çıkmıştım _ 2 kilo gelmiştim şimdi donu çıkarıp yerimde koşuşturayam gramlar oynadin diyekizz öylesine geçerken de çıksam tartıya hemen çıkarırım herşeyidonlu tartı mi olur
Canim benim, benim gönlümde birinciliği paylaşıyoruz bende seni kutluyorumYüzük ve don farkıyla 1.liği kaçırmışım
Ben sabah 3 kez uyanip uykum bolunmeseydi 77 gelcektim bence. Çünkü sabah bir sürü su içtimSoyle evde 2 dolanıp tartilsan 50 gram yetiyormus neyse ki birinci bizim.takimdan
He valla öyle oluyor Vermek istemeyince veriyom isteyince tam tersiBen ilk gün kap kalın elbiselerle çıkmıştım _ 2 kilo gelmiştim şimdi donu çıkarıp yerimde koşuşturayam gramlar oynadin diye
Her takımda olur böyle şeyler. İnsaniz sonuçta. Sen sendeledin takım telafi etti. Muhteşem bir takım olmak böyle birşey. Sende bu muhteşem takımın üyesisin. Hep beraber şampiyon olduk sana rağmen değil.Yaaa bravo yaa hepinize maşallah, bana rağmen birinciyiz
Teşekkürler tatlım. Tebrik ediyorum bireysel birinciliğini.Merhaba. Bu haftanin birincisi ben oldum. Takımım da birinci olduğu için çok mutluyumbenim sürecim çok uzundu. 115 kgdan 79a kadar gelmiştim. 11 temmuz kızımın doğum günü, bende 78 kg hedef koymuştum. Bu hedefime erken ulaşmak istedim. Bu hafta normal diyetim haricinde sali-carsamba-persembe 3 günlük detoks yaptim. Diyetisyen Merve Bilge Atalay in detoksu. Sürecime destek olan herkese ve 6. Takim kaptanlarım Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Program yoruldu sen yorulmadin.Benim 2gundur resetliyo saat kendini anlamis degilim bugunde cok yoruldum yuruyuse cikmadim 13500 deyim
Bende teşekkür ederimTeşekkürler tatlım. Tebrik ediyorum bireysel birinciliğini.
Afiyet olsun canım menuleri menu sayfasinda paýlasiyorizSabah salata domates 1 dilim omlet
2 küçük peynir avuç içi kadar beyaz ekmek
Ara bir bardak zencefil limon lu kefir
4 ceviz
Ögle yulaf lapali yoğur t 1 kase
Akşam 1 küçük kase sebzeli tavuk lu bulgur pilav
1 TB ekmek
Zipzip- E Elif_Eylul Mucizemsn
Afiyet olsun canım ben daha cok beklemistim ama yine telafi edilebilir kaçamaklar yapmissinBismillahirrahmanirrahim, Allahim sen beni E Elif_Eylul kaptanimin gazabindan koru
Sabah
2 milföy
2 soğuk baklava
Oglen
Kabak corbasi
Salata
3 soğuk baklava
Akşam
1 tavuk incik
Salata
2 yk ispanak yemeği
2 küçük dilim karpuz
Evet iyi bildin bende seni tanıdım canım en son hamileydin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?