- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee sonra
Ablam kutluyorum seniUtandım valla da utandım.yaşıtlarima göre biraz daha iyiyim çok şükür..hep buradaki arkadaşlarim sayesinde.
iyi ki aranizdayim canım ..Sevginiz desteğiniz için binlerce teşekkürler.
hepinizin citirligini görmek nasip olsun ..
![]()
Fotoğraf eklemeyi unutma canim yoksa bildirimin gecersiz sayılacak
Mezuniyetin hayırli olsun canimGecen Cuma: 65.8
Bu Cuma: 65
Fark: 800
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Az önce doktordan çıktım
64.1 ile koruma diyetine geçtik![]()
Eksin guzel canimSelam kizlar
Gecen cuma 67.6
Bu cuma 66.4
Eki Görüntüle 2881207
Izne ciktigim kilo 66.9Zipzip- kaptanim uygun gorursen listeye girmek isterim
![]()
Günaydın..
Kilom Sabit 56.2
Geçen pazartesi 55.7 idi ama yine 56.2 oldu ..
Sanırım yapıştı bana bu kilo her hafta aynıEki Görüntüle 2881223
Ekside olmanda guzelGecen hafta 83.20
Bu hafta 83
-200 gr
Ben hastaneye gidiyorum şimdi göğsümde ki kitleye bakılacak dua edin lütfen kac haftadır cektiklerim birde bu Allah yardımcım olsun kac gündür perişan oldum ağlamaktan bunu da ağlayarak yazıyorum dua edinAllah çocuğumla beni ayırmasın
![]()
Sende durumlar ne kuzum? Başladın demi sendeSüpersin tatlım tebrikler![]()
Salatalagin su orani yuksek bir sebze canim en dusuk kalorisi olan yiyebilirsin 1 2 3 sorun yok benceBirşey daha soracağım bizim burdaki salatalıklar böyle . MaşâAllahları var yani ben bunun 3 te 1 ini kesip yiyorum ona 1 tane salatalık yazıyorum menüde . Olur mu yoksa 4 mi bölmem gerekli ?
Burdaki herşey de tombiş tombiş uzun büyük falan.
Zipzip-
Cordelia E Elif_Eylul
Salatalığın günahı olmaz ya, ye hepsiniBirşey daha soracağım bizim burdaki salatalıklar böyle . MaşâAllahları var yani ben bunun 3 te 1 ini kesip yiyorum ona 1 tane salatalık yazıyorum menüde . Olur mu yoksa 4 mi bölmem gerekli ?
Zipzip-
Cordelia E Elif_Eylul
İnşallah sonucun guzel gelirGecen hafta 83.20
Bu hafta 83
-200 gr
Ben hastaneye gidiyorum şimdi göğsümde ki kitleye bakılacak dua edin lütfen kac haftadır cektiklerim birde bu Allah yardımcım olsun kac gündür perişan oldum ağlamaktan bunu da ağlayarak yazıyorum dua edinAllah çocuğumla beni ayırmasın
![]()
Bence tamamini yiyebilirsin salatalığınBirşey daha soracağım bizim burdaki salatalıklar böyle . MaşâAllahları var yani ben bunun 3 te 1 ini kesip yiyorum ona 1 tane salatalık yazıyorum menüde . Olur mu yoksa 4 mi bölmem gerekli ?
Zipzip-
Cordelia E Elif_Eylul
Canım teşekkür ederim.Ablam kutluyorum seniharikasin
İnecek inşallah..gayretini yitirme canım...Günaydın..
Kilom Sabit 56.2
Geçen pazartesi 55.7 idi ama yine 56.2 oldu ..
Sanırım yapıştı bana bu kilo her hafta aynıEki Görüntüle 2881223
Geçen seferde boyle olmuştu bekledikce daha eksi çıkıyorsun canımYanlış tarihin 100gr faydası oldu
Nelere seviniyorum yaaaa
Geçen hafta 68.4
Bu hafta 67.8
Fark-0.600
Zipzip-
Eki Görüntüle 2881253
Aynen kaptanım ondada 1ay önce yazmıştım o kadar da yanlış yapmayayım derken naskl 6 yazdım bilmiyorum en iyisi akşamdan yazmakGeçen seferde boyle olmuştu bekledikce daha eksi çıkıyorsun canım
Eksin çok güzel tebrik ederim canım![]()
Aksamdan hazirlayip koymak en mantiklisiAynen kaptanım ondada 1ay önce yazmıştım o kadar da yanlış yapmayayım derken naskl 6 yazdım bilmiyorum en iyisi akşamdan yazmak
Gece kalkıp yemek huyum vardı. O zaman kalkar yerdim ekmek domates salatalık . Ama şimdi bu huyumu zorda olsa kısıtladım 2 haftadır 18 yemeğimden başka yemiyorum. İnşaallqh bu yememe alışkanlığım devam eder. Gerçekten zorlanıyorum . Gece alışmışım ya yemeğe bana çok zor geliyor . Aç olduğumda hemen kalkıp su içip suyla bastırıyorum. . Yoksa başka çaresi yok. Burda olmasaydım . O salatacıklar masanın üzerinde değil midem de bayram yapardıSalatalığın günahı olmaz ya, ye hepsini
Turk marketlerinde ince salataliklar var tadi daha guzel canim o salataliklar biraz tatsiz oluyorBirşey daha soracağım bizim burdaki salatalıklar böyle . MaşâAllahları var yani ben bunun 3 te 1 ini kesip yiyorum ona 1 tane salatalık yazıyorum menüde . Olur mu yoksa 4 mi bölmem gerekli ?
Zipzip-
Cordelia E Elif_Eylul
Ben akşamdan yazıp yapıştırayım tartıya tarih telefonda saatte var aklımda da 7 ama yazarken 6Aksamdan hazirlayip koymak en mantiklisi
Eskiden etiketliyordum herkesi 2 haftadir yapmıyorum yeniden yapsam iyi olacak sanirim