- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 33
Pasta mı o
Siliyorum şimdilik kışa yakın vereyim tekrar kaza olursa diyeKıyamam minnoşa. Olur annişi arada böyle böyle büyüyecekler ver gitsin halı yıkamaya tembel kadın smile
Pastalarda yumuşattı karnımızı zatenPasta yumusak karnim.
Onemli olan faydasiCordelia canim 20bin adimim var ama sana ıspatlayamam suanda sıfirlandi resetledi
2gundur saat yapiyo bunu sinir oldum şuanda canim
İyi geceler canımIyi geceler kizlar yarın bol eksili bir gün olması dileğiyle
Bizde var bi şanssızlık galibaAh canım kolay gelsin...
Ben im başıma da ne geldi bu akşam üstü ...
Oğlum zar zor uyudu salon pis temizleyeyim dedim temizlerken koltuğu bir ittim mopun kovasını devirdim
Daha temizlemeden oğlan uyandı
Oturdum dövündüm artık...
Geçmiş olsun kuzum üzme kendiniBugun dr spor yapma dedi. Sadece yürüyüşe devam edicem. Zaten rontgende egrilik gördüm. Cok moralimde bozuk
İyi geceler bol eksileriyi geceler kizlar
Ne eğriliğiBugun dr spor yapma dedi. Sadece yürüyüşe devam edicem. Zaten rontgende egrilik gördüm. Cok moralimde bozuk
Omurga da egrilik varNe eğriliği
Çok geçmiş olsun canım.Omurga da egrilik var
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun canım.
Benimkilerde ayaktaUf benim küçüm te uyumadı inatçı keçi, saat 7 den beri yatakta bu saat oldu bıdı bıdı konuşuyor. Sporlarımı yaptım menümüde de yazayım da ben de yatayım yanına . . Hayırlı geceler
İyi geceler canım bende uyutma aşamasına geçtim inşalah kısa sürerUf benim küçüm te uyumadı inatçı keçi, saat 7 den beri yatakta bu saat oldu bıdı bıdı konuşuyor. Sporlarımı yaptım menümüde de yazayım da ben de yatayım yanına . . Hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?