offff kilo aldığım için kim bana kızacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk biri bana kızsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk(((((((((( hüüüüüüüüüüü
delikafaduldeno iş hep bana kalıyo ben döveyim seni ... nede olsa kocunun dimi ...:jeyyar::mymeka::mymeka:sırnaşık şeyoffff kilo aldığım için kim bana kızacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk biri bana kızsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk(((((((((( hüüüüüüüüüüü
Nazlı sen ankarada olsan hemen bizim şirkete almıştım seni kıs ... atom karınca ....kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:günaydın refimm bizim işyerinde 9001 var malesef . hiç kimse işini doğru düzgün yapmadığı için biz denetime 1 ay kala geçmişe dönük işlerimizi yapıyoruz. ama benim bütün dosyalar tamam tabiki ben işimi düzenli takip ediyorum. 1 ay kala arkadaşlara yardım ediyorum.
öyledi fıstıgımda 2 günde kilo aldı 71 oldu .:mymeka:. bizde öyle kabul edelim ..a.s 71 le başlıyo ...günaydın aebenim ben kilosunda fark olanları değiştiriyorum canım sadece sormak isteğim birşey var. ben elseyi ilk takıma yazmaya başladığında 70 kilo başlangıç diye not almışım. benmi yanlış hatırlıyorum acaba.
öyledi fıstıgımda 2 günde kilo aldı 71 oldu .:mymeka:. bizde öyle kabul edelim ..a.s 71 le başlıyo ...
Nazlı sen ankarada olsan hemen bizim şirkete almıştım seni kıs ... atom karınca ....kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:
eger ankaraya gelmeyi düşünürsen işin hazır güzelim ...ister muhasebe ister ihale dosyası ...delikafaduldeneğer işsiz kalırsam gelirim sizin şirkete.
her zaman ..beklerim hepinizide..:1hug:a.s.ankaraya yolum düşerse ilk senin yanına gelicem. nişanlımın abisi ankarada oturuyor. evlendiğimizde onların yanına gelirsek sanada uğrarım inşallah.
delikafaduldeno iş hep bana kalıyo ben döveyim seni ... nede olsa kocunun dimi ...:jeyyar::mymeka::mymeka:sırnaşık şey
Nazlı sen ankarada olsan hemen bizim şirkete almıştım seni kıs ... atom karınca ....kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:
bu hafta bende 2 defa lahmacun yedim ..... yazmıştım hatta dün akşamda tavuk kebab yedim .... ....kaydirigubbakcemile3 ama almadım verdimm ...delikafaduldenEveetttt koçum dövün benide abur cubur dışarı yemekleri birdaha yiyip bu hale gelmiyeyim bu hafta bende senin geçmşteki haftalarından birinde olduğu gibi lahmacun yedim hemde bu hafta 2 defaterbiyesiz benn al sana lahmacunnn ( cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?