Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

zaten öyle olur onlara yakışır biz gram alsak hemen gıcık durur ne hikmetse

iyi akşamlar fıstıklar.......

gelemedim mutfagı fetediyodum gene . nelerdöktürdüm gine ben en kötüsüde baklava . eşim harik a olmuş dedi ben tadına bile bakmadım ama yarın yiye bilirim 2 dılim ...... fazla kalmıyorum eşim evde bunuda kaçak yazıyorum .. herkese iyi akşamlar ....

bediş 65 bile olur manken olursun kız boyda var niye olmasın ......

ceylinim eline saglık ama bu kilolarım çogu degişecek bitanem yerimseniben

kızlar annesinin annesinin yanına niye diskalifiye yazdınız yazık bide hiçbi takıma giremez .. kendi istegiyle ayrıldı yazılacak .....

aeben bende dedim onu zaten gecen hafta kendi istegiyle die belirttik bu hafta hiç yazılmayacak

gitmeden menümüde yazayım ...

kavaltı ..
=======
y.b. greyfurt suyu.. 2 dl. kızar. ekmak .. peynir ....

öylen
=====
az balık ..pernir ...5 fındık .. sonra ..
suçuklu yumurta ...

akşam .
=======
tavuk ızgara ... 1 dl. ekmek .. az salata ......

şimdide yeşil çay ...

hepinize iyi geceler benım uykum geldi uyumam dahadaa uzanayım ben kaçtım saati 11 e kuruyorum ona göre 77 olur fazlası olmaz ole hesaplarsınız size zahmet öpüldünüss

aebenım sen tuttun bu diyetide bana olmuyo yaa benneyaptımki

ceylin canım enesin annesi için diskalifiye yazmayacakmışız canım,sonra başka takıma istesede giremiyormuş,o yüzden kendi isteğiyle ayrıldı yazacakmışız ben onu hesaba katmamıştım tabii.,ama geçen hafta galiba yazılmış tamamen silebilirsin canım...

else(71,0 / 70,0 /
enesin annesini hiç yazmayacağız canım...

Son düzenleme:
yarın sabah benim ufaklığı dr. a götürmem gerekebilir,hafif ateşi var,ama götürmezsem gelirim,nazlıcım ozaman msn mi açarım sende exelleri gönderirsin canım..iyi geceler....

canım hedefim 75 ama 70 e ceksemmi die düşünüyom kimse fikir vermiyo ne yapsam gecen yıl bu zamanlar 75 hayaldı oluyo 70 neden olmasın olur dimi?
kütom sen en iyisi hedefi çek canım benim gibinaniknanik
70 olmasada 72 lere çek.
boyla kilo aynı olmalıymış aslında. en satandartı bu. zaten 65 lere çekersen işte o zaman zayıf bir insan olacaksın.
şu an balık etli görünüyorsun istatistiklere görelaelaelaelaelae
kız basenlerine göbegine koy onlrı bitirsinnlülülülülülü

:roflol::roflol::roflol:delikafadulden

günaydın kızlar.
bu sabah 2 dikim kepekli ekmek arasına kaşar koyup tost yapmıştım. eşim hani bana dedi ve yarısını ona verdim 1 dilim yemiş oldum:lepi:
daha sonra bundan sonra banada bu ekmekten alın diye birde emirde bulundu.
diyettte ya:jeyyar:
ama o 1 hafta olmadan 3 kilo verdi böyle bir haksızlık olamaz yaaakötükedihüso
birde idda dayız. artık ben senden çok verdim diye kazanacak:mymeka:
oysa o yeni başladı hem benim gibi oturmuyorki akşama kadar ayakta. gelde anlat bunları anlamazzzz. ben yendim diye çıkar işin içindenkötükedihüso

akşam çocuklara yaş pasta yaptım parmak yalamaktan doymuş koca bir dilim yemiş gibi oldum:roflol:

aeben bu nasıl diyet bacum ya hep protein ağırlıklı. sanki diyet değil kilo alma yemesi gibi. tam benlik ama ben bunla kilo alırım bana yaramaz sanırım ama yeme şekli süpperrr:lepi:
sana kolay gelsin canım. bir değerlendir sende iyi gelirse bende başlayım:1closedeyes:

6. TAKIM * *94. ETAP SONUÇLARI*

asibulut ( 56,3 / 56,3 / 0,00 / 0,00 % )
dora ( 64,8 / 63,8 / 1,00 / 1,54 % )
aeben ( 65,9 / 65,5 / 0,4 / 0,61 )
kütahya (78,0 / 77,0 / 1,00 / 1,28 % )
pınarım ( 83,7 / 82,0 / 1,7 / 2,03 % )
cceylin ( 59,5 / 59,5 / 0,00 / 0,00 % )
özgekrd ( 72,5 / 72,5 / 0,00 / 0,00 % ) geri dönmek üzere ayrıldı
fatunuz ( 85,0 / 85,0 / 0,00 / 0,00 % ) ???
referans ( 73,7 / 73,7 / 0,00 / 0,00 % )
nazlıgüleç ( 58,0 / 59,0 / -1,00 / -1,72 % )
mmmf27 ( 66,9 / 66,1 / 0,8 / 1.20 % )
else ( 71,0 / 70,0/ 1,0 /1,40% )

ben dün 66.2 yazmıştım çizelgeye açıklamamıda yapmıştım biri değiştirmiş beni 66.3 yapış .neyse bugünde 66yla 66.1in arasında gitti geldi tartı bende 66.1 yazdım
günaydın bu arada behlülkaçar emzirme vakti bıdık uyandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…