:roflol::roflol:tamam canım hemen gidip herüfün çeklerinden 1 tane yazıyorum sana .....:roflol::roflol:insanların güvenini kaybetmektense ...sengözlerimebaksanabhihoyyythihoyyyt aşkolsun ne vardı garanti versennn, sana güvenmiştimmm :1ninca:
Cumadan sonra bende deniyeyeim bugün detox yapıyorum yanlızca sebze ve meyve yiyerek ama yanlışlıkla kahve içtim sabahunutuppppp
:roflol::roflol:tamam canım hemen gidip herüfün çeklerinden 1 tane yazıyorum sana .....:roflol::roflol:insanların güvenini kaybetmektense ...sengözlerimebaksanab
kıskabızlık için sinameki alsana bolca iç hemen çözer.....sengözlerimebaksanabdelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey bu arada ananem dediki bu lapayı eskiden bebeklere ishal geçsin şişsin diye yaparlarmış ne komiksiniz onunla zayıflanır mı dedi teyzemde benim dururmda ikimizde bağısaktan mahvolduk kimseye tavsiye etmiyorum kızlarrrrrrrrrrra.s
delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey bu arada ananem dediki bu lapayı eskiden bebeklere ishal geçsin şişsin diye yaparlarmış ne komiksiniz onunla zayıflanır mı dedi teyzemde benim dururmda ikimizde bağısaktan mahvolduk kimseye tavsiye etmiyorum kızlarrrrrrrrrrra.s
siteye giremedimdi yaw yok refim erken kalktımda 1 saat yurudum geldim üşüdüm yoruldumm msn deyim falan işte böle reff ne oldu ablanın durumu iyidir inş.
şimdi karşımda incecik bir hatun oturuyor. kıskandım valla şimdi.
şimdi karşımda incecik bir hatun oturuyor. kıskandım valla şimdi.
hihoyyythihoyyyt aşkolsun ne vardı garanti versennn, sana güvenmiştimmm :1ninca:
Cumadan sonra bende deniyeyeim bugün detox yapıyorum yanlızca sebze ve meyve yiyerek ama yanlışlıkla kahve içtim sabahunutuppppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?