Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hihoyyythihoyyyt aşkolsun ne vardı garanti versennn, sana güvenmiştimmm :1ninca:
Cumadan sonra bende deniyeyeim bugün detox yapıyorum yanlızca sebze ve meyve yiyerek ama yanlışlıkla kahve içtim sabahunutuppppp
:roflol::roflol:tamam canım hemen gidip herüfün çeklerinden 1 tane yazıyorum sana .....:roflol::roflol:insanların güvenini kaybetmektense ...sengözlerimebaksanab

maytap okuyup okuyup kaçıyom kıs .....yazsana 2 kelıme ......

:roflol::roflol:tamam canım hemen gidip herüfün çeklerinden 1 tane yazıyorum sana .....:roflol::roflol:insanların güvenini kaybetmektense ...sengözlerimebaksanab

delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey bu arada ananem dediki bu lapayı eskiden bebeklere ishal geçsin şişsin diye yaparlarmış ne komiksiniz onunla zayıflanır mı dedi teyzemde benim dururmda ikimizde bağısaktan mahvolduk kimseye tavsiye etmiyorum kızlarrrrrrrrrrra.s

kıskabızlık için sinameki alsana bolca iç hemen çözer.....sengözlerimebaksanab

ben kaçar kıslar çocukların vakti geldi .........kolaygelsinnn

evet aslında lapa ishal kesiciymiş bu bir gerçekkaydirigubbakcemile2 ama kalori olarak düşük olduğu için yeniliyor.
yoksa bir hafta lapa yense beton yutmuş gibi tutardı galibakaydirigubbakcemile3

ara öğünümde yarım bardak leblebi 1 küçük elma yedim
öğleye 1 tane içli köfte ve 2 kaşık kabak haşlaması.
birde biraz şımarıklık yapayım diye minik bir ısırık un kurabiyesi yedim. bolca şekersiz çayla birliktesüprizzzzz
daha sonra tepindim. şimdide akşam yemeğim için mutfağa uçuyorum

Ben ne yedim yazayım

Sabah 4 kuru kayısı 2 elma
Öğle türlü yemeği + ıspanak bulgurlu idi az yedim
Ara 1 portakal
! saat yürüdüm öğle yemeğinde işte bu kadarrrrrrrrrrrr

Kütommm hoşgeldin canım annen gitti mi yine bu saatlerde mi uyanıyorsun kuzummm????????

siteye giremedimdi yaw yok refim erken kalktımda 1 saat yurudum geldim üşüdüm yoruldumm msn deyim falan işte böle reff ne oldu ablanın durumu iyidir inş.

siteye giremedimdi yaw yok refim erken kalktımda 1 saat yurudum geldim üşüdüm yoruldumm msn deyim falan işte böle reff ne oldu ablanın durumu iyidir inş.

Canım ablam yoğun bakımdan çıktı çok şükür ağrıları varmış fazlaca ama bunada şükür. Birde siyami ersek hastanesinde yattı ve malzesef yoğun bakım ünitesinde 60 hasta birden makinalar bağlı olduğundan yanlarında 3 kişi ölmüş perdeleri çekiliymiş ama herşeyi duyuyorsun tabi moreli çok kötü anlayacağın ama olsun güzel günler yakında inşallah gamyoncuiremsu

canım sıkılıyor benim. işte yok iş olsada çalışsam. ben böyle boş boş oturmayı sevmiyorum hiç .

şimdi karşımda incecik bir hatun oturuyor. kıskandım valla şimdi.

Heheeee :))) canım benim bırak o hatunu biz ondanda zyıf olabiliriz istedikten sonra önemli olan sağlık :)
Nazlıcım sizin şirkette ıso 9001 var mı canım sıkılıyor dedin ISO kuralım sizin şirkete dolayısı ile seninde yapacak işin bol olur ne dersinn?? Pazarlamacı REFffffffffffffffff:1hug:

selam kızlar tekrardan yogun bir msn telefon trafigim var yazamıyorum aklımda kalanlara cevap vereyim bir

kızlar else bu hafta takımda olacak bnce yapabilirim gelmedi ama mazereti var bu haftadada denemede kalsın listeye almayalım önümüzdeki günlerde duruma bakar karar veririz artık

refim okudum gözünüz aydın canım tamamen iyi olacak inş. yakında Rabbim kimseyi hastane kapılarında bekletmesin

doram gözün aydın kız 2 ser kilomuzmu kaldı hedefe mezun olammı yaw bende karar veremiyorum bi konuşalım bunu

pinarım afferim kız sana veriyon bak ne güzel kov şu pastaları hamurları yaw krem varken tut kendini sonra pişman olacan

aebenım özendiriyon su diyeti bana iyce bidaha okuyayımda onda yumurta yemek lazım ben sevmiom diger seyler yuksek baya falan puan tek tek bakayım neler yiyebilirim az yemek sorun deil benım içindeee

nazlımm canım bravo vallahi sana ben 1 saat yurudum oluyom suan sen 100 yuruyosun alnından öpüyorum seni

kızlar paylaşım alanında püsküt sitem etmiş fatunuzda hata varmış duzeltmiş farketmemişiniz diede ben karıştım o konuda gelmiyo aldı aynı yazılıyo falan yapacak bişiy yokki yani

ceylinim fotolarına bakacam unutuyom hemm

maytabım maşallah sana ne güzel veriyon kız ahh ah vivamda olsaydı buralarda sabah dora sen ne güzel kaynatmısınız viva eksikti gözüm aradı hep eski günlerrrrrrrrrr

asimm 57 deilsindir sabah az cıkarsın inş. sen 5i biyer ve ayran ve akşam yemeyerek cok güzel veriyodun aklında olsun benide gör ruyanda kıskandımmmm

ösgemm muccuxx sagada iyi bak solucanımıza

hayaletim sendemi slim krem aldın söz sendede işe yararsa yaza bende alacam

kız kıskanma senınde olacak çok yakında ne kalmış şurda 5 versen manken gibim olacan 58 e takılma sen savasa devam ya gidecek ya gidecek böle düşün bende 80 den asagısı hayal derdim ama geregini yapınca bak nasıl oldu yavas oluyo ama oluyo yılmak yokk

hihoyyythihoyyyt aşkolsun ne vardı garanti versennn, sana güvenmiştimmm :1ninca:
Cumadan sonra bende deniyeyeim bugün detox yapıyorum yanlızca sebze ve meyve yiyerek ama yanlışlıkla kahve içtim sabahunutuppppp

kız aeben bagada versin garanti bende başlarım:roflol:bende sabah meyve yedim şimdide yişyim baari detox zıkkımı olsun ha iyi aklıma geldi ne pişirsem die üşeniyodum

Ya kütomm yaaaa acaba bir gün sağlıklı bir şekilde 55 kilo olabilirmiyim ???? Hayal bile edemiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…