Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya kütomm yaaaa acaba bir gün sağlıklı bir şekilde 55 kilo olabilirmiyim ???? Hayal bile edemiyorummmm

bilmiyorum canım eskiden olduysan şimdide neden olmasın ben olamam ama ilkokulda sanırım o kilodaydım 15 yasımda 88 dim ben sonra 73 e indim evlenene kadar sok diyetle 78 73 arası oldum bi dügün zamanı stresden 70 oldum işte böle benım bu durumda 75 iyi 70 süper diyorum ama siz eskiden o kilolarda yasadıysanız eminim olacaktır :lepi:

ya su karbonhidrat diyetine baktımda meyveler yuksek puanlı bi sebze ayran yiyebilirim yumurta cok mideni zorluyo birde sosis yiyebilirim oda pek iç acmıyo bana tavuk balık et hiç yemem olmazmı bu bana nasıl yapim aeben bana liste hazırlaaaaaaa

Yok bee canım hiiiççç 55 olmadım lisedeki kilom 10 yıl geçti en son 60 tı ama acayip çıtırdım uzun inceydim bana 60 ta yeterrr. İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ben çıkıyorum iyi akşamlar canımmmm :1hug:

o zaman 65 olsun senin olsun kaç kilocuk varkı yaza kadar olursun eminim iyi akşamlar haydi görüşürükk kendine iyi bak

kütom canım o puanlı karbonhidrat dieti sana göre değil canım...mazallah aç kalırsın..onu yumurta,balık,tavuk,et ,köfte,yiyebilenler uygulayabilir.ama yinede sen bilirsin canım...

ben de geldim bayanlar
sanırım bu hafta gruba kabul edildim:lepi:
teşekkürler

refff canım ablanın yoğun bakımdan çıkmasına çok sevindim,kız ne o ablan galiba -0 beden..maşallah.oda kilo almak işstiyordur allah bilir....

biraz daha gelmeseydin,zor girerdin....:roflol:

deme pınarım öyle
valla dışardaydım bütün gün giremedim internete
işyerine gelince de ancak işlerimi toparladım
şimdi eve geldim hemen pc'yi açtım
dedim beni kovmasınlarkaydirigubbakcemile3

deme pınarım öyle
valla dışardaydım bütün gün giremedim internete
işyerine gelince de ancak işlerimi toparladım
şimdi eve geldim hemen pc'yi açtım
dedim beni kovmasınlarkaydirigubbakcemile3

aferin canım iyi etmişin..duyduğuma göre 1 kilo vermişin katkın var yan:sm_cool:i bu hafta bize,tebrikler....

evt canım bu hafta listedesin hoş geldin tekrar ama biz seni daha cok görmek istiyoruz habarın olsunkaydirigubbakcemile5

canım bende daha çok girmek istiyorum ama gündüz işteyim ve bu hafta çok işim vardı
akşamları da eşim laptop'u yanında götürmüştü giremedim
bu akşam burdayım:)
ama haftasonu memleketime gidicem 2,5 aydır gitmedim o zamanda giremem:1no2:

tebrikler hayatım,daha önce demiştim emme neyseee.....
bende değiştirmedim kız çizelgemi..

hadi deiştirrrrrrr

else olur ole seyler kız işin güçün olunca gezmmeye gidince hoşgörülü olmak lazım herkezin bi hayatı var soncta

else pinar şimdi yarın nasıl yazılacak 71 le başladın 70 oldun diemi dogrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…