Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kıslar geriyi okuyamıyorum fatum tekrar yazdımı bi diyi verim kaçak ....

6. TAKIM * *92. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI

asibulut ( 57,2 / 56,5 / 0,7 / 1,22 % )
dora ( 65,0 / 64,8 / 0,2 / 0,31 % )
aeben ( 64,9 / 65,2 / - 0,3 / - 0,46 % )
kütahya ( 79,5 / 79,0 / 0,5 / 0,63 % )
pınarım ( 84,0 / 83,3 / 0,7 / 0,83 % )
cceylin ( 59,2 / 58,2 / 1,00 / 1,69 % )
özgekrd ( 73,5 / 73,5 / 0,00 / 0,00 % )
vivalavita ( 58,9 ) / 58,9 / 0,0 / 0,00% ) geri dönmek üzere ayrıldı
fatunuz ( 79,8 / 85,0 / -5,2 / - 6,52 % )
referans ( 75,7 / 76,0 / - 0,3 / - 0, 4 % )
nazlıgüleç ( 60,0 / 58,4 / 1,6 / 2,67 % )
enesin annesi ( 103,0 103,0 / 0,00 / 0,00 % )
mmmf27 ( 67,6 / 67,1 / 0,5 / 0,74 % )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 869,4 / 870 / -0,6 / -0, 07 % )

kızlar kontrol edermisiniz.

doğru canım ..kütom paylaşıma atar mısın? ama bi 8. takım baksın istersen,tabi tabi baksınlar....

doğru canım ..kütom paylaşıma atar mısın? ama bi 8. takım baksın istersen,tabi tabi baksınlar....
kızlar viva geçen hafta yazılmadımı geri dönmek üzere ayrıl dı diye .... niye bida yazdınız ya ..
küto ennesiyle görüştünmü .. ne diyo ..

kızlar viva geçen hafta yazılmadımı geri dönmek üzere ayrıl dı diye .... niye bida yazdınız ya ..
küto ennesiyle görüştünmü .. ne diyo ..

haftaya yazmayız canım,bu haftada böyle olsun,zaten hesaplamıyoruz,enesin annesi meselesi konuşulacak canım,böyle olmuyor....:1hug:

8. takıma verdim listeyi kütom sonra paylaşıma atıver canım ben çıkıyorum ,galiba sonuncuyuz...olsun kader....

husel bakıyo kızlarrr

aebenım fatu gelmedi dur ben ona boş vakitte guzu kaptan teke kaptanı gösterecem döve döve yola getirecem onu su bildirim bitsin senınde fotolarına bakacam merak ettim

viva konusunu husele sordum başta yazılacak gibi düşündük sonra yazılmayacagını gördük ama nazlıcımın karısı karıştı haklı olarak ben düseltirim onu eklerken toplam yuzdeye eklemedi inş.

bu hafta 6. takım içinde birinci olan sevgili rakibemm nazlıyıı canı gönülden kutluyorummm:)))

nazlıgüleç ( 60,0 / 58,4 / 1,6 / 2,67 % ),

üçüncülüğü paylşan pinarım ve asime çiçeklerin en güzellerii gelsinn:=)))

Son düzenleme:
topa alternatif bişey varmı yani topuolmayanlar için
maytap ben topsuz yapıyon canım zaten onlarda % 90 topsuz yapıyolar hereketleri bi süre sonra ezberliyosun zaten sorun olmuyo .. topluların topsuz şeklini yapıyom dene evdesin hargün ....
husel bakıyo kızlarrr

aebenım fatu gelmedi dur ben ona boş vakitte guzu kaptan teke kaptanı gösterecem döve döve yola getirecem onu su bildirim bitsin senınde fotolarına bakacam merak ettim

viva konusunu husele sordum başta yazılacak gibi düşündük sonra yazılmayacagını gördük ama nazlıcımın karısı karıştı haklı olarak ben düseltirim onu eklerken toplam yuzdeye eklemedi inş.
tamamı kızlar vivayı yüzdeye eklemişmiydiniz akladıysenın tekrar çıkarın ....

offff ALLAHIM offfff bana şöyle ödemelerle ilgilenmeyeceğim. insanların telefonu suratıma kapatmayacağı. muhasebenin işlerini doğru takip ettiği her işini bizim üzerimize atmadığı hayırlı bir iş nasip et.

ceylinim teşekkür ediyorum. bende kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum.

maytap ben topsuz yapıyon canım zaten onlarda % 90 topsuz yapıyolar hereketleri bi süre sonra ezberliyosun zaten sorun olmuyo .. topluların topsuz şeklini yapıyom dene evdesin hargün ....

tamamı kızlar vivayı yüzdeye eklemişmiydiniz akladıysenın tekrar çıkarın ....

vivayı yüzdeye eklemedim. kafam karıştı.delikafadulden

offff ALLAHIM offfff bana şöyle ödemelerle ilgilenmeyeceğim. insanların telefonu suratıma kapatmayacağı. muhasebenin işlerini doğru takip ettiği her işini bizim üzerimize atmadığı hayırlı bir iş nasip et.

ceylinim teşekkür ediyorum. bende kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kıslar kişo veren canları bende kutlarım canı gönülden ....yerimseniben

vivayı yüzdeye eklemedim. kafam karıştı.delikafadulden

haklı karışmakta benım hatamm vivayı silmem gerekiyoda toplam yuzdede yoksa silmemde sorun yok eger varsa toplam düseltilecek die seyettik bilmem anlatabildimmi nese tmm bitti olay ekliyorum gecmiş oluyoruzzz:1hug:

bu hafta 6. takım içinde birinci olan sevgili rakibemm nazlıyıı canı gönülden kutluyorummm:)))

nazlıgüleç ( 60,0 / 58,4 / 1,6 / 2,67 % ),

üçüncülüğü paylşan pinarım ve asime çiçeklerin en güzellerii gelsinn:=)))

ŞenizŞeniza.s.:nazar::lepi:Şeniz

haklı karışmakta benım hatamm vivayı silmem gerekiyoda toplam yuzdede yoksa silmemde sorun yok eger varsa toplam düseltilecek die seyettik bilmem anlatabildimmi nese tmm bitti olay ekliyorum gecmiş oluyoruzzz:1hug:

sağol kütocuğum teşekkür ediyorum. bugün çok darlandım kızlar ya son 1 saattir sinirlerim bozuldu şeyten diyo ver istifanı çek gitttt. ama şu borçlar olsama iki dakika durmam burda. elim kolum bağlı ya kahretsin.

sağol kütocuğum teşekkür ediyorum. bugün çok darlandım kızlar ya son 1 saattir sinirlerim bozuldu şeyten diyo ver istifanı çek gitttt. ama şu borçlar olsama iki dakika durmam burda. elim kolum bağlı ya kahretsin.

canım benımm otur içinden dua et en bunaldıgın zamanlardaki samimi dua gibisi varmı hem sakinleşirsin hem bellimi olur Rabbim bi hayırlı kapı acar

kızlar kahvaltımı ettim ilaçlarımı aldım camdan bi kafamı cıkarayım çok saguk deilse azcık yuruyecem ordan arkadasıma girerim falann akşama görüşürük artık

bediş gitmeden şunu bi oku canım . hepimiz biliyoruz belki ama . bida okuyum lütfen .....

--------------------------------------------------------------------------------
Kola içince 1 saat içinde vücudumuzda olanlar...

İlk 10 dakika: 10 çay kaşığı şeker almış vücudunuza girer (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar). Fosforik asit tat alma duyunuzu keser ve aşırı şeker yüklemesinden dolayı kusmanızı engeller.

20 dakika: Kan şekerinizde ani bir yükselme olur, yüksek miktarda insülin patlamasına neden olur. Karaciğeriniz vucudunuzdaki şekeri yağa çevirerek buna bir yanıt verir. Bu sadece bir kaç dakika içinde olur

40 dakika: Kafein absorbsiyonu tamamlanır. Göz bebeklerniz büyür. kan basıncınız yükselir, karaciğeriniz kana daha fazla şeker pompalamaya başlar. Beyninizdeki adenozin reseptörleri rehaveti önlemek için bloke olur.

45 dakika: Beyninizde dopamin salgısı artar. Bu tıpkı eroinin vücuttta yaptığı tepkimelere benzer.

60 dakika: Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı).Buda vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberde dışarı atılması demek.

Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz. Vucüdunuzda kola ile alığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için sussuzluğunuz tekrar hissedeceksiniz. Şekeri ihtiyacını takiben, kafein isteğide başlayacak (sigara da ki gibi)

Ama ne de olsa başka bir kola içersiniz ve geçer dimi?

X