- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünkü menüm:
07.30: peynir, zeytin, yumurta, bir dilim ekmek, bir küçük simit, bir küçük üzümlü milföy
14.00: bir küçük kakaolu muffin, sütlü kahve
19.30: bir kaşık ravioli, bir ince ve küçük dilim pizza margarita, bir küçük lazanya dilimi, peynir, 3 kadeh beyaz şarap
olabilitesi yüksek bir tahmin
Zipzip- kaptanım sizin takıma kilo alma gruplarından biri sızmış. Diyetlerinizi sabote edip yaza formda girmenize engel olmaya çalışan bir düşman ajanı olabilir. Zira hiç kimse diyette bunları yemez
Su an deneme süresinde kac defa uyardım ama değişmiyor ki bu gidişle takımdan ayrılmasını isticem cünkü diğer yarısmacılara haksızlık oluyor
Zipzip- kaptanım sizin takıma kilo alma gruplarından biri sızmış. Diyetlerinizi sabote edip yaza formda girmenize engel olmaya çalışan bir düşman ajanı olabilir. Zira hiç kimse diyette bunları yemez
Bir iki kişinin menüsünü gördümde yani sarmalar, dolmalarSu an deneme süresinde kac defa uyardım ama değişmiyor ki bu gidişle takımdan ayrılmasını isticem cünkü diğer yarısmacılara haksızlık oluyor
Bu sekilde beslenme ile kilo almak isteyenlere örnek oluyor :)
Aaa kim yemis dolmaları daha menülere bakmadım sabah toplu bakıyorum,Bir iki kişinin menüsünü gördümde yani sarmalar, dolmalar
Eee tabi takım kaptanları yemek programlarında olursa üyelerde sofra başında olur
Diyetteyim dediğimden beri iyice saçma sapan yemeye başladım. Yasak olunca mı cezbediyor anlamadım :/