Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugunku menum Sabah 12:00 2 haşlanmış yumurta Peynir zeytin Sekersiz cay 2 dilim tb ekmegi Akşam 18.30 Bir tabak barbunya 1 kase yoğurt Az salata Ara Sekersiz cay Yesilcay 1 elma 2lt su Zipzip-EElif_Eylul Cordelia
Bugünun menüsü saat 10. Kahvaltı 1 dilim kepek ekmeği Domates salata biber 3 zeytin Öğlen 14.45 3 kaşık yoğurt 6 kaşık taze fasulye 2 kaşık makarna Akşam 19.00 Sadece salata Ara Nescafe 12.00 Türk kahvesi 1.5 litre su Zipzip-EElif_EylulCordelia Bugün akşam yürüyüş yaptım toplam 8000 adım ama adım sayarimda hala.pil yok
iyui aksamlar kizlar Menum Ac karna 1b domates suyu (kışlık dipfriz icin dogradigim domatesin suyu) Sabah 2 kizarmis yumurta yarim salatalik domates 1d ekmek 1b kahve
Kahvaltı 1domates 1 salatalık 1 hş yumurta 1 silim ekmek Akşam patlıcan yemeği yarım tabak, 1 kase cacık Su 3 litre Yeşil çay 2 fincan Spor Eva 18 gün 27 dk.270 pn Zipzip-EElif_EylulCordelia