Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 :30 1 parça patates böreği 2 fincan kahve 1 dilim tb ekmek 1 tane tavuk Burger 4 tane tostta yapılmış biber yarım domates 1 dilim beyaz peynir 16:00 Salata Yoğurt 2.lt su Adım 12.836 = 1.283p. Adımdan başka spor yapamadım. Zipzip-CordeliaEElif_Eylul
Bugünki menüm 10.00 1.5 dilim kepekli ekmek az krem pwynir domates salatalık 1 haş yumurta yarım salam 1 çatal reçel Ara16.00 1 avuçiçi kabak çekirdeği 4 tane tam tahıllı çikolatalı bisküvi(torku) 19.30 1 büyük lahmacun 1 kase mercimek çorbası ayran bol salata maydanoz Su 2 lt Spor
Gunaydin kizlar dunu menusu 06.08 cuma Kahvalti 09.00 Bir domates , bir salata , 2 carli biber, 5 zeytin 1 dilim kepek ekmegi Ara nescafe Oglen 15.00 Yarim kase yogurt 1 dilim kepek ekmegi 4 kasik taze fasulye 3/4 cin biberi Aksam 19.00 4 kasik sehriyeli bulgur pilavi Salata Yogurt Ara nescafe Dun hic odul yapmadim canim istemedi sadece gece kalkinca donddurma yedim 1 yemek kasigi kadar ha birde cips yedim gunduz bir kac tane Yuruyus yok daha gribim tam gecmedigi icin cikmiyorum 2 litre su Zipzip-EElif_Eylul
Kızlar selam Bugünku beslenmem şu şekildeydi Sabah kah: 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 kaşık lor Biraz menemen 2 ceviz Öğle yemeği: 1 kase çorba 10 tane sarma Yoğurt Akşam yemeği:1 kase çorba 8 tane sarma Yoğurt Arada türk kahvesi içtim ama şu pek içemedim Yürüyüş yapmadım Ama 30 dk evde egzersiz yaptım