- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
menülerin ve suyun güzel canım7 Nisan menüsü
Oruç tuttum
Sahur
Eki Görüntüle 2616488
İftar
Eki Görüntüle 2616489
Su 3 litre
Spor yok squattan kalan et kesilmelerim çok kötü bi durum da bugun biraz daha iyiyim ama ödemim çok bu hafta neden bilmiyorum gündüz bayağı uyuyorum ondan olabilir mi bilmiyorum
08 Nisan menüsü
Sahur
Eki Görüntüle 2616490
İftar
Eki Görüntüle 2616491
Su 3 litre
Spor gene bacak durumumdan yok ama denicem insallah
Temizlik var 2 saat
60 puan
Menülerim güzelde kilo almışım ya moralim bozuk acaba bacaklarımdan dolayı kas şişkinliği olup kiloya yansıtmış olabilir mi ((menülerin ve suyun güzel canım
Squat bacakları mahvediyor ilk gün 50 tane yaptım yeni düzeldim
hiç duymadım böyle birşeyMenülerim güzelde kilo almışım ya moralim bozuk acaba bacaklarımdan dolayı kas şişkinliği olup kiloya yansıtmış olabilir mi ((
Ne bileyim kendimi öyle motive ederim belki dedim ama regliye çok var ya ben iki gün sabahladım sonra öğlen 3 e kadar uyudum ondan şiştim bencehiç duymadım böyle birşey
Spor yapınca 2 saat tartılmayın derler evet kaslar şişiyormuş
Yürüyüş yapınca ben parmaklarımın bile şiştiğini farkediyorum ama bir kaç saate geçiyor
Regli yakın mı ondan olabilir mi
uyku yapar hareketsiz kalmışsın canım sporda yapamadın cumaya kadar spor yapmaya çalış canımNe bileyim kendimi öyle motive ederim belki dedim ama regliye çok var ya ben iki gün sabahladım sonra öğlen 3 e kadar uyudum ondan şiştim bence
Kesin ondan oldu spor yaparım kesin yarın insallah gider birazda hafif geçireyim günümü bari deuyku yapar hareketsiz kalmışsın canım sporda yapamadın cumaya kadar spor yapmaya çalış canım
kaç gr artı cıktınKesin ondan oldu spor yaparım kesin yarın insallah gider birazda hafif geçireyim günümü bari de
1.5 nerdeysekaç gr artı cıktın
bir buçuk kilo mı1.5 nerdeyse
Ay valla moralim çok bozuk ya (( oruç tutmıcam yarın aksama kadar aç mı kalsam ne yapsam da artı gelmesem ya (( bende yarın bayağı bi spor yapayım da bacaklarım sanki yara gibi (((bir buçuk kilo mı
Baya artmış kilon
Sana diyorum da bende şişkinim regli oldum umarım artı gelmem kendi mi parçaladım spor yapmaktan